Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מאוטומוטור 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם מתלוננים שהיו מליון איש ולחץ בקופות והכל...

השאלה שלי היא פשוטה : למה כולם הולכים ביום הראשון???

התערוכה נמשכת עד יום שבת כולל....

אני למשל מתכוון ללכת ביום האחרון ולראות בנחת את הכל, בלי לחץ ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלא הייתי בכלל בונה על זה.

מניסיון של תערוכות קודמות אני בכלל לא בטוח שיהיה פחות לחץ, במיוחד שאתה מתכוון ללכת ביום שבת.

פורסם

אני בשונה מרוב הדעות כאן על התערוכה היא שאני חושב שהתערוכה הזאת הייתה בזיון

מוחלט :mad::!:

אני לא מבין בשביל מה אני צריך להכנס לתערוכה כזאת במחיר של 70 ש"ח לסבול את ההמון

ואת התרבות הישראלית ( אין תרבות בכלל ) כדי לראות ש 80% מהדגמים שם אני יכול ללכת לרחוב המסגר ופשוט לראות אותם שם בסוכנויות :?::?:

אחרי המון זמן שכבר לא הלכתי לאוטומוטור כי פשוט החלטתי להחרים את האירוע הסתמי,

השתכנעתי כי תערוכה זו תהיה באמת שונה ומוצלחת יותר, ולצערי הרב התברר כי טעיתי טעות חמורה :cry:

כמובן שהיה מהנה לראות את כל המכוניות החלומיות יותר כמו ה csl הקררה והשאר וכמובן שהיה מהנה פחות להלחם על מקום כדי לראות אותם :!::!:

אני חושב שאנשים כמו בשאר העולם הולכים לתערוכות כאלה כדי לראות יותר את הדברים החדשים שהיצרנים רוצים להראות......מה שהיה חסר בהרבה בתערוכה הזאת.

אני לפני כחצי שנה הייתי בתערוכה של חקלאות...נושא שגווע במדינה הזאת אך התערוכה מילאה את כככככככככללללללל השטח המוצע בגני התערוכה!!

וכשניכנסתי אתמול דרך שערי גני התערוכה חשכו עיני כחצי מהשטח ריק מיום בנייתו...מזל עוד שהיו דוכנים של סירות וכאלה שמילאו עוד קצת מהמקום.

כאשר אוטומוטור תביא יותר קונספט קאר ויותר מכוניות שלא נוסעות כבר בכבישינו אז אולי אני יחשוב על ללכת שוב לתערוכה........שוב אולי :!::!:

he he he he...sniff it ..sniff my fingers

פורסם

אני הייתי בתערוכה אתמול.

למרות הצפיפות נהנתי לראות חלק מהדגמים המוצגים.

2 דברים שאני זוכר במיוחד:

בביתן של פיג'ו יש שתי 407 לתצוגה. זהות לחלוטין.

האחת נמצאת על פודיום מסתובב, תחומה בגדר - וסביבה עומדים עשרות אנשים, מצלמים, מסתכלים, מדברים.

במרחק מטרים ספורים משם ישנה מכונית זהה, רק שאינה מגודרת. סביבה אין אף אחד, למרות שאין הבדל בינה לבין הקודמת. מוזר.

דבר שני - בביתן של מיצובישי ישנה ה-EVO8 ועוד איבו שמתחרה בראלי בארץ.

כמו כן נמצאת שם הלאנסר/כריזמה ה"חדשה".

וכתוב שם כך:

מיצובישי ספורט. 1.6 אוטומט. 98 כ"ס.

במפרט מופיע "פנסים אחוריים שקופים ספורטיביים".

כולם מתגודדים סביבה. מסכנה ה-EVO, שכחו לכתוב לידה "ספורט".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני הייתי היום ומי שהיה היום הרוויח כי היום יובל מלמד נתן הופעה אם האימפרזה (שבסוף נדפקה) שסחפה את כולם.

אם מישהו צילם אם וידאו שיעלה לאתר..בקיצור ואני לא מבין מה כל אחד אומר מסריח, מגעיל, לפי דעתי זאת הייתה חוויה מאד כיפית ומענינת ומי שלא נהנה אז לא הוא לא חובב מוטוריקה! והוא סתם שחצן שחחושב שהוא ראה הכל בחיים

****הערת הנהלה****

הודעה זו נערכה, נוספו לה מספר סימני פיסוק (לא מספיק) וקוצצו סימני הקריאה.

פורסם
לא יודע מה איתכם ראיתי את הקופרה R ולבבות יצאו לי מהעיניים !!!

מישהו יודע מה יהיה התג מחיר שלה או מתי עם בכלל היא תייובא לארץ הקודש ?

