Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי את החוזה מבזק בינ"ל המפרט את עלות החבילה.

בחוזה מפורטת מהירות הורדה של 12 והלעה של 1 מגה בדיוק כפי שסוכם, פרט לסעיף אחד על הגבלת כמות התעבורה.

"גלישה ללא הגבלת זמן ... בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")."

מה שמכעיס אותי שסעיף זה לא הובא לידיעתי מרגע התקשרות עם איש המכירות ועד חתימת החוזה.

ממתי מגבילים כמות תעבורה?

מה קורה במקרה של חריגה?

ברגע שאני רואה שאני חורג מהכמות הנ"ל ומפעלים עלי סנקציות כלשהן אני חותך מהחברה הזאת. כל הרעיון בשדרוג ל12 מגה היא הורדת תכנים. לגלישה רגילה הייתי מסתפק גם במה שהיה לי 2.5 מגה.

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברות ה- ISP אלופות בלחסום פורטים ולהגביל לך את התעבורה. בעיקרון אם אתה מוריד מעל ההקצאה אתה יכול לעשות מסלול "גיימר" שמיועד למורידים כבדים, תמורת תשלום נוסף.

במקרה של חריגה בד"כ מגבילים אותך ופשוט אתה מוריד לאט יותר ממקומות מסויימים.

פורסם

אין לי בעיה עם הגבלות כאלו ואחרות אבל למה לעשות את זה בסתר? למה לא להביא את זה בפני הלקוח תרם חתימה על חוזה?

גם בחבילות גיימר אותו סיפור.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הציעו לי בנדל של בזק (תשתית בזק, ספק 018) מהירות 2.5MB במחיר של 66.95 ש"ח לחודש (ללא התחייבות). למחיר זה מתווסף תשלום קבוע על אחזקת קן בזק בסך 25 ש"ח, סה"כ יוצא 92 ש"ח לחודש. יקר?

פורסם

R'n'B,

שידרגתי גם את המהירות שלי ל 12 מגה (אגב, 38 ש"ח לבזק בינלאומי חודש + 69 ש"ח לתשתית להוט) וראיתי גם את הסעיף הזה בחוזה. מקצת בירור שערכתי לא נראה לי שהסעיף הזה רלוונטי, תוריד כמה שבא לך, הם לא מגבילים.

פורסם

כן הם שומרים להם את הזכות להגביל מורידים כבדים לגבי המשתמש הביתי אין מה לדאוג.

עלות החבילה סבבה כנראה קצת עלתה מאז שאני עשיתי.

פורסם

בתאריך 8/11/2011 נכנס לתוקף חוק שמבטל את ההתחייבות בתחום האינטרנט, זאת אומרת שכמו בסלולר גם באינטרנט לא יהיו יותר התחייבויות.

אצל הספק מסתיימת לי ההתחייבות בחודש הבא ועם זה אין בעיה, הבעיה היא התשתית, שם אני מחוייב עד אוגוסט 2012.

כרגע אני רוצה לעדכן את החבילה שלי ל-10 מגה ובזק רוצים ממני התחייבות על התשתית לשנה מהיום (כי החוק עוד לא נכנס לתוקף), האם כדאי להתחייב או שהמחירים צפויים לרדת כאשר תוסר מגבלת ההתחייבות? לאחר כניסת החוק אני אצטרך לשלם 43 שקלים כדי לצאת מהחוזה שלי איתם ככה שלא מדובר בכסף גדול. השאלה היא אם המחירים צפויים לרדת או שכדאי לי כבר עכשיו לקחת את החבילה בהתחייבות ולשמור לעצמי את המחיר הנוכחי לשנה הבאה.

הם רוצים 80 שקלים לחודש ממוצע על קו 10 מגה NGN.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הציעו לי בנדל של בזק (תשתית בזק, ספק 018) מהירות 2.5MB במחיר של 66.95 ש"ח לחודש (ללא התחייבות). למחיר זה מתווסף תשלום קבוע על אחזקת קן בזק בסך 25 ש"ח, סה"כ יוצא 92 ש"ח לחודש. יקר?

מי עושה כיום 2.5MB?

במחיר הזה אפשר להשיג 5MB.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מי עושה כיום 2.5MB?

במחיר הזה אפשר להשיג 5MB.

מאחר וזה הולך לשרת אותי בלבד, בנסיון לצמצם עלויות, לא ראיתי סיבה ללכת על יותר..

אתה יודע מנסיון איפה אפשר להשיג 5MB במחיר הזה?

פורסם
בתאריך 8/11/2011 נכנס לתוקף חוק שמבטל את ההתחייבות בתחום האינטרנט, זאת אומרת שכמו בסלולר גם באינטרנט לא יהיו יותר התחייבויות.

אצל הספק מסתיימת לי ההתחייבות בחודש הבא ועם זה אין בעיה, הבעיה היא התשתית, שם אני מחוייב עד אוגוסט 2012.

כרגע אני רוצה לעדכן את החבילה שלי ל-10 מגה ובזק רוצים ממני התחייבות על התשתית לשנה מהיום (כי החוק עוד לא נכנס לתוקף), האם כדאי להתחייב או שהמחירים צפויים לרדת כאשר תוסר מגבלת ההתחייבות? לאחר כניסת החוק אני אצטרך לשלם 43 שקלים כדי לצאת מהחוזה שלי איתם ככה שלא מדובר בכסף גדול. השאלה היא אם המחירים צפויים לרדת או שכדאי לי כבר עכשיו לקחת את החבילה בהתחייבות ולשמור לעצמי את המחיר הנוכחי לשנה הבאה.

הם רוצים 80 שקלים לחודש ממוצע על קו 10 מגה NGN.

לדעתי ההזולה לא תבוא בעקבות ביטול קנסות יציאה. ההוזלה אולי תבוא בעקבות חברת חשמל שאמורה להכנס לתחום האינטרנט עד אז המחירים ישארו די יציבים. בזק משום מה תמיד קצת יותר יקרים מהוט.

מי שדיבר פה על מחירי 2.5 ו 5 מגה. אני הצלחתי להשיג באנדל הוט בזק בינ"ל ל12 מגה ב79 ש"ח לשנה.

כך שצריך לנסות ולתפוס את הספקיות עם מבצעי באנדל כדאיים.

פורסם

נחמד שהם זולים, אבל מי הם? הם כל הזמן כותבים במגננה שהם לא מפורסמים פה ושם כי ככה וככה, נשמע כמו חברה שלא מסוגלת להרים את עצמה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא הבנתי, FAST עובדים רק עם הוט?

לפי החבילות שהם מציעים נראה שהם מתאימים את עצמם רק להוט.

בנוסף, המחירים שאני משלם:

תשתית בזק 60 שח + 25 קו אינטרנטו.

30 חצי שנה ראשונה ולאחר מכן 40, ללא התחייבות לבזק בינלאומי.

מהירות 10 מגה.

• תוכן חדש...