Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים תהיו אחראים תראו איזה טעויות אתם עושים על הכביש תהיו אחראים באמת, במיוחד עכשיו בחג שהרבה משפחות עם ילדים נוסעות לטייל ולבלות, חבל שדברים יסתיימו באסון באמת !

אתמול בערך ב 6 ורבע, אני נוסע עם משפחתי לסדר פסח, יוצאים מהיציאה הדרומית ממגדל העמק ( ליד בית הקברות למי שמכיר ) יש שם צומת טי, מגיעים לצומת, שני רכבים מקדימה לנו, הרכב הראשון, סיוויק לבנה לא עוצר בעצור כשמגיעים לצומת, נכנס בפיאט פונטו שהגיע מכיוון נצרת הפיאט מסתחררת, והסיוויק עפה מהפיאט לכיוון של הגדר בצד של הכביש וכל הקדימה נמעך ממש, עצרנו לראות אם מישהו צריך עזרה, התאונה יצאה בלי נפגעים, חוץ מבחורה שהייתה בפונטו שנחתכה חתך קל בראש....

אבל את האמת זה היה מפחיד באמת, לראות את הפונטו מסתחררת ותוך כדי הסיוויק נכנסת בגדר....

ואני כותב את זה שוב, חבל על כאלה שטויות להיפגע לפגוע ולגמור את החג באסון, ובאמת שזה יכל להיגמר באסון, הבחור שהיה בפונטו יצא בריצה לבדוק עם קרה משהו לנהג בסיויק ולא האמנתי שהוא יצא כי כל הדלת שלו של הנהג נמעכה, בקיצור מסתבר שהנהג של הסיוויק לא יצא מהאוטו אחרי התאונה כי הוא היה נכה, אז שוב אל תעשו שטויות תקשיבו לחוקים, הפעם זה לא נגמר קשה אבל זה יכל להיגמר באסון

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם
הרכב הראשון, סיוויק לבנה לא עוצר בעצור כשמגיעים לצומת

אוף אוף אוף!

איזה סיבה הגיונית הייתה לו לא לעצור?!

מה הוא לא ראה את הפיאט?

ואתה מגיע לצומת, תאט את המהירות, תסתכל מה קורה סביבך!

חבל שהנכה בסיוויק לא נפגע.. שיהיה עוד קצת נכה, שלא יוכל לנהוג בכלל.

פורסם

אמר:T MAXXXIMUM

מה אתה דפוק אתה לא שם לב למה שאתה אומר אתה לא יודע איך זה ליהיות נכה אז עדיף שתסתום את הפה ואל תגיד שטויות אוקיי אולי הוא לא נהג טוב ואולי הוא לא צריך לנהוג בכלל אבל מה אתה אומר דברים כאלה פעם הבאה תחשוב 5 שניות לפני שאתה רושם משהו

סיטרואן ZX VOLCAN שנת 93 שחורה בלי שריטה או דפיקה מנוע 1900 אוטומטי

פשוט חלום לא צריך יותר?

פורסם

מה אתה דפוק אתה לא שם לב למה שאתה אומר אתה לא יודע איך זה ליהיות נכה אז עדיף שתסתום את הפה ואל תגיד שטויות אוקיי אולי הוא לא נהג טוב ואולי הוא לא צריך לנהוג בכלל אבל מה אתה אומר דברים כאלה פעם הבאה תחשוב 5 שניות לפני שאתה רושם משהו

אם נהג הסיויק רואה שלט עצור ומחליט להתעלם ממנו אז במילים אחרות הוא לוקח את הסיכון של להפוך בני משפחה תמימה שמצייטים לחוק גם כן לנכים או אפילו להרוגים....

במקרה כזה אני לא יכול שלא לבוא בגישה כמו של T-Maxximum.

לדעתי הוא צודק.

אלעד.

פורסם

ואולי הוא לא ראה את שלט העצור?? (לא שזה מוריד מהעובדה שזו אשמתו וכנראה שהוא לא צריך להיות על הכביש...)

בכל מקרה - אני מציע למר T מקסימום לשקול מילים, להבא זה פשוט יימחק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי הייתי בוטה מידי אבל הבנדם הזה אם הוא לא ראה עצור בצומת הזו הוא גם לא יראה בצומת אחרת, ואני יכול להיות שם ואתה יכול להיות שם.

