Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מאוטומוטור 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבסוף, אתה יודע מה ההבדל בין בן אדם טוב לבן אדם מתנשא?

שבן אדם טוב לא מתנשא.

תשנן את זה, תפעל לפי זה, ותאמין לי חייך יראו הרבה יותר טוב! וזו הבטחה ממני!!!

אני לא מיתנשא, ואין לי כוונה "ללמד" אף אחד נימוסים והליכות, את זה ההורים שלך היו אמורים לעשות...

אני בא לציין עובדות, עובדה שיד קשה היתה מונעת את תופעת ה"חוליגניזם" שמיתפשטת בארץ!

תופעה שמתחילה אולי בדברים "קטנים" כמו גנבת סמלים ונימשכת למעשים כמו לקלל מורה (ולקבל גיבוי מלא "מאבא קוף", שגם מקלל את המורה), להרביץ לרופא ("למה מה הוא יודע, אני יודע יותר טוב מהבן-XXנה), וניגמר בזה שאיזה "קוף" מוציא אקדח ויורה במישהו על מקום חניה...

עכשיו, תגיד לי, עם יד על הלב, אם אשתך (או כל אדם שקרוב אליך) היתה מורה, רופאה או (ישמור אותנו השם, או כל דבר שאתה מאמין בו) אחת שמחפשת מקום חניה ובא איזה "קוף" ויורה בה, אל תגיד לי שאתה לא הייתה מיכן ל"תוכנית ענישה" כזו!!!

אני שונא שנידחפים, אפילו אם לא ממש דוחפים אותך אלא נידבקים לך לגב (לא אני לא אוהב את זה שמיתקרבים לי לתוסיק יותר מידי), קח לדוגמא כספומט, איך שמגיע תורי אני מוציא את הכרטיס ופתאום אני מרגיש נשיפות בעורף... אל תגיד לי שזו "החוייה בליהיות ישראלי"

כנל בסופר, אני מחכה שמישהו שלפני בקופה יסיים את "עניניו הכספיים וילך לפני שאני "גוהר" עליו, וכמה הערות אני שומע על זה... כאילו שאם אני יתקדם עוד מטר זה מה שקדם את התור ויזרז הקופאית המשועממת ובדרך "פלא" היא תתחיל לעבוד במיהירות הבזק!

אילו היו 3 דומגאות, אין לי כוח לפרט לך עוד דברים שמעצבנים אותי, אבל הם לא קשורים ל"אוטומוטור" (שהיתה מבזה מכל הבחינות)...

יום בכיף, ולא להתעצבן!!!

גילי

מבחינתי הוויכוח סגור, ואני מאוד מסכים איתך בקשר לתרבות וכיוצ"ב בארץ. המצב באמת גרוע מאוד, הבעיה היחידה שלי הייתה עם האנלוגיה למשחקי הכדורגל באנגליה. הבעיה כאן היא ללא ספק בחינוך, במיוחד בכל מה שקשור לסבלנות וסובלנות.

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...