Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלילי,קשה עד בלתי אפשרי להוריד את בזק מבחינת מחירי תשתית (אולי יורידו שקלים בודדים וגם זה אחרי איומים ומה לא)

אני משלם כבר כמה חודשים 233ש"ח על תשתית 20מגהביט וחבילת 600דקות לכל היעדים.

אין לי לאן לשדרג מבחינת אינטרנט ולהוט אני לא אחזור גם אם העולם יתהפך - והם מנצלים את זה טוב טוב :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

40 מגה תשתית בזק - 109 ש"ח

40 מגה ספק בזק בינ"ל - 29 ש"ח

סה"כ לחודש: 138.

מישהו הצליח לקבל תשתית בזק זולה יותר (לקוח משומש)?

פורסם

אבא שלי שילם עד לפני 3 ימים סכום לא ידוע להוט תמורת 5 מס"ש ול-012 לא פחות מ-42 ש"ח תמורת - שימו לב - מהירות גבוהה של 2.5 מס"ש!!. במשך חודשים ניסיתי לשכנע אותו להתקשר ולשפר תנאים, אבל הייקה הזקן בשלו. השבוע מצאתי את הנוסחה הנכונה: הסברתי לו שהוא משלם תמורת מרצדס סדרה S ומקבל בתמורה אלטו. הבחור השתכנע, ולמחרת התקשר לספקים. בהוט הוא קיבל 30 מס"ש ללא שינוי בצחיר (לא הסכימו למהירות יותר נמוכה), ב-012 דווקא הורידו לא כמה שקלים והעלו את המהירות ל-30. הבעיה שנותרה היתה לשלוח אותו ל-KSP לקנות נתב חדש שיעמוד בדרישות, אבל הוא עמד במשימה, הבן שלי חיבר והגדיר לו את הנתב ועכשיו שני הילדים בני ה-85 ו-90 יכולים להנות מאינטרנט במהירות שאני יכול רק לחלום עליה (בעיות תשתית במקום בו אני גר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע זמן חידוש:

עד כה שילמתי בבזק 144 שקלים על תשתית אינטרנט במהירות 5 או15, זה לא משנה לי, ועל 600 דקות שיחה לקוי וסלולרי.

כעת הם מבקשים 160.או 140 על 300 דקות בלבד.

מהו המחיר הטוב ביותר שניתן לקבל מבזק?

מה האלטרנטיבות ומה מחירן? נניח תשתית אינטרנט בזק או הוט:cry: פלוס טלפון של חברה זולה כלשהי?

תודה.

פורסם

דובי,

שים לב למחירים פה:

http://internet.bezeq.co.il/?ref=bezeqros&WT.ac=internet-isp-ros

זה לפני התמקחות..

160 על תשתית של 5 מגה זה כולל אלמנט :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לך חבילת דקות בסלולר? וותר על זו של בזק. בץנאי היום שימוש בסלולר זול מהשימוש בטלפון הקוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הגיע זמן חידוש:

עד כה שילמתי בבזק 144 שקלים על תשתית אינטרנט במהירות 5 או15, זה לא משנה לי, ועל 600 דקות שיחה לקוי וסלולרי.

כעת הם מבקשים 160.או 140 על 300 דקות בלבד.

מהו המחיר הטוב ביותר שניתן לקבל מבזק?

מה האלטרנטיבות ומה מחירן? נניח תשתית אינטרנט בזק או הוט:cry: פלוס טלפון של חברה זולה כלשהי?

תודה.

בזק תשתית 5 MB עולה 89 ש"ח לחודש. מתמקחים ויורדים ל 79 ש"ח. לקוח חדש 59 ש"ח.

012 הם ספק האינטרנט 20 ש"ח +טלפון קוי כולל 700 דקות (?) 30 ש"ח. בשנה האחרונה 012 התחילו לחייב "בטעות" יותר מדי וצריך לכתוב להם דוא'ל ראוי. קו הטלפון לא פועל בהפסקת חשמל, ליומת קו הטלפון של בזק שאמור לפעול בשעות הראשונות של הפסקת חשמל.

בהצלחה

יהודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עברה חלפה לה עוד שנה והמבצע של ההורים שלי וגם שלי בדרך לחדלות פרעון.

ההורים שלי שילמו עד היום לבזק 79 ש"ח + 20 ש"ח לנטוויז'ן למהירות 5MB.

אני שילמתי לבזק 89 ש"ח + 30 ש"ח לנטוויז'ו למהירות של 15MB.

התחלתי את היום בשימוש בשירות הצ'ט של נטוויז'ן שעובד נהדר (עונים מהר ולא מתווכחים בכלל) ובזריזות המחיר של ההורים שלי צנח ל- 15 ש"ח ושלי ל- 20 ש"ח.

בערב שוחחתי בטלפון עם בזק והצלחתי לאחר ויכוחים קלים להשאר עם אותו המחיר בשני המנויים לשנה נוספת.

פורסם

עדכונון על בזק - 178ש"ח לחבילת 300דקות לכל היעדים (נייחים וניידים) + תשתית 40מגהביט (טופ40,הקו לא סוחב יותר)

המחיר ניתן דרך קשרי לקוחות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בזק מאפשרת ללקוחותיה לשדרג את מהירות הגלישה ל-100MB ללא תשלום נוסף למשך שנה.

יש לציין שמי שהיום גולש במהירות נמוכה מעשרים מגה נדרש להחליף את הראוטר שלו ויקבל נתב חדש מבזק ללא עלות לשנתיים.

אני שוקל האם באמת אני צריך 100 מגה לאור השימושים שלי.

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3623980,00.html

פורסם

השאלה היא מה יהיה בעוד שנה כשיגמר המבצע. אתה תאלץ לקחת 100 מגה לעוד שנה בשביל לקבל החזר על הראוטר או שתשלם את היתרה שהיא המחיר הראלי של הראוטר.

ניתן לקחת את המבצע ללא ראוטר בהנחה ויש לי אחד ראוטר מתאים שדוד איביי הביא לי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לשאלותיכם, אתה לא חייב לקחת ראוטר כתנאי לקבלת המבצע.

מבחינת הספקית, עד לפני שבוע שילמתי 30 ש"ח ל-15MB בנטוויז'ן. לפני שבוע שוחחתי איתם והמחיר ירד ל-20 ש"ח. משיחה איתם היום במידה וארצה לשדרג ל-100MB העלות תחזור להיות 30 ש"ח.

תומר, פרגן לי לינק לראוטר מדוד איביי.

• תוכן חדש...