Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטכנולוגיה של בזק נוחה מאוד - אם אתה עובר לדיר שבה קיים קו בזק פיזי - גם אם מושבת - העברת הקו נעשית בלחיצת כפתור, ואם אתה באותו איזור חיוג גיאוגרפי אין בעיה להעתיק את המספר. כמוכן - אם יש לך "חלון" שבו אין ברשותך קו (למשל - חוזר זמנית לבית ההורים עד שתשכור דירה) עין שום בעיה להקפיא את הקו, אם כי עדיין צריך לשלם איזה סכום חודשי די סמלי. נדמה לי שהקפאת קו יכולה להמשך עד שנתיים, מה שנותן לך גמישות רבה בעתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול התנתקתי מבזק בינלאומי, לפני הניתוק הם הציעו לי על 5 מגה: או 20 וכמה אגורות לחודש, או 25.6 לחודש עם חודשיים חינם.

טענו שזה רק ללקוח עם ותק של מעל שנתיים

פורסם

בתחילת החודש נזכרתי גם אני לחדש את המחיר של הספק אינטרנט שלי 012, והצלחתי להוציא מהם 20 שקל ל15 מגה, שנראה לי זה מחיר הוגן :-D

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

אני לא מבין מה קורה פה, איזה מחירים :shock:

התקשרתי שוב לבזק וכנראה ששבוע שעבר לא שמעתי אותם טוב אבל המחיר לתשתית 15 מגה הוא 100 שקל והם לא מורידים שקל.

בינתיים ביקשתי להתנתק והנציגה אמרה לי "אדוני אתה בטוח במה שאתה עושה? בהוט לא יקחו לך פחות מ89שח ל12 מגה"

עניתי לה שכן, אמורים לחזור אלי משימור לקוחות

בינתיים התקשרתי להוט לקוחות פרטיים, ענתה נציגה עם דיבור ערסי שכונתי ובחוסר שירותיות אמרה לי שהמחיר הוא אכן 89שח ל12 מגה ו109 שח ל30 מגה גם למצטרפים חדשים פלוס מאתיים ומשהו שקל דמי התקנה.

אמרתי שזה יקר מידי והיא אפילו לא ניסתה למכור לי או לשכנע אותי להתחבר, פשוט ניתקה

לאחר מכן התקשרתי להוט עסקים, ענה נציג לא יותר שירותי (כבר לא עשה לי חשק להתחבר אליהם אולי גם בחינם) והוא נתן לי מחיר של 99 שח ל30 מגה ובעצם ל12 מגה אותו מחיר.

גם לו אמרתי שזה יקר מידי וגם הוא אפילו לא ניסה לזרוק לי איזו מילת שכנוע, פשוט ניתק.

לעומת זאת התקשרתי לבזק בילאומי שרצו 50 שקל על 15 מגה ואותם כן הצלחתי ללחות ל29שח ל15 מגה, אבל עכשיו מה אני עושה עם התשתית?

100 שקל רק על התשתית המינימלית לא הגיוני לי בכלל

130 שקל על אינטרנט מינימלי לבית זו שחיטה :x

מה עוד ניתן לעשות, אולי בזק יורידו לי 10 שח אבל זה עדיין לא ממש מחיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי מספר התגובות מאתמול אני מבין שאין הרבה מה לעשות 8)

התקשה אלי הבוקר נציגה של הוט משירות לקוחות: "ראיתי שיצרת איתנו קשר ב24 שעות האחרונות ולא הצטרפת, אפשר לשאול מדוע?"

כמובן שהטחתי בה את כל מה שקרה ב2 השיחות טלפון שרשמתי בהודעה הקודמת והיא הבטיחה שיחזור אלי נציג עסקי לקבל הצעה טובה

אז חזר אלי נציג עסקי:

116 שקל ל30 מגה תשתית +טלפון ביתי והתקנה חינם

109 שקל ל30 מגה תשתית והתקנה מוזלת ב120 שח

81 שקל ל12 מגה תשתית והתקנה ב120 שח וזה כולל הוטבוקס (מה שלא מגיע למי שיש לו תשתית 12 מגה)

כל המחירים הם לא מבצעים מתחדשים כל שנה אלא קבועים

פורסם

אכן אין יותר מדי מה לעשות..

המחיר של הוט לתשתית בלבד לא אטרקטיבי, עם עלות ההתקנה מגיעים למחיר של בזק ומקבלים אינטרנט איטי יותר.

פורסם

בבזק אין התקנה?