היית רוצה שבנאדם שלא רואה עצור יכנס לך בדלת (מקום מאוד רגיש באוטו) והשאר אני לא רוצה לתאר..

הוא חסר אחריות ואם הוא "לא ראה" אז שגם לא יראה כביש.

פורסם

לי אישית יש פחדים כבר מהקטע של העצור

לפני כמה ימים מישהו לא עצור בעצור וכמעט נכנסתי בו עוד שניה גם הייתי מתהפף עם האוטו מהברקס

לפני שנה וחצי בערך עבדתי בגן אירועים בתור סדרן מכוניות בקיצור לקראת סוף האירוע

מישהו יצא מהגן אירועים ולא עצר בעצור...

מישהו נכנס בו הרכב עף ונכנס ברכב שבא מהכיוון השני בקיצור של מכונוןת מתרסקות וכול זה שאני 20 סנטימטר מהקו הצהוב... אחת המכוניות עפה לכיוון שלי ואני לא רוצה לתהר לכם איזה מפחיד זה היה הייתי בטוח היא מורידה אותי עכשיו...

בקיצור רוב בתאונות זה לא רק בגלל מהירות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

זה בגלל טיפשים שלא עוצרים בעצור או נוסעים שהם שיכורים וכאלה...

חג שמח לכולם

פורסם

אם נהג הסיויק רואה שלט עצור ומחליט להתעלם ממנו אז במילים אחרות הוא לוקח את הסיכון של להפוך בני משפחה תמימה שמצייטים לחוק גם כן לנכים או אפילו להרוגים....

במקרה כזה אני לא יכול שלא לבוא בגישה כמו של T-Maxximum.

לדעתי הוא צודק.

אלעד.

אומנם ציטטתי אותך אבל אני מדבר בכלליות לכל אלה שרוצים שהוא יהיה יותר נכה או משהו כזה...

תפסיקו להיות יפי נפש והאנשים שלא מפספסים אף תמרור ונוסעים רק בנתיב הימיני, דברים כאלה יכולים לקרות לכל אחד...אחרי הכל תיהיו אנושיים אנחנו לא רובוטים ודברים כאלה יכולים לקרות לכל אחד...

בכל אופן באמת תפתחו עיניים, במידה ואתם מחליטים לנסוע מהר תשתדלו שזה לא יהיה עם המשפחה שלכם או אם החברים שלכם, ותנסו לקרוא את הכביש והנהגים הסובבים אתכם צעד אחד לפני אל תיהיו מרובעים ותבצעו החלטות שגויות, הכביש זה משחק שאסור לטעות בו אין דרך חזרה.

Honda hornet 600

פורסם

:mad::mad::mad: . , : ! :mad::mad::mad:

די! די! די! די! די! די! די!

אי אפשר ככה, באמת. מספיק, די! זה כבר ברמה שמביישת ילדים קטנים. מתי תלמדו כבר לכתוב נכון בלי שגיאות כתיב, ולשים סימני פיסוק?

יא-אללה איתכם.

:puzzled:
פורסם

אין בלאט, זה לא הגיוני מה שהלך היום... חברה שלי גרה בנצרת עילית, אז יש לי את הכבוד לנסוע בת-ים --- נצרת עילית בערך אינספור פעמים בשבוע... קיץ קץ, אין גבול לטמטום, מאז שאני נוהג הרבה יותר - אני סובל הרבה יותר... מכל מיני מפגרים... אבל היום... היום זה היה שיא!

אני נוסע בכביש בין יוקנעם לזיכרון יעקב, טמבל אחד על אקסנט מוזהבת מנסה להעיף אותי מהנתיב, הוא בימני, אני בשמאלי עוקף אותו (וזה לא שהרגע עברתי נתיב, הייתי בשמאלי ועקפתי כמה מכוניות), בלי להסתכל במראה הוא משתחל ואני בורח אל גדר ההפרדה, ומזל שיש שם שוליים.. נוסע אחרי זה, באיזי, כביש החוף, נתיב ימני, משמאלי משאית גדולה עם מטען, בלוני גז וכאלה... פתאום מחליטה שזה הרגע להיכנס לנתיב שלי.. מראות בשביל מה אלוהים ברא? לא יודע!!! כמעט כבר אותי מתחתיו... ברקס אדדדדיר פשוט, חריקה, החלקה, היה עפר על השוליים והזנב התחיל לזגזג.. עצבים! אנשים שראו את כל המהלך בעיניים שלהם הסתכלו עליי כמה מאות מטרים אחרי, בפקקון בכזה -"אלוהים אדירים, אתה עוד חי????!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אין בלאט, זה לא הגיוני מה שהלך היום... חברה שלי גרה בנצרת עילית, אז יש לי את הכבוד לנסוע בת-ים --- נצרת עילית בערך אינספור פעמים בשבוע... קיץ קץ, אין גבול לטמטום, מאז שאני נוהג הרבה יותר - אני סובל הרבה יותר... מכל מיני מפגרים... אבל היום... היום זה היה שיא!

