Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא באיזה עיר אתה מתכוון לפתוח את המועדון.

לפי מה שאני יודע, רק במרכז יש אישור לחשפנות "מלאה", בשאר הערים בארץ לפי מיטב ידיעתי זה אסור.

מה זאת אומרת מלאה? וגם בחיפה יש מועדון חשפנות .

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שלמדנו בימים האחרונים הכל אפשרי, קצת שוחד לבכירים הנכונים והכל הולך במדינה הזו...

(כמובן שאין בהודעה זו שום המלצה למתן שוחד ואו לעבירה פלילית כזו או אחרת).

אבי.

פורסם
אני מעדיף בחורות שלא סובלות מזה שאני ממשמש אותן, אבל כל אחד והתחביבים שלו.

צודק לחלוטין :mm_yeah:

למה לשלם כשאפשר לקבל בחינם?? :lol:

פורסם
אני מעדיף בחורות שלא סובלות מזה שאני ממשמש אותן, אבל כל אחד והתחביבים שלו.

החשפניות שאני הכרתי נוסעות באחלה רכבים וגרות בארץ בדירות משלהן. משכורת לא רעה בכלל יחסית לעובדה שהן עובדות 3-4 שעות בכמה ימים.

אני בטוח שאם מישהי שם כל כך סובלת היא תעזוב את המקום. חוץ מזה במועדון חשפנות שיצא לי לבקר בו הן ניגשות ללקוחות שהן רוצות ולא לכל אחד. שוב פעם, יצא לי להקפיץ שתי חשפניות הביתה אחרי העבודה ודיברנו חצי שעה.

חוץ מזה יצא לי גם לדבר עם כמה חשפניות במקום אחר וחלקן מממנות בכסף את הלימודים ועוד 1001 דברים. אף אחת שם לא עושה שום דבר כנגד רצונה. זה לא זנות...

פורסם

אין לי בעיה עם מקצוע החשפנות, אבל אל תשלה את עצמך שמי מהן נהנית. אתה משלם לחשפנית כדי שתעמיד פנים ותסבול בשקט. אם זה עדיין נחמד לך, לבריאות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העולם רחוק מלהיות ורוד, זה החיים. גם אני לא קם כל בוקר בתחושה של "ואו איזה כיף לי, אני הולך לעבודה"...אבל ברגע שאני אסבול שם אני אקום ואעזוב.

הן אולי לא נהנות מזה, אפילו לא קרוב, אבל גם ממש לא סובלות.

פורסם

עזוב אותך מהאגדות האורבניות האלה על סטודנטיות שמממנות את התואר בעבודות ליווי חשפנות.

זה קשקוש אחד גדול.

תגיד לידידה החשפנית שלך להבריז מחר מהמשמרת ונראה אם למחרת תלך לבקר אותה במנזה בפקולטה או במחלקה אורטופדית-כירורגית בביה"ח הקרוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקי אני בתהליכים עם העייריה. היום בדקתי מקומות אפשריים להקמת המקום.

לגבי הכסף, חשפניות איכותיות (כאלו שלא ניראות כמו תחת, ויודעות לזוז) עושות כסף יפה מאוד, וגם בלי למכור את אמא שלהם ולרדת לרמות של זנות.

משמרת של 3-4 שעות כמו שנאמר פה יכולה להיסגר ב600 שקל ואף יותר. ומה עם טיפים? אז יכול להיות היא לא תעבוד כל יום, אבל הכנסה יפה תיהיה לה בכל מקרה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
עכשיו יבוא הבחור מהשרשור של רוני על הג'יפים המגודלים ויספר לנו כמה אתה עוזר לכלכלה הישראלית :lol:

זאת אומרת שלפי הפרסומת בטלויזיה, הוא עובד שלי! זאת אומרת שטכנית כשהוא יפתח את המועדון, יהיה לי חלק במועדון הזה, לא?

אין לי בעיה עם מקצוע החשפנות, אבל אל תשלה את עצמך שמי מהן נהנית. אתה משלם לחשפנית כדי שתעמיד פנים ותסבול בשקט. אם זה עדיין נחמד לך, לבריאות.

תתקן את עצמך, לא פנים אלא פינים (או גם וגם?)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אוקי אני בתהליכים עם העייריה. היום בדקתי מקומות אפשריים להקמת המקום.

לגבי הכסף, חשפניות איכותיות (כאלו שלא ניראות כמו תחת, ויודעות לזוז) עושות כסף יפה מאוד, וגם בלי למכור את אמא שלהם ולרדת לרמות של זנות.

משמרת של 3-4 שעות כמו שנאמר פה יכולה להיסגר ב600 שקל ואף יותר. ומה עם טיפים? אז יכול להיות היא לא תעבוד כל יום, אבל הכנסה יפה תיהיה לה בכל מקרה.

כמו שכבר הגבתי לך בפרטי שאלתי אותו ולא אמור להיות בעיה או איזה אישורים מיוחדים פשוט פותח עסק רק תזהר שמס הכנסה לא יבואו אליך אחר כך אתה צריך לדעת טוב טוב איזה עסק תהיה עוסק זהיר או עוסק מורשה :wink:

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

מעניין אותי להבין, מאיפה בדיוק משיגים רקדניות?

מפרסמים מודעה בעיתון?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי חבר שיש לו סוכנות לחשפניות ונערות ליווי. אני נכנס כאן לעסק שיש לי לפחות מעט קשרים שימושיים.

אבל גם חוץ מזה, יש המון. מפרסמים מודעות באתרי סקס, בפורומים שונים, עיתונים, מפה לאוזן מפה לפה, לתוך הפה (:twisted:)

יש היענות גבוהה שכן מדובר בכסף לא רע בכלל.

לעזאזל, אם היה לי גוף של אשה היתי רץ לעבוד אצל עצמי!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...