Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שבת שלום,

כמה את משלמים על חבילת גלישה במהירות של 5 מגה ?

הסכומים שאני משלם:

ספק התשתית - הוט - 59 שקלים ללא התחייבות.

ספק אינטרנט - נטוויז'ין - 69 שקלים ללא התחייבות.

סה"כ = 128 שקלים.

אשמח לקבל תגובות והמלצות לספק+תשתית זולים יותר.

תשתית בזק- 50 על 10 מגה

ספק בזק בינ"ל- בהתחלה הציעו לי 35 על 2.5 מגה, וחצי שעה לאחר שהצטרפתי לשירות, כשהתקשרתי על מנת לוודא שהם ישלחו לי חשבונית מנייר לדואר, הם הציעו לי "כלקוח קיים" 25 על 5 מגה.

אגב אני מתכוון להתקשר ל2 החברות ולהוציא מהן הצעת שחיתות כי אחרי שהוט הציעו לי ב380 ש"ח אינטרנט 100 מגה טלויזיה וטלפון ביתי ללא הגבלה, וסירבתי להצעתם כי הם חארות והם לא מבינים כלום בתשתית, אני לא מוכן להיות פראייר ולשלם על כל חברות התקשורת ביחד 700 שקל לחודש.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כנראה שנרדמתי בשמירה :-(

אתה רחוק מלהיות היחידי, כך הספקיות מכפילות ומשלשות רווחים לצערנו.

אני מקוה מאוד שגם בנושא זה תהיה חקיקה המחייבת אותם לפנות ללקוחות ולעדכן על תום המבצע כשזה קרב.

פורסם

20 מגה

- 70 ש"ח לבזק

30 ש"ח לבזק בינלאומי.

המחיר ל20 מגה הוא 80 ש"ח אבל הנציגה לא ציינה מע"מ התעקשתי ,חיכיתי ,האזינו לשיחה ומצאו שאני צודק חזרו אליי ועדכנו לי ל70 ש"ח , בפועל המחיר הוא 80 , שזה עדיין מחיר זול ל20 מגה.

בספקיות כל המהירויות הן 30 ש"ח , שלא יעבדו עליכם.

עדכנתי לחבר מהעבודה ב5-10 שקלים יותר , 30 מגה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אתה רחוק מלהיות היחידי, כך הספקיות מכפילות ומשלשות רווחים לצערנו.

אני מקוה מאוד שגם בנושא זה תהיה חקיקה המחייבת אותם לפנות ללקוחות ולעדכן על תום המבצע כשזה קרב.

למזלי הרע לא בדקתי את המחירים המקובלים בשוק בשנה האחרונה ולכן אכלתי אותה. יותר משנה אני משלם 128 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק - צריך לעדכן את החבילה פעם-פעמיים בשנה. להגדיל מהירות ולהוריד מחירים. אנימודע לכך שאנימשלם 10-20 ש"ח לחודש יותר מהמחיר הריאלי נכון להיום, חלקית בשל טעות במו"מ לפני חצי שנה וחלקית כיון שחלפה מאז חצי שנה. כאשר ההפרש יגדל עוד קצת או שתהיה לי אפשרות להגדיל את מהירות הגלישה בביתי (כרגע יש מגבלה טכנית של 15 מס"ש בבזק) אנסה שוב את מזלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה לי שאני הוסיף לרשימת התזכורות באייפון להתקשר כול חצי שנה או שנה לספקי האינטרנט בכדי לנסות להוזיל את החבילה.

תודה למגיבים.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש פה מחירים שבחיים לא הייתי מצליח לקבל בשום דרך, 50 ש"ח עבור תשתית בזק במהירות 10 מגה?

זה נשמע לי הזוי ולא ברור לי איך מקבלים כזה דבר. יש מבחינת תשתית בדיוק את הוט ובזק, לכן אין ממש תחרות והם מרשים לעצמם לפוצץ במחירים, לעומת זאת אצל הספקים יש תחרות ענקית וכן אפשר להוריד אותם במחיר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש כל הזמן ירידת מחירים, ובמקביל גם העלמות של חבילות בסיסיות איטיות. דומני שהיום אין עסקאות של פחות מ-2.5 מס"ש, כאשר עד לא מזמן הגבול התחתון היה 0.75-1.5 מס"ש.

כמוכן - הזכרתי כי אני משלם לתשתית + ספק 110 ש"ח לחודש - עד המו"מ האחרון שילמתי 150 ש"ח לבאנדל של 10 מס"ש שנרכש כשנה קודם. רק מראה משהו על קצב ירידת המחירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הייתי צריך מנוי אינטרנט חדש.

HOT: התקשרתי ל *6900 וכמובן שמוקד המכירות ענה לי תוך 10 שניות. ענתה מוקדנית עצבנית עם רעש מאחורה ובשיחה הקצרצרה שלנו היא עוד הספיקה לדבר עם עוד מישהו שישב לידה.

אני: שלום אני מעוניין בתשתית 5 מגה.

היא: אין בעייה, 70 שקל לחודש והתקנה 150.

אני: א' אני סטודנט וב' בבזק הציעו לי ב 55 לחודש והתקנה בחינם (שקר גס, זה היה נסיון להורדה במחיר. ציינתי שאני סטודנט כי יש עכשיו מבצע לסטודנטים של תשתית 12 מגה ב 70 ש"ח).

היא: אלה המחירים שלנו.

אני: טוב, תודה.

היא: בבקשה ביי.

:shock:

בזק: פניתי דרך אתר האינטרנט, חזרו אלי לאחר חצי דקה (!). מוקדנית נחמדה שסגרנו על באנדל של 76.5 ש"ח לחודש לתשתית + ספק 012 במהירות 5 מגה + התקנה ב 100 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טעות מס' 1 - לקחת באנדל (אולי בפעם הראשונה הכל תקין,נסה לשדרג או כל שינוי אחר כעבור פרק זמן מה ותראה איך ספקית האינטרנט וספקית התשתית מטרטרות אותך כמו פינג פונג)

טעות מס' 2 - להתחבר ל012 סטייל נטוויז'ן עם כל ההגבלות האפשריות.

נ.ב - למה רק 5מגה? אין NGN באיזור?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

1. שלוש שנים הייתי עם באנדל של HOT ו 012 ללא שום בעייה.

2. לא יודע על אילו הגבלות אתה מדבר, אני אצל 012 משנת 1997 (אינטרנט זהב זצ"ל) בלי שום בעיות עד היום.

אין לי מה לעשות עם יותר מ 5 מגה. אני בטוח שזה נחמד אבל אני לא רואה טעם לשלם על זה עוד עשרות שקלים בחודש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
1. שלוש שנים הייתי עם באנדל של HOT ו 012 ללא שום בעייה.

גם אני ואז פיצלתי את זה לשניים 012 -5MB זה 20 ש"ח

והוט במבצע סטודנטים לפני שנה למסלול בסיס +3 ותשתית של 5MB

2. לא יודע על אילו הגבלות אתה מדבר, אני אצל 012 משנת 1997 (אינטרנט זהב זצ"ל) בלי שום בעיות עד היום.

אין לי מה לעשות עם יותר מ 5 מגה. אני בטוח שזה נחמד אבל אני לא רואה טעם לשלם על זה עוד עשרות שקלים בחודש.

צודק!

תמיר.

אחרי הפיצול גם הצלחתי להוריד מחירים דרך שימור לקוחות בשני החברות

תנסה להזיק זה לא יזיק

404

• תוכן חדש...