Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רכשתי רכב חדש, ואני צריך שוב לקנות רביעיית צמיגים.

לפני שאני פונה לברירה המחדל שלי שהיא T1R , אבקש המלצה לצמיג ספורטיבי ראוי , במחיר שפוי (דירוג מהירות Y)

תקציב? לא מעוניין כרגע להשקיע מעל 3K ברביעייה.

מישהו זרק לי כאן משהו על יוקוהמה ADVAN , אשמח לשמוע דיעה עליהם (ועל דגמים אחרים)

תודה,

אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן שיש גם את הR1R שבאתר tires4u אפילו יותר זול מהT1R משום מה (כנראה ענין של ביקוש).

אומנם אין לי רכב ספורטיבי (גולף 97 1.8 אטמוספרית), אבל מותקנים לי שני צמיגים כאלו מאחור, והם מחזיקים את התחת של הרכב בצורה יוצאת דופן על הכביש!

השאלה היא גם תוך כמה זמן תגמור אותם.. :twisted:

פורסם

לא הבנתי מה זה "הADVAN המדוברים"? יוקוהמה קוראת ככה לכל הסדרות הספורטיביות שלה (כשישה דגמים) כמו שלטויו יש את סדרות הפרוקסס על צמיגיה הטובים עד הלא משהו בכלל לספר עליו.

אני גם לפני סט באותה מידה שצריך להיות ספורטיבי לייט ושיחליף את ה GSD3 F1 בכבוד בלי לנקות ממני אלפייה ליח'.

מכיר את כל האופנים ההגיוניים למשוך לכוון הT1R/R1R, לכן מקווה לשמוע על עוד אופציות ראויות (סורי אייל שני מתעלק לך על הנושא).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

דנלופ SPORT MAXX

היו מורכבים אצלי על הSTI,צמיג ברמה גבוהה מאוד.

מגיע תיקני על הלאון קופרה.

מומלץ בחום.

פורסם

תודה אמיר,

אני מכיר את האתר הזה אבל המחירים שם במקרים רבים לא ריאלים.

דנלופ SPORT MAXX

היו מורכבים אצלי על הSTI,צמיג ברמה גבוהה מאוד.

מגיע תיקני על הלאון קופרה.

מומלץ בחום.

יש לי ספורט מקסס כרגע על הרכב, יש לך מושג מה המחיר לרביעיה כזו?

(הוא מגיע תקני גם על הגולף GTI)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, GTI הגיעו עם - קונטי' SC2, דנלופ SPORTMAXX והיו כאלה שהגיעו עם מישלין פרמסי...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני רכשתי רבעייה לפני כחצי שנה במחיר מעולה.

אם מעניין אותך,שלח הודעה פרטית ואפנה אותך למקום.

פורסם

ההמלצה שלי היא TOYO R32.

בדיוק לפני כמה שעות הרכבתי רביעייה במאזדה 3, במידה 205\50\17.

צמיגים לדעתי מאוד מאוד אוחזים יחסית ליוקוהאמה שהיו לפני.

אינני יודע מהי ההגדרה המדוייקת לספורטיביות, אבל מה שכן, הם מאוד אוחזים, שקטים,לא נשחקים מהר, ובסיבובים הם פשוט מצויינים.

כמובן כל זה מהשווה לסט הקודם ולהיכרות בת כמה שעות של נהיגה רצופה.

הם גם די זולים, כ2000-2200 לסט.

אני מאוד ממליץ.

תתחדש על הרכב.:)

פורסם

גם אני לקראת החלפה של מידה זהה.

ה-T1R והיוקוהמה S-Drive נותנים כנראה את התמורה הגבוהה ביותר לכסף.

לפני ההחלפה אני אברר גם כמה יעלה סט של מישליין פיילוט אקסלטו 2 שזה הצמיג שהכי נהנתי ממנו על הקליאו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

וגם אני צריך בקרוב להחליף זוג 215.45.17, נראה לי שאני אלך על ה R1R, למרות שכמו גיא גם אני אברר עלות של המישלין פיילוט אקסלטו PE2 לפני (הצמיג היחיד שנעלה הקליאו ספורט MK1).

אולי נעשה איזה הזמנה קבוצתית ונוזיל עלויות?

• תוכן חדש...