Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

החלטתי להעלות כאן את מה שקרה לי היום כאות אזהרה .

תחנת "דלק" של דימונה גונבת 72 אג' בתדלוק 98 עוד לפני שהתחיל התדלוק,אומנם זה לא הרבה אבל עדיין זה גניבה.

לילה טוב .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפרשה הזו כבר הייתה לפני כשנה בכולבוטק, זה לא רק בדימונה.

לאחר התוכנית כמעט מצאו פתרון לבעיה והיא שבעל התחנה ידאג לנקז את האוויר מידי פעם, למעשה ה"גניבה" לא במכוון, אלא היא נגרמת בשל אוויר במערכת כי המשאבות של ה98 לא פועלות הרבה זמן ומצטבר אוויר.

פורסם

הזמן שגנבת לי על כניסה לשרשור הזה שווה יותר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מבין למה אתם מזלזלים ב-72 אגורות?, לא אני ולא אתם יודעים מה מצבו הכלכלי של הבחור, ומעבר לזה, זה גם לא רלוונטי, בשורה התחתונה גבו ממנו כסף עבור אוויר, ומילא אם התופעה הזאת לא היתה ידועה, אבל היא נחשפה כבר לפני מספר חודשים ונכתבו תקנות ע"מ שמקרים כאלו לא יקרו, אבל מה איכפת למנהלי התחנה להרוויח 72 אגורות מכל לקוח נכנס שמתדלק 98.

היו כבר יצוגיות על הרבה פחות מ-72 אגורות.

ואם זה נראה לכם קטנוני, אין לי שום בעיה לתת לכם ת.ד ושכל משתמש שחושב ככה, ישלח לי 72 אגורות במעטפה.

פורסם

אף אחד לא מזלזל בכלום, אבל לפתוח שרשור עם הכותרת "גנבו לי"... בו נגיד שזה קצת עודף דרמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איפה זה דימונה ומה יש לחפש שם?

דימונה זה ישוב בדרום הארץ.

בעקרון אפשר להגיע לשם די בקלות עם רכב, רק צריך לדאוג כמובן לביטוח מ.מ.ס.י (אסור להגיע לשם עם רכבי 4X4).

מסביב לישוב יש המון בדואים וביישוב עצמו יש קהילה יהודית קטנה (נראה לי של חב"ד).

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צריך דרכון כדי להיכנס לשם?

האם ניתן להגיע רק ברכב או שאפשר גם בטיסה? :wink:

ולנושא השרשור - האם לאחר ששמת לב לתופעה פנית למישהו? אומנם קרה בלילה אך האם ביקשת את מספר הטלפון של בעל התחנה לידע אותו?

Confidence In Motion

פורסם

בוא נתחיל במזלזלים בגניבה קטנה .

זה מתחיל ב... ונגמר ב...ועל הז... שלי באם זה אויר או לא כי אם זה אויר לי ולעוד אחד ועוד אחד ככה עושים כסף בגניבה על חשבון כל אחד מאיתנו וזה מה שמפריע לי

בנוסף אני חייב לציין כי לא גנבו לי אלא גנבו לחברה בה אני עובד.

Vovka/falou ....:roll:

הבנת הקריאה/נקרא לא הייתה מזיקה לפני זילזול באחרים (כהרגלו של FALOU)=(כ ו ת ר ת !!!).

נ.ב

בשום מקום לא כתוב "גנבו לי"

דדי,

פורסם
אף אחד לא מזלזל בכלום, אבל לפתוח שרשור עם הכותרת "גנבו לי"... בו נגיד שזה קצת עודף דרמה.

אבשלום קור,

תן כותרת חדשה ובכך נחסוך את זיזלוך התמידי .

ודרמה ...:lol::lol::lol:

אלעד,

כפי שאתה מכיר ואת מקום עבודתי אז לבטח תבין למה.

עידן,

אכן פניתי באותו הרגע (לפני המשך תדלוק למנהל התחנה שממש לא לקח את זה ברצינות ואף לא ירד ממשרדו ואכן חברת דלק כבר קיבלה פניה מהחברה בא אני עובד (מסתבר כי יש חברות שזה כן מעניין אותם).

דדי,

פורסם

אני חושב בדיוק כמוך, שזה לא צודק לקחת כסף על אויר, אפילו אם מדובר על אגורות. אם אתה לא מנצל מוצר (כדוגמת דלק שעדיין לא יוצא), אז למה שתשלם.

לכל המזלזלים, אם על כל קניה היו גובים מכם חצי שקל סביר להניח הייתם מרגישים זאת בכיס בסוף החודש, אז פה אומנם מדובר על תדירות נמוכה, אך זה עדיין כסף.

פורסם

גניבה, גניבה לכל דבר.

72 אגורות מכל בנאדם שמתדלק שם ביום, זה 2000 שקל אם לא יותר.

לך תדע כמה גנבו לאחרים? זה באמת נשמע כמו זלזול.

• תוכן חדש...