Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מאוטומוטור 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נהנתי מהתערוכה - היא הייתה מאוד מרשימה בייחס לשנים קודמות.

הכי מוזר הוא שלא מצאתי את הקררה GT.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טוב, קודם כל לא ציפיתי לתערוכה ברמה בינלאומית. אבל אני חייב לציין שהיא הייתה מושקעת מאוד. נהניתי בסך הכל, נחמד לראות רכבים יקרים שעדיין לא יצא לראות על הכביש.

אז ככה בקצרה:

הכי מדהימה- פורשה GT

הכי מפתיעה- סיאט לאון קופרה R

הכי מגעילה/מאכזבת- המיניואן של מיצובישי, פשוט אין מה להשוות אותו בכלל לפיקאסו או לסניק.

הביתן הכי מושקע- ב.מ.וו, אאודי, מרצדס.

הביתן העלוב- רובר(דגמים ישנים) ורנו (לא מעניין).

הדוגמניות הכי שוות- סקודה!! :D

תנאי הצילום היו קשים להחריד, נאלץ להסתפק במה שיש 8)

המון ילדים קטנים! שנכסים לכל חור שרק אפשר. אבל לזה אני כבר רגיל ממזמן ולא מופתע מכך. ה"הופעה" של יובל מלמד הייתה נחמדה מאוד ונהניתי לצפות.

זהו בסך הכל. שווה 70 ש"ח? מממ... 50 נשמע טוב יותר.

tommy g? "רנו לא מעניין" ומה לדעתך עושה שם המגאן ספורט טורבו 225 השחורה? לדעתי היא הדבר הכי מעניין בביתן רנו, ולא אגזים ואומר הדבר הבא של רנו העולמי, אני לא מדבר על מכוניות יקרות במיוחד, רודסטרים, וכו', אשר יוצגו בעתיד, כוונתי למגאן ספורט, היא מכונית חשובה במיוחד, גבירותיי ורבותיי, רנו כנראה קראו את תגובותיי בפורומים :wink: וסוף סוף חזרו למתכון הישן והטוב TURBO, כן מגדש הטורבו ששירת את עדת הרנו 5, 11,18,21, פואגו

וכמובן את הפורמולה 1. הייתי מעדיף עם כל הכבוד כי מנוע המגאן טורבו ימצא את מקומו גם בקליאו,אתם שומעים אותי RENAULT?

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

tommy g? "רנו לא מעניין" ומה לדעתך עושה שם המגאן ספורט טורבו 225 השחורה? לדעתי היא הדבר הכי מעניין בביתן רנו, ולא אגזים ואומר הדבר הבא של רנו העולמי, אני לא מדבר על מכוניות יקרות במיוחד, רודסטרים, וכו', אשר יוצגו בעתיד, כוונתי למגאן ספורט, היא מכונית חשובה במיוחד, גבירותיי ורבותיי, רנו כנראה קראו את תגובותיי בפורומים :wink: וסוף סוף חזרו למתכון הישן והטוב TURBO, כן מגדש הטורבו ששירת את עדת הרנו 5, 11,18,21, פואגו

וכמובן את הפורמולה 1. הייתי מעדיף עם כל הכבוד כי מנוע המגאן טורבו ימצא את מקומו גם בקליאו,אתם שומעים אותי RENAULT?

בכבוד רב

turbo

המממ... היא די נקטלה למיטב ידיעתי, לא מכונית ספורטיבית אלא סתם GT מהירה. עם הגה חשמלי גרוע והתנהגות לא מלהיבה במיוחד... בנוגע לתג מחיר - 225 כ"ס = 225000 ש"ח? לא נראה לי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוות דעת אישית:

אני לא יודע מאיפה להתחיל!

היה ענק ! ענק ! הביאו את המייבאך הענקית ! ואת הקררה GT האגדית שלא היה אפילו אפשר לגעת בהן.......וחבל אבל מובן.

סוברו היו גדולים בהדגמות של ההנעות 4X4 מול הנעה קידמית של וולבו ואחורית של קדילק אם אני לא טועה (אפילו קניתי כובע שלהם ב20 ש"ח חחח)

אפשר להוריד את הכובע (של סוברו- שחוץ מהדגמות עשו בעיקר פרסומת לעצמם) מול מרצדס שלדעתי השקיעה הכי הרבה בתערוכה שהביאה את המייבאך ואת הCLK ונתנה אפילו להיכנס לחלק מהדגמים ! (לא כמו ב.מ.וו שעליה נדון בהמשך)

נהניתי גם מהמכוניות הראלי שהוצגו של סיטרואן מיצובישי ואחרות , וגם מהסטנדרטיות שכמעט על כולן נתנו לעלות ולהינות.

מיצובישי גם השקיעה אפילו תלו לנסר EVO על הקיר! והציגו פאג'רו ומגנום שהיו ממש יפים!

ב.מ.וו גם השקיעה -תלו מכונית פורמולה על הקיר שווה צפיה!

