Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא זקוקה לכבלים ולטלפון בבית. אז מה האופציות?

האפשרויות הן תשתית אינטרנט מחברת בזק או הוט.

אין צורך לרכוש מהן שירותים נוספים, ניתן להיות מנוי בתשתית אינטרנט בלבד ללא טלויזיה/טלפון קווי.

בעל הבית לא מוכן להשתתף באינטרנט?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני הייתי בבזק על 15M ב-59, נגמר לפני שבועיים בערך, הכי טוב שהצלחתי להוציא זה 89 ל-15M, בלי קו טלפון בכלל

(NAKED ADSL). מיותר לי לשלם 25 ש"ח אחזקת קו (קל), כשיש שיחות חופשי בסלולרי.

עשיתי את כל התרגיל של 'תנתקו אותי', שימור לקוחות וכו'. לא יורדים מ-89 ומצידם תתנתק. הם יודעים שאין לך אלטרנטיבה זולה

וטובה יותר (בהוט זה 79 ל-12M, לא שווה את ההתעסקות).

גלעד ארדן כבר הודיע שהוא הולך להכנס חזק בעניין הדואופול הזה של הוט ובזק/יס בתחום תשתיות האינטרנט ושידורי הטלויזיה.

כל הפוזה שלהם החלה להבנות בגלל קומבינה ישנה/חדשה שהם מצאו אחרי ביטול ההתחייבות בחוק, כדי להכריח אותך להישאר בצורה עקיפה. קוראים לה "דמי התקנה".

גם אם יש לך תשתית קיימת, ואתה רוצה לעבור לחברה מתחרה הם יבקשו ממך דמי התקנה ולא יוותרו עליהם.

הסכומים נעים בין 150-250 שח גם בהוט וגם בבזק. מחליט להתנתק מבזק, הוט יבקשו 250 על התקנה ולהפך.

ראיתי פוסט ברשת שאנשים הצליחו להתנער מההתקנה דרך דיבור בצ'אט עם נציג של הוט או באחד הדוכנים של הוט, אבל זה לא פשוט כי הם מעדיפים שתתחבר לשירותי הטריפל שלהם ולא לנייקד אינטרנט.

לגבי בזק כדי לעבור אליהם צריך כעת לקנות מהם מודם בעלות של 100 שח (לגבי מודם ראוטר בהשאלה כמו פעם לא בטוח שעדיין קיים עניין ההשאלה)

http://hwzone.co.il/community/threads/520860-%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%A0%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%97%D7%A1%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%92%D7%96%D7%9C-%D7%93%D7%95%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99/page3

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אני עדיין מחפש מחיר טוב לתשתית 2.5MB בבזק, אבל זה גם יקר, גם רוצים שכירות על הראוטר וגם רוצים דמי התקנה.

איפה התחרות?

מישהו יודע אם ניתן לעשות משהו בנידון?

היום אני משלם 39 ש"ח להוט (כן, רצפה), אבל לא מרוצה מריבוי הניתוקים.

משכנתא זה קל

פורסם

האמת שלאחרונה עברתי לבזק+012 ואני ממש לא מרוצה

אפילו בהוט לא היו כל כך הרבה ניתוקים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כנראה עניין מקומי. אני עם בזק+בב"ל (15 מס"ש) - ללא ניתוקים. מה שכן - בזק העלו לי את מחיר התשתית ל-90 ש"ח ולא הצלחתי לרדת אפילו באגורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחיר נשמע לי מוגזם

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ספריאל, הוא חווה ניתוקים בגלל 012 לא בגלל בזק. אצלך זה בבל.

תשמעו עם כל ההודעות פה אני מתחיל לחשוש כי נגמר לי החודש המסלול שהשגתי ב70 שקלים 20 מגה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קודם היה לי הוט+012 ולא היו ניתוקים בגלל זה אני מאשים את בזק

פורסם

נשברתי.

