Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים שלך סטנדרטיים לחלוטין, זה גם מה שאני משלם (חסר כושר מיקוח), וצריך להוסיף - לא מרוצה. הבעיה שלי היא תשתית בזק, שבדירה הקודמת היתה מעולה ויציבה, ובדירה הנוכחית, בגלל ריחוק גיאוגרפי מתיבת החיבורים, הרבה פחות יציבה. מצד שני - אני לא מוכן לעבור להוט גם כיון שמדובר בצורך בהכנסת תשתית חדש הבדירה שלא מזמן שופצה, וגם בגלל סיפורי הזוועה על השירות שלהם.

בינתיים אני רואה כל יום את הזנב של הסיבים האופטיים שבזק השחילה בתיבת החיבורים הסמוכה בית שלי וטרם חוברה לשום דבר. הבעיה היא שהזנב הולך ומתארך, ואני חושש שעד שבזק יחברו את הסיב לרשת מצד אחד ולדירה שלי מצד שני הם יצטרכו להשחיל מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני השבוע ניסיתי להוציא מבזק אגורה פחות מ89₪ ל40 מגה ללא הצלחה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המחירים שמופיעים אצלם באתר זה פחות או יותר הקו התחתון של מה שאפשר לקבל, גם דרך שימור קשה להגיע לזה.

http://www02.bezeq.co.il/Pages/self-sales-Internet/site.aspx

40 מגה לצורך העניין ₪85 לחודש, חודש ראשון חינם, ₪99 דמי התקנה חד פעמיים.

כלומר ממוצע של ₪86.16 לחודש למשך שנה, בשביל לקבל את המחיר הזה צריך להתנתק, להיות כמה ימים בלי אינטרנט, להתחבר, לחכות לטכנאי.. וכו'.

אז הם מציעים לך ₪89 ויודעים שאתה תתקפל, כי אף אחד לא יעבור את כל הסמטוחה הזאת בשביל הפרש של ₪2.84 לחודש..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
(חסר כושר מיקוח)

בעיה קשה ביותר,איך אתה חי עם עצמך? ;)

אני חידשתי השבוע בבזק בינלאומי 15 מגה + גיימר בתשלום חודשי 41.90 ש"ח כולל מע''מ

זה גם מה שאני משלם תקופה ארוכה מאוד,וכל פעם מחדש באותו מחיר (הרבה טוענים שאין צורך בגיימר כבר,מצד שני לא מעט טוענים שמנוי ללא גיימר זוחל [תרתי משמע] גם בהורדות וגם בגלישה.)

אני מניח שאפשר להכנס איתם לדו קרב (שימור וכו') ולהוציא חשבון רגיל (עד 100מגה + גיימר) באותו סכום או כמה שקלים פחות,אך לטעמי זה מיותר וכל עוד אני מרוצה מהשירות,נשאיר את זה ככה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מחיר הייקיות. בשביל זה יש לי אשה מרוקאית עם יכולות של ג'מא-אל-פנא. הבעיה היא שבענייני טכנולוגיה היא לא מתערבת. לפחות אחד הבנים שלי - ככל שהוא העתק שלי - ירש ממנה את היכולות. אבל מול בזק אין מה לעשות, הם מתעקשים על ה-89 ש"ח לחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסתבר שבחודש הבא נגמר לי המבצע של 100 מגה (שהפך ל 40 בגלל תשתית מוגבלת) ב 100 שקל. המחיר החדש יהיה 142 שקל, לא הגזימו בכלל.

מחר ארים אליהם טלפון בתקווה לקבל את אותה החבילה ב 89 שקל לחודש.

פורסם

חבילה משולבת של בזק ו - 012

כוללת

תשתית + ספק

- השכרת מודם = 10 ש"ח לחודש

- 300 דק' שיחה לנייחים/ניידים = 59 ש"ח לחודש

- 100 Mb = בין 50 ל100 = 144 ש"ח

סה"כ = 213 ש"ח

מחיר סביר?

פורסם

תשתית בזק 40 מגה: 109 ש"ח

אינטרנט נטויז'ן 40 מגה: 25 ש"ח

טלפון נטוויז'ן: מקבלים חינם ראוטר שמתאים לחיבור 100 מגה ( שגם יציב למדיי, ב 6 השנים האחרונות אני לא זוכר מצב שאף פעם האינטרנט לא מתנתק )

1000 דק שיחות בארץ ובחו"ל - 80 ש"ח

פורסם

מאזדה6 - נשמע יקר

אם יש לך מכשיר סלולרי עם חבילת דקות\סמסים,הייתי מציע לקחת מבזק קו "ערום" (NAKED DSL) ללא שירות שיחות,שישמש רק עבור תשתית אינטרנט.

לגבי ספק - יש לך את נזק בינלאומי ב30ש"ח לכל מהירות או 20ש"ח בהוט\012 (גם לכל המהירויות)

מודם - אין לך מכשיר ישן של בזק שתומך? או החזרת?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

- הייתי עושה קו עירום אם הייתי גר לבד אבל אני גר עם ההורים.

- אין לי מודם ישן אבל אני לא בטוח שמודם ישן יתמוך במהירות של עד 100Mb

- לגבי הספק אני כבר ב 012

פורסם

עדכון: 109 שקל ל40 מגה. זו ההצעה הכי נמוכה שקיבלתי משימור לקוחות, כנראה שהצעקות שלי לא הרשימו אותם :?

פורסם

15 מגה: תשתית בזק 89 שח, בזק בינלאומי העלו ל41 (במקום 29 ששילמתי שנה שעברה).

בזק לא ממש מתרגשים מלקוחות שצועקים שהם יעזבו כי הם יודעים מה המצב בהוט ושרובינו לא באמת נעבור לשם. האמת שבשנה הראשונה בחיפה (בנו"ש, 2011-2012) הייתי עם תשתית של הוט, כמות התקלות הייתה מטורפת. דווקא הגענו באותה השנה מירושלים עם דעה חיובית על התשתית של הוט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אני רואה שיש פה כאלה שמשלמים מחירים גבוהים יחסית. אפשר להוזיל בלי מיקוחים:

לגבי ספק, אין מה לשלם יותר מ-20 ש'ח.

בהוטנט זה המחיר הסטנדרטי לכל המהירויות, בלי "מבצעים" (שמסתיימים אחרי שנה ומקפיצים את המחיר) ובלי התמקחויות.

מי שמנוי בהוטמובייל בחבילה ללא הגבלה מקבל את זה כחלק מהחבילה.

ברוב החברות האחרות המחירים נעים בין 30 ל-40, הייתי מנוי בבזב"ל, לא מצאתי לזה שום הצדקה.

בבזק כנראה שהמחיר המינימלי ל-40/100MB הוא 89 ש'ח. למי שיש פחות מזה, יכול לשדרג ללא עלות (אם אין ראוטר VDSL יש צורך לשכור מבזק בעלות של 10 ש'ח לחודש):

http://www02.bezeq.co.il/Internet/Pages/Upgrade/net.aspx

מי שמעוניין במהירות של 15MB, אקספון מציעה חבילת באנדל במחיר כולל של 79 ש'ח.

http://018.co.il/internet-service/packages

עריכה אחרונה על ידי liran123

• תוכן חדש...