כן - דיברתי על זה עם נציגת המכירות שהיתה שם, היא אמרה שהקופרה R תגיע בהזמנה מיוחדת בלבד ומחירה יהיה כ- 200 אלף או קצת יותר..

כמו כן היא אמרה שהקופרה 180 שמגיעה כיום מגיעה ברמת גימור של ה-R .. אני בספק :roll:

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

אני הייתי היום אם אבא שלי, היינו צריכים להקפיץ את אמא שלי מוקדם בבוקר אז הגענו לגני התערוכה ב9, באנו לקופות הם לא היו פתוחות לא היה גדרות אז פשוט נכנסנו לא אמרו לנו כלום ובערך ב10 וחצי האולמות נפתחו אז הרווחנו כרטיסים חינם :) .... מי שהיה בבוקר יכל להכנס לכל המכוניות של מרצדס אני ישבתי במאייבך ובאס 55 סי אל 600 וכו', ובערך ב11 וחצי כבר ראיתי שלא נותנים להכנס למאייבך......

קרה גם משהו מוזר, חשבתי שכאני אראה את הקרארה ג'י טי אני אתעלף ועמדתי לידה וזה לא עשה לי משהו מיוחד היו דברים לדעתי יותר מלהיבים ממנה..... לפי האנשים שבדוכן של פורשה ישראלי כבר קנה את הקרארה ג'י טי, היא נמצאת עכשיו בחו"ל ושנה הבאה היא על כבישי הארץ........

אחרי זה הלכתי לקארטינג בהרצליה..............

פורסם

חזרתי לא מזמן מהתערוכה... בסיכום כללי:

נחמד++

מעבר לכל המכוניות שהציגו שם, הפריע לי יותר מכל, דבר אחד זוועתי ביותר:

התרבות הישראלית!!!

-את הידית הילוכים של ה-EVO8 שברו לגמרי..

-ערסים השתלטו שם על המרצדסים וחיכו שכל המבקרים יצלמו אותם תוך שהם נוגעים ומשחקים עם כל כפתור אפשרי ברכב.

-מבקשים בנימוס מאנשים לא להתקרב למכוניות ואנשים בכל זאת מתקרבים/נוגעים/משאירים אדים וריר על השמשות.

-גנבו ונטילים מהגלגלים (לאן הגענו? כולה חתיכת פלסטיק של 50 אגורות :? )

-וכל שאר סיפורי "עם ישראל" שהציג התנהגות מתחת לכל ביקורת.

מגעיל

ולדברים הטובים: (במספר נקודות)

-הקאררה מהממת ומרשימה כצפוי

-ב.מ.וו נתנו הופעה מרשימה, כולל ה-760, ה-CSL,וה-645 קופה/קאבריולט המדהימות :)

-גם אודי הרשימה, בעיקר ה-A6.

-הניסן 350Z אין מילים...

-יובל מלמד הציג יכולת אישית נהדרת ומרשימה.

רק דבר אחד עדיין לא מובן לי:

למה ה-CSL הגיעה עם 4 חלונות חשמל,מזגן (עם בקרת אקלים), רדיו דיסק וכו'...

הרי דובר על מכונית נטולת כל איבזור חשמלי! ספורט נטו..

יש למישהו הסבר?

פורסם

כן. היה היום בהחלט טוב!

הגעתי למקום ב-11:30 ועד 12:00 כבר היינו באולם המרכזי. היה נחמד.

העיצוב החדש של האודי טיטי רודסטר יותר יפה לטעמי מהקודם למרות שהוא עדיין מכוער :lol: , האודי A8 מדהימה (!!!) וה-A6 לא מיוחדת בכלל!

משום מה לא ממש התלהבתי מהקאררה ג'יטי למרות שמהתמונה האחורית שאני לא זוכר מי פירסם כאן - היא ממש יפה מאחורה 8) . הסרטון של הונדה, יגואר ווולוו היה מיותר (והסאונד היה ממש על הפנים :shock: ) והמכוניות בתצוגה שלהם היו מיושנות ומשעממות (הונדה S2000 אני רואה כמעט כל יום בגרנד קניון אז זה לא ביג דיל :roll: ).

יובל מלמד דפק הופעה מצויינת! למרות שלפי המאות פעמים שהוא כמעט נתקע בעמוד חשמל או במשאית הובלה שהיו במסלול - הוא לא שולט 100% באימפרזה שלו (אולי הוא לא היה צריך להתלהב יותר מדי ולהחזיק דגל ביד אחת ולהישאר רק עם יד אחת על ההגה).

צילמתי 2 קטעי וידאו קצרים שלו (יש עמוד שטיפה מסתיר אבל זה עדיין לא רע).

ה"מבחנים" של סוגי ההנעות היו ממש מפגרים. ברור שלסובארו יש יתרון באחיזה!!