גם הביאו הרבה דגמים והרבה מכוניות ואופנועים אבל לא נתנו להיכנס למכוניות -גם מובן אבל שילמדו ממרצדס שלקחו סיכון ופתחו חלק מהמכוניות ולפי מה שראיתי נשארו ללא נזק, (אישית תמיד העדפתי את ב.מ.וו על מרצדס אבל מרצדס היו עדיפים בכל).

הייתה השחטה אחת ששמתי אליה לב - אצל הלנסר EVO האדומה הוציאו את התפוח של ההגה

חוליגנים! בודדים אני מאמין מכל האלפים שהיו.

היו גם תצוגות של אופנועים מוניות וג'יפים ושיפורים של ישפאר ומערכות ביניהם קנווד ופנסוניק.

וכל השאר היו לא מיוחדות ורגילות וכל העניין היה למכור כמו בתצוגה רגילה,

בקיצור שווה את כל ה70 שקלים אגורה אגורה!

כמובן שצריך לשבח לטובה את טויוטה וולקספאגן

ועוד רבים וטובים אחרים שחייב לציין לטובה אבל אני לא זוכר את כולם.

אחחחחח.........

טיפש שכמוני איך לא לקחתי מצלמה.....בכל מקרה חבר שלי צילם בווידיאו ואני כבר יקח ממנו עותק.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

היתי שם היום(יום חמישי)

בונא

השקיעו בתערוכה...

עשו יפה

לא כמו שנה שעברה!!

הכי אהבתי

זה את הבנות שעמדו ליד לנצ'יה קטנה(שחכתי ת'שם.... :oops: )

כוסי**

והפורשה GT פצצתית...

נ.ב:ראיתם את המופע של סובארו עם יובל מלמד?

יאללה הוא הביא את האימפרזה הלבנה שלו...

איזה רעשש וואי וואי כל שניה יש פיצוץ מהאגזוז... :twisted::twisted:

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

חג שמח לכולם.

גם אני חזרתי מהאוטומוטור (בפעם השנייה: ביום הפתיחה לטייל והיום לעבוד....).

נכון, זו לא תערוכת ז'נבה וגם לא תערוכת פרנקפורט, אבל , מה לעשות , אנחנו גם לא אותו ציבור אירופאי.

אצלנו בתצוגה (סקודה), מלבד הדוגמניות הכי יפות :wink: , היו רכבים שפתוחים לקהל :לבוא , לגעת להתרשם.

הבעייה היא שאנשים מפרשים את אותה "פתיחת דלת" לכיוונים אחרים לגמרי.

אתמול , למשל, מישהוא הספיק לפרק את הדוושות (!?!) של האוקטביה R.S.

והיום?

הייתי בגזרה שחולשת על סופרב עם מסכי D.V.D במושבים האחוריים.

כמעט כל מי שזכנס לרכב קיבל אוטומטית תואר "טכנאי" וניסה "לשפר" את הראייה במסכים

בין אם ע"י כיוון ובין עם ע"י הפעלת כוח יותר מסביר על משענות הראש הקדמיות (שם מוקמו מסכי הD.V.D) ועיקומם בזוויות לא טבעיות :evil: .

כמובן שהישראלים הם אלופי שיטת "מה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח" וכך אני מאמין שככל שינקפו ימי התערוכה , כמות הפלסטיקים, המתגים והידיות שיוחלפו תעלה.

ראוי לציון במיוחד המקרה של "אדם יקר" שטרח והשאיר ברכב מנות גדושות של זבל :mad: (קרעי פרוספקטים וניירות פזורים)מכל סוג שהוא.

אז לדעתי התערוכה היא דיי והותר ל"עמך ישראל".

ומה לגבי אותם אנשים בעלי תרבות מוטורית בפרט ותרבות בכלל?

לצערינו בגלל התנהגותם של אנשים אחרים הם נאלצים לשלם את המחיר ולבהות בתצוגה לא רעה, אבל גם לא הרבה יותר מזה.

חג שמח,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

שלום לכולם

בכלליות, התערוכה הייתה לא משהו.

נכון, היו הפתעות באמת מרשימות כגון הפורש GT מיצובישי EVO ...

גם לראות את האימפרזה מפרפרת וניזרקת היה נחמד, כמובן שנישארנו עם טעם של עוד וגם הבחורות היו "חייכניות".

אבל, לפי דעתי הורגשה אוירה של משעמם, נדוש, צפוי. מה גם שהכניסה כלל לא זולה והשנה לא חילקו עיתוני "הגה" (כמו ב 2002)

לא היה דוכן של חישוקי OZ שכל כך ציפיתי לו :mad:

ומי שהיה היום (חמישי) לבטח ראה "פעולה" של שוטרי מג"ב לוכדים ערבי. זה קרה מאחורי הסורגים שמימין לרחבה שבו השתוללה האימפרזה, מחזה מלבב :twisted:

טוב, דבר אחרון שאני חייב לציין שוב הוא כמובן המיצובישי EVO שהייתה מדהימה :ok:

SENA לשעבר

פורסם
חג שמח לכולם.