בזק העלו לי את התשתית מ 10MB ל 15MB וגובים על זה 100 שח כולל מעמ לחודש.

לאחר שפניתי אליהם, אמרו שלא ניתן לקבל שום תוכנית בפחות מזה.

ביקשתי שינתקו לי את התשתית - ועשיתי "חושבים" נוסף והגעתי למסקנה שבלי התשתית אין לי טעם ב"בזק" בבית.

שלחתי פקס לבקשת ניתוק 2 קווי טלפון + תשתית אינטרנט (מכניס להם כ 200 שח לחודש כולל כ 300 דק' שיחות).

יום למחרת חזרו אליי והציעו לי במקום 100 שח כולל מע"מ, ב 83 כולל מע"מ.

החלטתי שזה עדיין יקר לי - ובתור משתמש ביתי (לא עסק), אני רוצה להמר על "הוט" ולנסות אותם.

בחישוב קל, אם קו טלפון רגיל עולה 58 שח + 83 שח תשתית + 30 שח שיחות + 5 שח שיחה מזוהה - חשבון טלפון רגיל שלי, ללא הקו הנוסף, אמור להיות כ 175 שח, בעוד ההפרש ב "הוט" בין מסלול בסיסי עם 3 חבילות לבין טריפל עם 500 דקות + 30 מגה גלישה, עומד על תוספת של 45 שח בלבד (חיסכון שמגיע ל 130 שח בחודש, שהם כ- 1500~ ש"ח בשנה !).

לציין כי מעבר לזה, "בזק" כלל לא מנסים לשמר לקוחות. רוצה להתנתק ? תפדל, קיבלת !

תוך פחות מ-4 שעות בוצע ניתוק מלא ל-2 הקווים + נשלח SMS לנייד שלי בדבר ביצוע הפעולה.

מחר בצהריים יותקן המודם + הקו טלפון החדש... נראה מה זה שווה (ידוע לי על לקוחות שמאוד מרוצים, וידוע לי על כאלה שקיללו את הרגע. ברור שזה כנראה תלוי בתשתית ובעוד כל מיני דברים - אבל שווה לי לנסות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בהצלחה,מי ייתן ותראה אי אילו מגהבייטים יורדים ללא תקלות ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אחותי הצליחה להשיג משימור לקוחות חבילת באנדל של 10 מגה ב83 שח כולל תשתית.

אבל לא היה פשוט, עברה 3 נציגים ולא מעט ויכוחים.

שינו שם מדיניות, כנראה מריחים את המתחרים החדשים שיכנסו לשוק

אחד התרוצים האוהבים עליהם כעת, "תעבור להוט שלם 250 שח על התקנה" אז עונים להם על זה "אפשר להשיג דרך הצ'אט באתר של הוט או דרך הנציגים בדוכנים תשתית ללא התקנה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

איציק , הייתי לוקח את ה83 שקלים (אם לא יורדים יותר נמוך) , בצע חיפוש על HOT בפורום , למשל את השרשור האחרון שפתח bar72 , אני לHOT לא מתקרב גם אם יעלו ל100 שקלים את התשתית

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עדכון מאצלי, לאחר ששילמתי 85 ש"ח על 10 גיגה, עדכנתי בבזק ל100 ב100. סה"כ נראה לי זה הכי אטרקטיבי היום למי שרוצה

להשאר בבזק.

**** שימו לב אם תרצו לשדרג שזה בין 60 ל100 וא זה הם לא אומרים! אני מקבל מקסימום 70 אצלי בבית.

STI 2004

פורסם

איציק כמו שציינת, הרבה מזה תלוי באיכות התשתית באיזור מגורייך.

אתה יכול לשאול שכנים המחוברים ל"הוט" בדבר איכות השירות אותו הם מקבלים.

אצלי יש 2 נסיונות טובים בסך הכל עם "הוט". גם בישוב רחוק בגליל המערבי וגם בחיפה.

אני מדבר על הטריפל ב2 המקרים.

• תוכן חדש...