Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי שיחה עם נטוויזיון הורדתי את הספק ל45 שקלים+ראוטר לאינטרנט 12 מגה, ותשתית 79 שקלים גם חלק מהטריפל של הוט.

יש אפשרות להוריד עוד?

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

החלטתי לעשות עוד קצת סדר , רציתי לשדרג ל15 מגה או 20 , (וקיבלתי הצעות יפות) אבל החלטתי להשאר על 10 מגה בגלל שאני מקבל מבצע עובדים בבזק ולעלות ל15 כנראה יעלה לי את המחיר , נציגת קו ראשון הציעה לי אחרי קצת משא ומתן 30 ש"ח לחודש ל10 מגה או לעשות 30 ש"ח ל15\20 ואחרי חצי שנה לשנות חבילה כי המחיר קופץ (נפלאות האי-התחייבות)

בסוף סגרתי על 30 ש"ח עם בב"ל , רציתי לנסות את הPOWER NGN שלהם על הקו תת ימי החדש , 10 מגה בלי התחייבות

אצל בזק אני משלם 60 ש"ח תשתית סה"כ יוצא 90 ש"ח ל10 מגה

האמת אבל שאפילו לא טרחתי לבדוק מה מציעים על 15 מגה בבזק

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

15 מגה בבזק - 70 ש"ח לחודש תשתית, 40 ש"ח לחודש ספק בב"ל.

וה-Power NGN או איך שהם קוראים לשרות שלהם ללא ספק עדיף על השירות של נטויז'ן (אני משווה 10 מול 10 מס"ש,, ההגדלה ל-15 התרחשה מספר שבועות לאחר שעברתי לבב"ל).

ד"א בשבועיים שהייתי בבב"ל עם 10 מס"ש שילמתי 35 ש"ח לחודש עם חודש אחד חינם בשנה (אפקטיביתנ31 ש"ח מלחודש) והתשתית בבזק 50 ש"ח לחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אומנם אפקטיבי רק עוד כמה ימים ב"ה (הודות למחלקת הנדסה) :

תשתית NGN בחיבור 50מגה - 85ש"ח דרך שימור\ניתוק לקוחות (טיפ : אל תתווכחו ואל תבזבזו זמן עם אף נציג,תבקשו ישר העברה כי הם בקושי יורידו 5ש"ח ועוד יתגאו בהישג זה)

ספק - בינתיים יש לי חשבון בבב"ל וחשבון ב018 לסירוגין - נחכה להפעלת התשתית ונתמקח בהתאם.

מקסשר - 60ש"ח ל10מגה תשתית דרך עובדי בזק? יקר רצח אחשלו ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה מעודכן מלפני שנה וחצי , בזמנו לא היה משהו יותר זול ולפי התגובות פה בשרשור ראיתי שעדיין אין יותר זול , אתם מוזמנים להאיר את עייני כמובן

פורסם

האנשים שם משלמים אותו מחיר רק על מהירויות גבוהות יותר , מחר זה יטופל ^_^

פורסם

יש פה מישהו שאשכרה משלם 60 שקל על 20 מגה? הנציגה אמרה לי שהיא מנתקת

אותי והמחיר הכי נמוך הוא 70 ש״ח אשמח לקבל טלפון בפרטי כדי להוכיח לה שהיא טועה

פורסם

בכל זאת מישהו?

אני מקפיץ כי כבר קיבלתי הוראה לניתוק ואני לא רוצה שיחייבו אותי על הראוטר סתם

ירדו איתי ל70 ש"ח על 20 מגה אבל לא פחות

יש לי גם אופציה באמת לבצע ניתוק ואז להתחבר כלקוח חדש על שמי עם כרטיס אשראי שלי ואולי יתנו לי מבצע יפה

פורסם

הבן שלי הפגין כושר מיקוח מדהים ולא צפוי, והשיג בבזק 70 ש"ח ל-15 מס"ש (תשתית), כך שאם אתה משיג 20 מס"ש באותו מחיר אתה צריך להיות מרוצה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע אין פה יותר מידי כושר מיקוח , המחיר הוא קיים אתה יכול להתרשם באינטרנט אני את השיעורים שלי עושה קודם באינטרנט ואז שומע מה יש לחברות להציע , ככה באתי מראש לבזק בינלאומי עם הצעה של 30 שקלים וקיבלתי את מבוקשי , כנראה שנפלה בידי טעות והמחיר של 60 שקלים היה קים עד תחלית החודש הזה (בעצם 70 שקלים + 2-3 חודשים חינם) וכעת אין את זה אז התפשרתי.

תמיד צריך למתוח את החברות האלו עד קצה היכולת , ככה עשיתי גם עם יס.

פורסם

האמת היא שעם חברות ה-ISP הרבה יותר קל להתמקח מאשר עם הוט או בזק, אבל בכל זאת קיבלנו מחיר של "לקוח חדש" למרות שאנחנו מחוברים ל-ADSL כבר כ-7-8 שנים וכשנה וחצי ל-NGN.

הקטע האמיתי היה עם נטויז'ן כאשר הבינו שאני מתכוון באמת להתנתק מהם - אילו נשארתי אצלם הייתי משלם בסביבות 20-25 ש"ח לחודש, אבל מ-24 שעות עם בב"ל הרושם היה שהם נותנים חיבור יותר טוב אז העדפתי לשלם עוד כמה ש"ח לחודש ושהילדים יהנו מחיבור יותר איכותי (הורדות יותר מהירות ופינג יותר קצר לשרתי משחק).

פורסם

הספקיות הן באמת לא הבעיה פה , גם הוט לא כל כך בעיה במחיר , הבעיה שלהם זה מה שקורה אחרי שתצטרף , בזק היא הבעיה האמיתית פה הם מתבצרים בעמדה שלהם וקשה מאוד לרדת איתם עד המחיר הנקבע (70 שקלים במקרה הזה)

פורסם

יש לי גם אופציה באמת לבצע ניתוק ואז להתחבר כלקוח חדש על שמי עם כרטיס אשראי שלי ואולי יתנו לי מבצע יפה

אם זה על קו קיים,מנסיון לא ייתנו לך הגדרת לקוח חדש,אלא אם :

1) תתקין קו חדש או נוסף לקיים (עם מספר חדש מן הסתם)

2) תחכה שלושה חודשים.

למה? לבזק הפתרונות.

מצד שני אין לי יותר מדי עבר עם בזק (בד"כ מה שהציעו לנו הספיק ולא מצאתי את עצמי מתמקח) אז אולי תפתיע :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...