אני נוסע בכביש בין יוקנעם לזיכרון יעקב, טמבל אחד על אקסנט מוזהבת מנסה להעיף אותי מהנתיב, הוא בימני, אני בשמאלי עוקף אותו (וזה לא שהרגע עברתי נתיב, הייתי בשמאלי ועקפתי כמה מכוניות), בלי להסתכל במראה הוא משתחל ואני בורח אל גדר ההפרדה, ומזל שיש שם שוליים.. נוסע אחרי זה, באיזי, כביש החוף, נתיב ימני, משמאלי משאית גדולה עם מטען, בלוני גז וכאלה... פתאום מחליטה שזה הרגע להיכנס לנתיב שלי.. מראות בשביל מה אלוהים ברא? לא יודע!!! כמעט כבר אותי מתחתיו... ברקס אדדדדיר פשוט, חריקה, החלקה, היה עפר על השוליים והזנב התחיל לזגזג.. עצבים! אנשים שראו את כל המהלך בעיניים שלהם הסתכלו עליי כמה מאות מטרים אחרי, בפקקון בכזה -"אלוהים אדירים, אתה עוד חי????!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
נוסע אחרי זה, באיזי, כביש החוף, נתיב ימני, משמאלי משאית גדולה עם מטען, בלוני גז וכאלה... פתאום מחליטה שזה הרגע להיכנס לנתיב שלי.. מראות בשביל מה אלוהים ברא? לא יודע!!! כמעט כבר אותי מתחתיו... ברקס אדדדדיר פשוט, חריקה, החלקה, היה עפר על השוליים והזנב התחיל לזגזג.. עצבים! אנשים שראו את כל המהלך בעיניים שלהם הסתכלו עליי כמה מאות מטרים אחרי, בפקקון בכזה -"אלוהים אדירים, אתה עוד חי????!

טיפ קטן, לאורך צד המשאית, קיים שטח מת גדול יחסית. כל רכב שנמצא קרוב לצד המשאית נעלם מעיני הנהג. תשתדל להבא להתרחק מעט לכיוון השוליים הימניים או פשוט לא להימצא הרבה זמן ליד משאיות.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
נוסע אחרי זה, באיזי, כביש החוף, נתיב ימני, משמאלי משאית גדולה עם מטען, בלוני גז וכאלה... פתאום מחליטה שזה הרגע להיכנס לנתיב שלי.. מראות בשביל מה אלוהים ברא? לא יודע!!! כמעט כבר אותי מתחתיו... ברקס אדדדדיר פשוט, חריקה, החלקה, היה עפר על השוליים והזנב התחיל לזגזג.. עצבים! אנשים שראו את כל המהלך בעיניים שלהם הסתכלו עליי כמה מאות מטרים אחרי, בפקקון בכזה -"אלוהים אדירים, אתה עוד חי????!

טיפ קטן, לאורך צד המשאית יש שטח מת גדול יחסית. כל רכב שנמצא קרוב לצד המשאית נעלם מעיני הנהג.

להבא תשתדל להתרחק לכיוון השוליים הימניים כאשר אתה ליד משאיות או פשוט לא להימצא ליד משאיות לאורך זמן.

ארררררררר

כותב הודעה ומקבל "לא ניתן להעלות הודעה זמן קצר כל כך לאחר ההודעה הקודמת"

כותב את ההודעה שוב, מחכה, מעלה ורואה שיש שתי הודעות :mad:

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אוף אוף אוף!

איזה סיבה הגיונית הייתה לו לא לעצור?!

מה הוא לא ראה את הפיאט?

ואתה מגיע לצומת, תאט את המהירות, תסתכל מה קורה סביבך!

מה אתה דפ*ק ???????

:twisted:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...