Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מדליק את המזגן יש ריח של יובש בדקות הראשונות ממערכת הקירור.

אז נגישתי לחנות של אוטו דיפו והציעו לי שם תרסיס שנקרא Frigi-Fresh המחיר שלו 64 שח לא זול במיוחד גפ ככה.

ואמרו שיש לי כנראה פטריות בתעלות איוורור. ושהחומר יכול לעזור.

מתוך קריאה בפורמים שונים הבנתי שרצוי לקחת את הרכב למוסך ושהם יפרקו ויעשו ניקוי ייסודי של תעלות המזגן.

השאלה שלי מה אתם מציעים לעשות הרי לקחת למוסך המורשה אז זה שחיטה. האם החומר הנ"ל יכול לעזור או עדיף לקחת את הרכב למוסך. וכמה יכול לעלות טיפול כזה?

תודה מראש לכול העונים

LANCERֹ06:-)

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

לא יודע אם מה שעשיתי יעזור לך, אבל אני מקווה שזה ייתרום

אני קודם כל פירקתי את המפוח , ניקיתי אותו, הכנסתי לחץ אוויר לתעלה וניקיתי כל אזור נגיש,

אתמול ריססתי למפוח ספריי נגד עובש, הפעלתי אורור, וישר השתמשתי בספרי נגד עובש, ניסיתי גם לתוך התעלות של המזגן, חיכיתי לילה ובינתיים רוב הריח נעלם.

שווה לנסות להחליף את הפילטר אוויר כמו שדניאל רשם.

Suzuki Jimny

פורסם

תודה על העצות

אולי אתם יודעים איפה נמצא פילטר של המזגן בLANCER 06

וכמה הוא יכול לעלות במוסך המרכזי

פורסם

אני יודע שאולי זה קצת מאוחר, אך כצעד מונע, להבא יש להשאיר לפעמים את מצב המזגן על איוורור מבחוץ.

זה ימנע היווצרות של בעיות כאלו בעתיד.

סער.

פורסם
תודה על העצות

אולי אתם יודעים איפה נמצא פילטר של המזגן בLANCER 06

וכמה הוא יכול לעלות במוסך המרכזי

הפילטר נמצא מאחורי מגירת תא הכפפות .

עליך לפרק את תא הכפפות , ואז לשלוף את הפילטר ולהחליפו וכל הבעייה תעלם.

מחירו כ 160 שח בערך , ויחליפו לך אותו בחברה בדקה וחצי ללא שום תוספת במחיר על עבודה

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

שלום לכולם.

קיימים שני פילטרים בתעלות פנים אחד כמו שנאמר נמצה מתחת לתא כפפותליניקה במצב צרקולצייה ושני לפני כניסה לסלון של התעלות.

אחד מהם כן ניתן להחליףושני לא.

אך זה לא פוטר את כל הבעיה מכון שעם הזמן במקומות האלה מצטברות בקטריותבגלל לחות חום ו חושך זה כמו חוות גידולים לבקטריות וקרדית האבק.

אכן קיימיםמוצרים לחיטוי של תעלות מזגן יש כאלה שבאמת עובדים ויש כאלה שפשוט מבשמים,מומלץלעשות חיטוי בין 2 פעמים לשלוש בשנה.

מוצר שבאמת יעשה עבודה יעלה בין 60 ל100ש"ח זה לא קזה כואב סך הכל זה מאוד מויל במיוחד לאנשים שמידי פעם נושעים עם ילדים ואנשים אלרגיים.

תנשו את זה זה אחד ממוצרים.

http://www.mafra.com/EN/catalogo-prodotto....2096&TIPO=C

פורסם

תודה לכולם

היום ביקרתי במוסך המרכזי

והחלפתי את המסנן, כול הטיפול עלה 212 שח כולל מע"מ

לאחר מכן קניתי את הספריי Frigi-Fresh וריססתי לפתחי יניקה של האוויר.

ועכשיו המזגן עובד פיצוץ.

• תוכן חדש...