Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה ומבחן השוואתי של הקליאו ספורט 200 החדשה שנחתה בארץ לא מכבר. יופי של כתבה, יופי של דוגמנית והכי חשוב רכב מגניב וכיפי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תקשיב, אני יודע שזה האוטו שלך שהצטרף שם למבחן, אבל אתה עושה עלי רושם של מישהו אינטיליגנטי. לכן אני חייב לתהות - אתה רציני?

יופי של כתבה? חוץ מזה שהיא כתובה באופן בלתי קריא לחלוטין, היא גם מבולבלת, מבולגנת, מלאת סתירות וניתוחים לא נכונים של הרכב.

יופי של דוגמנית? נכון, אבל מה היא קשורה? ולמה 90% מהתמונות כל כך איומות?

רכב מגניב וכיפי? טוב, בזה אתה צודק :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחזק את רוני - באלגן אחד גדול. אפילו התמונות סבירות ולא מעבר לזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הקליאו שבכתבה שונה מאוד מהקליאו ספורט שראיתי באוטומוטור השנה... מה הקטע?

עריכה: עברתי על התמונות שלי מהתערוכה וזכרוני הטעה אותי. זה אותו דגם שראיתי באוטומוטור. סליחה על אי ההבנה.

Auto Emoción

פורסם

רוני - אני לא מסכים עם חלק מהקביעות שם ואני מודע לזה שהכותב מעורר מעט אנטגוניזם במחוזות הקארזפורום, אבל בסה"כ יוזמה יפה וטוב שהוא הרים את הכפפה ועשה את הסקירה הזאת.

אייל - אם תצליח למצוא יהיה נחמד. אני ניסיתי בזמנו למצוא מבחן השוואתי בין שתיהן ולא מצאתי.

רועי - קיבלתי. עם זאת (ולא יצא לי ב- 200 חזק בכבישים מפותלים) מדובר ביותר ממתיחת פנים. תאמין לי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עד עכשיו קשה לי למחוק את החיוך מהפנים.

לא לא נהגתי(שוב) בפורשה 911 טורבו

או באאודי R8, או באיזו מכונית אקזוטית אחרת

בה הורגלתי לנהוג עת יובאה ארצה.

אכן, בחור צנוע, הסטיג. אך לפחות קיבלנו ממנו מספר טיפים לנהיגת מסלול:

בום ימינה

בום שמאלה

בום ימינה

בום שמאלה

ולסיכום:

בינגו עלינו על השינוי...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רועי - קיבלתי. עם זאת (ולא יצא לי ב- 200 חזק בכבישים מפותלים) מדובר ביותר ממתיחת פנים. תאמין לי.

זה לא עניין של אמונה - זו מתיחת פנים ותו לא. לא דגם חדש ולא בטיח. אמנם מתיחת פנים משמעותית למדי, אבל עדיין מתיחת פנים.

פעם הבאה שאני בכוכב יאיר אנסה את שיטתו של פייביש עם הבום ימינה בום שמאלה. נשמע כיף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...