Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי לאנטיס 2001 1800סמ"ק אוטומט, 120K ק"מ,

החלפת לה תושבות מקוריות במורשה שם היא מטופלת מיומה הראשון.

אך לאחרונה חשתי במן זריקות כאלה במעבר הילוכים, למשל אם אני ממש נוסע לאט בקושי נוגע בדוושת גז אז האוטו מעביר הילוך ואני מרגיש זריקה כזאת כאילו שנכנסו בי מאחורה, אם אני נוסע מהר ומדיע ל3K סל"ד מרגישים זאת פחות אבל עדיין מרגישים.

מההילוך השלישי לרביעי לא מרגישים כלום, זה קורא לי רק בראשון ושני וזה מציק, לפני שהחלפתי את התושבות לא הרגשתי את התופעה.

למשהו יש מושג לגבי הסימפוטמים? האם עליי לגשת חזרה למוסך לבדיקה?

פורסם

כנס למוסך שיבדוק. לפי התיאור שלך, ה"זריקה" שתיארת, הבעיה לא חייבת להיות מתושבות המנוע.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
היי חברים,

ברשותי לאנטיס 2001 1800סמ"ק אוטומט, 120K ק"מ,

החלפת לה תושבות מקוריות במורשה שם היא מטופלת מיומה הראשון.

אך לאחרונה חשתי במן זריקות כאלה במעבר הילוכים, למשל אם אני ממש נוסע לאט בקושי נוגע בדוושת גז אז האוטו מעביר הילוך ואני מרגיש זריקה כזאת כאילו שנכנסו בי מאחורה, אם אני נוסע מהר ומדיע ל3K סל"ד מרגישים זאת פחות אבל עדיין מרגישים.

מההילוך השלישי לרביעי לא מרגישים כלום, זה קורא לי רק בראשון ושני וזה מציק, לפני שהחלפתי את התושבות לא הרגשתי את התופעה.

למשהו יש מושג לגבי הסימפוטמים? האם עליי לגשת חזרה למוסך לבדיקה?

זריקה כזו עלולה להופיע כשיש אקומולטור עם קפיץ שבור.או חלש.

פורסם

או סתם עניין של כוון כבל קידאון/חיישן TPS.

תמיד, בכל בעיה של תיבת הילוכים מתחילים מבדיקת מפלס נוזל ואיכותו.

פורסם

תודה על המענה,

אך לצערי לא הבנתי את המושגים שנאמרו כאן.

האם זה אומר שקיימת בעיה בגיר עצמו?

קיים סיכוי לנזק רציני?, אין לי פנאי למוסך לצערי רק סוף שבוע הבא אחרת הייתי קופץ לביקור.

• תוכן חדש...