אבל אני יושב שרוף כולי כי סיימנו את האולמות בסביבות 14:00 ואז ראינו שיש משהו של סובארו... אז חיכינו במקומות טובים ליד הגדרות שעה וחצי בשמש לאישור של המשטרה (כשהיה כנס שוטרים 100 מטר ליד) כי לא רצינו לפספס שוםדבר.

עכשיו אני כבר לא חושב על זה - אז אולי זה היה כדאי בכל זאת? :oops: (שרוף)

אני סך הכל בן 18 וסך הכל פעם ראשונה בתערוכת מכוניות... אבל לסיכום הכי אהבתי את ה-EVO :p ישר ולעניין (ולוקחת את האימפרזה טורבו של מלמד :twisted: ).

חג שמח ויום טוב!

פורסם

לפני עשים דקות, חדשות ערוץ 10

"פורשה קאררה GT יצירת המופת האיטלקית"

:shock::shock::shock::shock:

אוי הבורות....

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

ל-bmw

גם אני ישבתי באיבו וניראה לי שאת הידית הילוכים הוציאו לפני שהציגו אותה ,כדי שלא ישחקו איתה.

חוץ מזה באקטים מאוד נוחים באיבו והגה קטן ומדליק ,תנוחת ישיבה מאוד טוב לפי דעתי.

התערוכה הייתה נחמדה חוץ מכל הבלאגן שהיה שם , יותר מדי אנשים ,במיוחד בביתן של מרצדס.

פורסם
ל-bmw

גם אני ישבתי באיבו וניראה לי שאת הידית הילוכים הוציאו לפני שהציגו אותה ,כדי שלא ישחקו איתה.

לא נראה לי, היא הייתה נראית מקורית.. ואם זה ככה היו עושים את זה בשאר הרכבים.

בוא נגיד שאתה צודק?!, אז יש את שאר הדברים שרשמתי ואני בטוח שיש עוד שאני לא זוכר/לא ראיתי במו עיני.

ה"מבחנים" של סוגי ההנעות היו ממש מפגרים. ברור שלסובארו יש יתרון באחיזה!!

אני בספק לגבי המבחן הזה שעשו להנעות הרכבים.

מנוע טורבו 2.9 ליטר, 270 כ"ס בערך, יגרר מאחורי ה-B4?

גם אם ניקח את יתרון האחיזה, בסופו של דבר המנוע ישחק את התפקיד של הגרירה לא?

אבל אני יושב שרוף כולי כי סיימנו את האולמות בסביבות 14:00 ואז ראינו שיש משהו של סובארו... אז חיכינו במקומות טובים ליד הגדרות שעה וחצי בשמש לאישור של המשטרה (כשהיה כנס שוטרים 100 מטר ליד) כי לא רצינו לפספס שוםדבר.

גם אני הייתי שם.

בושה וחרפה כל השטויות האלה של האישורים מהמשטרה.

בטיחות??

ילד של אחד מהנהגים שם רץ לו במסלול, ובזמן שמלמד משתולל שם אנשים נכנסו ושהו בכל זאת בקרבת מקום.

סתם נתנו לאנשים לחכות שם שעות!

פורסם

אמיר, לא סתם הם לקחו את גרסת ה3.0 ליטר של הסובארו.

אז יוצא 273 כ"ס והנעה קדמית נגד 245 כ"ס והנעה כפולה.

ככה שלסובארו היו סיכויים טובים.

פורסם
אמיר, לא סתם הם לקחו את גרסת ה3.0 ליטר של הסובארו.

אז יוצא 273 כ"ס והנעה קדמית נגד 245 כ"ס והנעה כפולה.

ככה שלסובארו היו סיכויים טובים.

2 ליטר לאון.. זו הייתה גרסת ה-2 ליטר..

אני לא נשארתי להופעה דרך אגב, (הספיק לי שנה שעברה אותה ההופעה עם הסיוויק והסדרה 5).

לפני שעזבתי אחרי התצוגה של מלמד הקריין הקריא את המתחרות וציין שמדובר בגרסת ה-2 ליטר 138 כ"ס!

אם אכן זו באמת הייתה ה-3 ליטר, אני חוזר בי מדברי!

דרך אגב- קבלו דוגמא למשהו כל כך זול ועלוב:

בתצוגה של רדיו מילאנו הציגו מכוניות ששופרו חיצונית בחברה.

על סיאט איביזה (שקצת ניפחו אותה ושמו חצאיות ששמים היום בכל מקום)

רשמו במפרט את השיפורים והיה מעניין לראות את השיפור המדהים הזה:

-אגזוז לחץ של *%)$ (לא זוכר את החברה)

קצת בושה לחברה רדיו מילאנו לדעתי..

• תוכן חדש...