Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש,מחפש רכב אמין וטוב שלא צורך הרבה דלק.יש לציין כי סגנון הנהיגה רגוע ולא משתולל.אני צריך אוטו שיסע בעיר ומדי פעם מחוצה לה.תקציב של 20K .בדקתי כבר אופציות אחרות אבל שום דבר לא נראה לי במצב טוב יותר מזה.אגב אני דל באמצעים.

הקאיה שמצאתי נמצאת בסנטרל קאר לשעבר מליסינג יד 2 ונמכרת בפחות מהמחירון עם 120K ק"מ.מה אתם אומרים?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תשמע אני לא הולך לעשות דריפטים או צריך פרילינגים ומושבי ספרקו.אני צריך אוטו שיקח אותו מא' לב' ויגרום לי להקיש קוד להכניס מפתח ולנסוע בלי כאבי ראש.מה זה מכונית בינונית אם אני אלחץ על הגז היא לא תיסע 110?.אני לא צריך מכונית שעושה 0 ל100 ב4 שניות אבל אם היא עושה 11-12 שניות ל100 ועושה 1 ל12-13 בנסיעה רגועה בעיר זה סבבה לגמריי כל עוד היא לא מושכת הילוכים ומסרטנת את היושבים בה עם מנוע צעקני וטורים גבוהים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

רכב מצויין לצרכים שלך.

מדובר ברכב בגדול אמין וזול לתחזוקה, צריכת דלק אמיתית של 1/12-1/13.

ממליץ לא לקנות במגרש פרטי.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

לא מכיר את המקום הספציפי. אבל אחרי מספר שנים של נסיון מעשי ("בבפנוכו") של שוק הליסינג והיד שניה. אין לאף אחד שלא רוצה להמר, בייחוד לא ברכב ראשון כשהתקציב מוגבל, מה לחפש במגרשים פרטיים.

מגרשים לא פרטיים לצורך העניין (עזוב "מוכר" או "לא מוכר): אוטוסנטר(הרץ), אלבר, אלדן וכו'.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני בספק אם תגיע לצריכת דלק של 1:12.

1:10 במקרה הטוב והחביב בתוך העיר.

מהיכרות אישית עם רכבי הקאיה הנ"ל, וכמובן עם הקאיה ריו החדשות יותר.

בכל מקרה רכב ללא נוחות או עיצוב (עניין של טעם) - אבל מצוין כרכב להגעה מנקודה א' ל-ב'.

אם זה התקציב, אפשר למצוא כאלה ממוכרים פרטיים ולשחוט אותם במחיר.

עוד אופציה - קאיה מנטור דור שני - אחלה מכונית בגרושים.

פורסם

האם יש מכוניות נוספות שעליהם הייתם ממליצים,אין כ"כ הרבה קאיה ריו ממה שבדקתי בשנתון הזה,והאלה עם הקילומטראז' הנמון נמצאות בסוכנות למכירת רכב כאלו ואחרות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אין לי ניסיון עם ריו מודל 2002, אך היתה ברשותי ריו 2007, במשך 3 שנים (ו-120K ק"מ). מאוד נהניתי ממנה, וכל עוד הציפיות אינן גבוהות מדיי, היא רק תפתיע לטובה! אגב, צריכת הדלק דווקא כן הייתה מאכזבת עם ממוצע תלת שנתי של כ-9 ק"מ לליטר!

בהצלחה!

פורסם
תשמע אני לא הולך לעשות דריפטים או צריך פרילינגים ומושבי ספרקו.אני צריך אוטו שיקח אותו מא' לב' ויגרום לי להקיש קוד להכניס מפתח ולנסוע בלי כאבי ראש.מה זה מכונית בינונית אם אני אלחץ על הגז היא לא תיסע 110?.אני לא צריך מכונית שעושה 0 ל100 ב4 שניות אבל אם היא עושה 11-12 שניות ל100 ועושה 1 ל12-13 בנסיעה רגועה בעיר זה סבבה לגמריי כל עוד היא לא מושכת הילוכים ומסרטנת את היושבים בה עם מנוע צעקני וטורים גבוהים.

לא יודע מה זה פרילינגים, אבל לשאלתך "מה זה מכונית בינונית" אענה - מכונית שהיא פחות טובה ממכוניות טובות, ויותר טובה ממכוניות גרועות. ככה באמצע. עכשיו ברור? (ואגב, לדעתי צוקרמן היה עדין - מדובר במכונית די נחותה).

אגב, לא שמעתי על מכונית שמסרטנת את היושבים בה בגלל מנוע צעקני, אבל בהחלט יש סיכוי שהיא תתן לך איידס אם תקיים בה יחסי מין ללא אמצעי מניעה, אז אנא הזהר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...