Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום עצר אותי שוטר לאחר שנסע אחריי,ביקש רשיונות,עשה בדיקה באוטו וביקש ממני לפתוח את הבגאז'.

בבגאז' הוא הבחין ב-2 המגברים והסאב שמותקנים וביקש קבלה עליהם,מן הסתם אני לא מחזיק קבלות ברכב על רכיבי אודיו,רצה לתת לי דו"ח אבל מהר מאוד הצלחתי להוריד אותו מהעץ,הוא אמר לי לנסוע לשלום ושאני צריך לנסוע עם הקבלות באוטו.

אני עד עכשיו לא יודע אם זה סתם שוטר משועמם או שוטר קפדן.

גם הוא עשה חיפוש באוטו כאילו קיבל מידע מודיעני שיש באוטו לא פחות מטיל לאו.

האוטו בכלל לא נראה פלילי,בלי אף שיפור ופעם ראשונה שאני נתקל בשוטר כזה משועמם.

האם באמת חובה להחזיק קבלות על מוצרי אודיו שיש ברכב? נשמע לי הזוי לגמרי ולא הגיוני.

פורסם

לא מנסיון,אבל נראה לי קצת לא הגיוני שתצטרך להחזיק אתך ברכב קבלות על כל דבר שיש באוטו!

ומה שגם אם קנית את זה יד שניה ?

יש לי 106 סיבות לאהוב תרכב שלי ! XSI-16V [:

פורסם

שוטר משועמם.

תגיד לו קניתי מיד 2,אין קבלות.

סתם מחפשים על מי ליפול,אין להם יותר מידי תעסוקה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא יודע אם משועמם או קפדן, אבל הוא גם יכול להחרים לך את הציוד במקום אם הוא רוצה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לא יודע אם משועמם או קפדן, אבל הוא גם יכול להחרים לך את הציוד במקום אם הוא רוצה.

אם שוטר רוצה הוא יכול להחרים ציוד?

ואיפה הגבול?

אם מישהו מעצבן אותו הוא יכול להחרים גם HU מקורי מהיצרן?

הרי אין לך קבלה עליו, והוא יכול להגיד "לא מבין בזה, אולי זה מהיצרן ואולי לא" ולהחרים לך אותו.

ואח"כ לך תוכיח שאין לך אחות...

ומה עם ההיפך? יש רכבים שמגיעים מהיצרן עם HU "אפטרמרקט" כמו סקודות שמגיעות עם קנווד וכו'. כשאתה קונה רכב אתה לא מקבל קבלה על הHU!

Auto Emoción

פורסם

זה לא עניינו בכלל קבלות על מוצרי אודיו, זה אותו דבר כמו שיבקש קבלה על השטיחים שקנית בספורט דיפו :?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

עזוב אל תתרגש.

הם מחפשים גנבים ואנשים לא כלכך חכמים שנלחצים ואז יתחילו לזמר, או אם במקרה אתה ילד שלא ממש מכיר את הזכויות שלך.

כמו שנאמר אם קנית משומש מה הוא יכול לעשות.

במקרה הכי גרוע יחרימו לך את הציוד, תגיע לבית משפט,

ותקבל פיצוי על עוגמת נפש.:wink:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שוטר יכול לבקש ממך קבלות על רכיבי האודיו שלך ואתה מחוייב להציג אם הוא ירצה לעשות זאת הוא יקח לך ותוכל להתלוננן עד שנה הבאה אבל בדרך כלל לא עושים את זה.

עם אתה אדם נורמלי בלי הרשעות אין לך מה לדאוג ,בדרך כלל אדם שמתעסק עם סחורה גנובה ויהיה לו ציוד ברכב אז הרכיבים ילקחו ויוצגו כפריטים גנובים עד שאותו אדם יביא קבלות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אתה לא חייב קבלות, אבל אתה חייב הוכחות שקנית.

הסיבה לכך היא שאם שוטר חושד שסחורה כלשהיא גנובה ולא משנה אם זה מגבר או סלון לבית, אתה צריך להוכיח לו ההפך.

אם קנית יד 2 תביא את הפרטים של האיש שקנית ממנו.

אין טעם עכשיו לענות לי ולהתחכם "ואם אני לא זוכר, ואם מצאתי את זה ברחוב ואם ואם..."

בקיצור, כמו שנאמר ששוטר בודק בן אדם והציוד חשוד כגנוב אז הוא מבקש הוכחות קנייה וגם מחרים.

כנראה השוטר הבין עם מי יש לו עסק (הכוונה היא לא שאתה איזה עבריין רציני, או עו"ד ממולח, אלא קלט שכנראה אתה לא אחד שתגנוב ציוד) ואז ירד מזה.

פורסם

מה השלב הבא? יגיד לי להביא קבלות על פלאפון? על החבילת מסטיקים באוטו? על הבחורה שיושבת לידי..?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איזה שטויות זה, אז תכנית הוא יכול להכנס לי לבית ולבקש קבלות על הפלזמה ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

טמטום מוחלט, טוב שהוא לא ביקש קבלה על הרכב עצמו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
איזה שטויות זה, אז תכנית הוא יכול להכנס לי לבית ולבקש קבלות על הפלזמה ?

אם כבר הגיע מצב שהוא נכנס לך לבית הוא יכול לבקש קבלות על הכל.

בוקר טוב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...