נכון, זו לא תערוכת ז'נבה וגם לא תערוכת פרנקפורט, אבל , מה לעשות , אנחנו גם לא אותו ציבור אירופאי.

אצלנו בתצוגה (סקודה), מלבד הדוגמניות הכי יפות :wink: , היו רכבים שפתוחים לקהל :לבוא , לגעת להתרשם.

והיום?

בין אם ע"י כיוון ובין עם ע"י הפעלת כוח יותר מסביר על משענות הראש הקדמיות (שם מוקמו מסכי הD.V.D) ועיקומם בזוויות לא טבעיות :evil: .

כמובן שהישראלים הם אלופי שיטת "מה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח" וכך אני מאמין שככל שינקפו ימי התערוכה , כמות הפלסטיקים, המתגים והידיות שיוחלפו תעלה.

ראוי לציון במיוחד המקרה של "אדם יקר" שטרח והשאיר ברכב מנות גדושות של זבל :mad: (קרעי פרוספקטים וניירות פזורים)מכל סוג שהוא.

לצערינו בגלל התנהגותם של אנשים אחרים הם נאלצים לשלם את המחיר ולבהות בתצוגה לא רעה, אבל גם לא הרבה יותר מזה.

חג שמח,

שמוליק.

ואז כולם אומרים כמה החברות זבליות שלא פותחות את הרכבים...

אישית הייתי מחבר אותם לחשמל כך שכל אצבע שנוגעת תקבל זפטה רצינית.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
חג שמח לכולם.

והיום?

חג שמח,

שמוליק.

חייב לציין שהתצוגה של סקודה הייתה מרשימה - אהבתי את הסופרב עם מסכי ה-DVD.

היחס היה טוב מאוד :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יובל מלמד היה אחלה

וכמה שהתחרות הזאת ניסתה להראות אובייקטיבית

ומה שקבע זה האחיזות כביש של המכוניות אחת לעומת השניה (קדמית נגד 4על4

ואחורית נגד 4על4)

אני מאמין שהתחרות הייתה סובייקטיבית לטובת האימפרזות 4X4....

(רמז: התחרות בחסות סוברו)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מעניין אותי אבל למה הם לא לקחו את הקאררה GT (הנעה אחורית) נגד ה-B4 130 כוחסוס שלהם :lol:

what the hell - שישימו אותה אפילו מול אימפרזה טורבו :twisted:

לי אישית היה מזל עם החניה... המשכתי 2 פניות אחרי גני התערוכה, נכנסתי שמאלה ומצאתי חניה ללא תשלום וללא בעיות- 15 דקות הליכה מהכניסה שגם כן לא הייתה מפוצצת כפי שכמה תיארו פה.

פורסם

בסך הכל נהניתי למרות שזה יוצא כל פעם יותר בכיוון של "בילוי" למשפחה המשועממת מאשר תערוכת רכב,

טוב שלא הביאו מנגלים וזהו.

מרבית הדגמים איכזבו, בעיקר הגולף שפשוט יותר מכוערת מקודמתה.

בגדול כמו שנאמר פה כבר ישנו מספר מוגבל של דגמים עבורם הלכנו כי את כל היתר אפשר לראות הרבה יותר בכיף פשוט בסוכנויות,

למרות שעדין נחמד לראות כל כך הרבה רכבים דנדשים ביחד :)

את הניסן היה כיף לראות כי היא פשוט מהממת למרות שבניו יורק למשל היא כבר רובצת כמו איזו לאנטיס..

על שאר הדגמים אין הרבה מה לפרט, המייבאך המפלצתית הזו לא קשורה לכלום אני לא מבין על מה הרעש.

סדרה 6 אותה כל כך רציתי לפגוש התבררה כגרסת קופה ל7 לא כך?...

אבל אפילו לא נתנו לי להיכנס.. :roll:

לעניין אחר לגמרי, עניין היובל מלמד הזה נראה לי קצת חשוד,

עם כל הכבוד ל4X4 של סובארו, היתה לי תחושה שהוא מפברק קצת בכיכרות ובזינוק בעלייה,

מה דעתכם?

נ.ב - חבר שלי ואני רצינו ללכת לעשות ת'באנג'י והתלהבנו אחרי שאמרו לנו שזה חינם,

כשבאנו לשאול מה עושים הלאה אמרו שעכשיו אנחנו רק צריכים להתחבר להוט :shock:

פורסם

לפי קצת יותר משעה חזרתי משם ואני חושב שזה היה טוב, לא כל כך מאכזב

כמו שהבנתי שזה אמור להיות.

אני חושב שעליתי על הסיבה שבגללה לא פותחים את המכוניות בתערוכה.

ראיתי את זה כשהגעתי לEVO.

שימו לב לידית ההילוכים...לצחוק או לבכות... :shock:

:mad:

EVO!.JPG

• תוכן חדש...