Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חמתי באה לבקר ואיכשהו עלה נושא מחיר ספק האינטרנט.

התחוור לי שהיא משלמת על 100 מגה לנטוויז'ן 95 שקלים לחודש.

עזבו את זה שלא ברור לי למה היא צריכה 100 מגה כשהשימושים שלה מסתכמים בגלישה בליינט, 95 שקלים לחודש!!

והיא עוד היתה מבסוטה מהמחיר שהנציגה נתנה לה.

חיש מהר התקשרתי לנטוויזן ולאחר 10 דקות המחיר ירד ל-30 שקלים לאותם 100 מגה.

רק לחשוב על כל אותם אנשים שאין להם מושג מהו המחיר האמיתי אותו אפשר להשיג ואני נעשה ככה :evil: :evil: :evil:

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחותי יש Triple C, עובד נפלא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נגמר לי הבאנדל ואבוי לי:

המחיר החדש ל 15 מגה:

תשתית בזק 90שח

בזקבינלאומי 50שח

סה'כ 140 שח

איך אני יכול לקבל מחיר זול יותר?

לא חשובה לי מהירות הגלישה, זה יכול להיות גם 2.5 מגה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בזק כבר לא מוכנים להתקפל במחיר התשתית, גם איומים בהתנתקות והתנקות לא תעזור לפי מה ששמעתי.

מה שכן בספק, לא משלמים כיום מעל 30 ש"ח, חלק מהחברות אפילו יסכימו לרדת ל20 או 25 ש"ח.

פורסם

gsi , את המחיר הזה אני משלם על 30 מגה

בקש מבזק להתנתק ויוזילו לך את השירות , כנל אצל הספקית , שם האינטרנט לא אמור לעלות יותר מ30 ש"ח בכל המהיריות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

SLS , כל ספק ייתן לך ב30 שקלים , אם נותנים לך ביותר אל תסכים , המחיר הוא 30.

לגבי איזה ספק אני אישית עם בב"ל , אבל כל אחד יש לו חויה טובה עם אחד וגרועה עם אחר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שאלת הדיוט

אם יש לי בעיית ניתוקים ואינטרנט איטי, האם יכול להיות שהספק אשם בזה או אך ורק התשתית? ( גילוי נאות התשתית שלי היא של הוט והספק הוא אינטרנט רימון ( אל תשאלו... ))

פורסם

ג'י אס עיי - בדוק עם נזק (תשתית) אם יכולים לשדרג אותך (TOP40,עד 40מגהביט).

סביר להניח שתשלם אותו סכום על מהירות גדולה (כפולה?) יותר.

בקשר לנזק בינלאומי - מהר להוריד ל30ש"ח (לא צריך גיימר,מן הסתם יינסו לדחוף)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתמודד איתם ביום ראשון

המחיר בכמזה הוא למצטרפים חדשים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בזק עקשנים מאוד לגבי מחיר התשתית, לפני מספר חודשים ניסיתי להתמקח. ניסיתי. לא הצלחתי להשיג דבר.

לגבי בב"ל - אני משלם שלושים ומשהו ש"ח לחודש.

המהירות שי היא 15 מס"ש - טכנאי בזק שבא להתקין לי קו אחרי שעברתי דירה הזהיר אותי לא להתפתות להצעות למחיר יותר גבוה כיון שהתשתית באזור שלי אינה תומכת במהירות יותר גבוהה (יש סכסוך בין העיריה לבזק על הקמת תיבות תקשורת בשכונות), ושאין שום זיבה לשלם תמורת מהירות יותר גבוהה שממילא לא תתמך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עקב מעבר לדירה חדשה עם החברה והעובדה שאני סטודנט, ככה שאני מעדיף לא להסתמך על רשתות של שכנים העדפתי לעשות אינטרנט באופן פרטי.

הוט ירדו מהפרק - רוצים על התקנה 250 שקל, למרות שגם הבעל דירה שלי ניסה לבדוק דרכם (יש לי כבלים של הוט של הבעל דירה), גם ממנו דרשו את אותו סכום.

טלפון אחד לבזק, סגרתי על 84 ש"ח התקנה (במקום 100 שקלים, כי ההתקנה באילת), סגרתי על 15 מגהבייט + ספק של 012 ב-75 לחודש (במקום 90 גם כאן בגלל חוסר מע"מ).

לגבי ראוטר, העדפתי לקחת מהם ראוטר בחיוב זיכוי ל-24 חודשים מהסיבה הפשוטה.

על מודם הייתי צריך לשלם 80 שקלים, וראוטר בנפרד היה עולה לי סכום זהה, כיוון שהאינטרנט הוא לשנה (שנה אחרונה בתואר), גם אם אני יבטל אחרי שנה אני ייצא בנזק של 120 ש"ח בלבד (אבל יוכל גם למכור את המודם/ראוטר ביד 2).

בנתיים עובד בסדר גמור, בדיקה דרך speedtest נתנה לי מהירות של 16 מגה, אחרי שנה אני מסיים את התואר, ועדין אין תכניות אם לחזור להורים או להמשיך לגור עם החברה, בכל מקרה אם אני ממשיך אחרי שנה אני אחפש מבצע אחר במחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...