בבזק אתה כבול לשנתיים, אתה רי לוקח מהם ראוטר בחיוב זיכוי וזה לשנתיים ככה שאם לאחר שנה הם מעלים לך את המחיר, או שאתה משלם כמה שהם רוצים או שאתה משלם את היתרה על הראוטר ועובר להוט (ואז הראוטר של בזק לא עובד עם הוט וסתם קנית ראוטר).

תכפיל 10 שקלים לחודש כפול 12 על השנה השניה של הראוטר, זה 120 שקלים לפחות לחינם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני כבר בבזק אז אין דמי התקנה, ואצלי אין ראוטר שלהם אלא מודם בלבד אז אני גם לא כבול אליהם

התקשרתי לבזק כדי להתנתק וזה לא שבר אותם, וההצעה הכי זולה שלהם היתה 10מגה תשתית ב89שח,

רגע לפני סיום השיחה לאחר שכבר אושרה ההתנתקות שאלתי אותה תוך כמה זמן זה מתנתק והיא אמרה תוך כמה שעות.

אז ביקשתי לעצור את ההתנתקות ולהעביר אותי ל10 מגה ב89 ושאני יתקשר להתנתק אחרי שיתקינו לי תשתית הוט.

אני לא ממש הולך לעבור להוט בשביל עוד 2 מגה בגלישה ולשלם על זה התקנה, אז כנראה שגם לא אתקשר לבזק להתנתק.

מה שכן ישנו בהוט דיל של 50 שח ל 5 חודשים שזה סלולרי אנלימיט +תשתית

לאחר 5 חודשים כמובן שמתניידים למבצע בחברה אחרת והתשתית עוברת ל 20 שח, כלומר על כלל החיבור לאינטרנט אשלם 109 שח ל10 מגה

פורסם

במקרה שלך אין לך שום התחייבות לבזק, אבל מי שנמצא בהוט, או שעובר למקום חדש וצריך התקנות וכל הסיפור...

אפילו קח אחד כמוך שרוצה לעבור לראוטר או שצריך להחליף ראוטר כדי שיתמוך במהירות גלישה גבוה יותר.

אני היום על 15 מגה, אם אני רוצה לשדרג מהירות אני צריך ראוטר חדש, רוצה לנחש מה הלקוח הפשוט עושה במצב כזה?

היתרון היחידי של בזק זה אספקת מוצר תקין יותר משל הוט, ועל זה הם מרשים לעצמם לגבות מחיר פרמיום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אחרי שנגמר התוקף של מחיר התשתית שהיה לי בהוט על 65 שקלים (קפץ ל128 שקלים) ל-12 מגה

הם הציעו לי לחדש במחיר מבצע של 70 שקל לחודש. יצאתי קצת על הנציגה אמרתי לה שיש להם חרא שירות והרבה בעיות עם האינטרנט ובנוסף שאני מנוי שלהם כמה כמה שנים. חזרה לי אחרי "אישור" מנהל עם מחיר של 60 שקל תשתית.

אצל הספקית המצב אחר, שילמתי 20 שקל על 12 מגה. נגמר התוקף והמחיר החדש שהם נתנו לי "במבצע" הוא 30 שקל לחודש אבלללל עם 3 חודשים חינם.

ה-3 חודשי חינם קיבלתי על פאדיחה בשירות שאחרי שכבר סגרתי פרטים עם הנציג הוא רצה לבדוק לי עוד משהו ואז לפתע עלתה הבכירה שהחלה לתקוף אותי בלי סיבה ולומר לי בשיא חוצפתה שבזכות לקוחות כמוני מקדמים אותה. כמובן שהעפתי עליה תלונה בפניות הציבור + משרד התקשורת. מאמין שהיא לא תשכח אותי זמן רב (אולי יצאתי קטנוני אבל אני לא חבר שלה או בעלה שתדבר עליי איך שבא לה)

לסיכום משלם 90 שקל = תשתית 12 מגה אוט + ספק בזק בינלאומי 12 מגה

שווה?

פורסם

חינם באלוהים

אז אני לא מבין את הוט, למה בעצם הם לא נתנו לי מחיר של מנוי חדש אלא מחיר שווה כמו בבזק

איזה אינטרס יש לי לעבור אליהם? ועוד לשלם התקנה.

פורסם
חינם באלוהים

אז אני לא מבין את הוט, למה בעצם הם לא נתנו לי מחיר של מנוי חדש אלא מחיר שווה כמו בבזק

איזה אינטרס יש לי לעבור אליהם? ועוד לשלם התקנה.

לי זה נשמע שיש להם בנוסף לתשתית האינטרנט גם טלויזיה ו\או טלפון.

• תוכן חדש...