Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר לשרשור הזה - זה מדהים איך כל חודשיים צץ שרשור כזה ואנשים מושכים (בצדק) לכיוון הטויו. הגיע הזמן ששאר היבואנים יוציא את הראש מה%$ ויתחילו לתת מחירים הגיוניים לצמיגים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים לגמרי, עם ולמרות כל עניין המיסוי, איך יכל להיות שצמיג כמו הDunlop Direzza Sport Z1 עולה בדיוק כמו T1R (באותה המידה כמובן), יש עוד המון דוגמאות כמובן וכולן מעלות סימני שאלה לגבי חמדנותם של היבואנים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
אייל,

בלאון שלי מדובר באותה מידה ואני רכשתי זוג T1R לפני 4 חודשים, טריים טריים.

המחיר: 1100 ש"ח כולל התקנה.

אני אישית לא הצלחתי למצוא משהן עדיף עליהם, למרות שהייתה לי אופצייה לרכוש R1R בערך באותו מחיר אך ויתרתי עליהם בערך מאותן הסיבות שאתה ויתר עליהם.

בן.

WTF

מאיפה המחיר הזה?

פורסם
מסכים לגמרי, עם ולמרות כל עניין המיסוי, איך יכל להיות שצמיג כמו הDunlop Direzza Sport Z1 עולה בדיוק כמו T1R (באותה המידה כמובן), יש עוד המון דוגמאות כמובן וכולן מעלות סימני שאלה לגבי חמדנותם של היבואנים.

סליחה אבל אני לא מכיר את ה דנלופ הספציפי, אתה אומר את זה כי הוא אמור להיות יותר יקר או יותר זול מהטויו?

פורסם
אני מסכים עם רועי, זה עיניין של אסטרטגיה וצרכים.

צמיג הוא לא רק אחיזה, תלוי מה עוד חשוב לך.

אחיזה טובה במחיר זול - בהחלט טויו מהוים דיל טוב, אולי גם S.Drive.

פרמטרים אחרים - ככה ככה.

בהחלט תלוי בצורך, אני מסכים.

איזה עוד פרמטרים או צרכים אתה דורש מצמיג לרכב ספורטיבי?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
WTF

מאיפה המחיר הזה?

לא הצלחתי להבין, זאת תגובה לחיוב או לשלילה? חמסו אותי או שיחקתי אותה?:wink:

ואכן אני חוזר, דובר על זוג והטריות היתה בערך חודשיים כשקניתי אם אני זוכר נכון.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בהנחה שהרכב משמש אותך גם ביום יום אז למשל שקט, תחושת היגוי, איבוד אחיזה צפוי ומתון, דיוק ביצור (ללא רעידות ומשיכות), הנדסת חומרים טובה שתשאיר את הצמיג טוב לאורך זמן סביר, שלא יהפוך לבינוני לאחר שחיקה סבירה, ניקוז מים, עמידה באקלים ישראלי, עמידות בנסיעה על כבישים משובשים(דופן עמידה) ועוד. יבואן שנותן שרות טוב.

צמיג זו הנדסה רצינית,יש מי שמעונין אך ורק בזמן הקפה במנחת ויש כאלה שמעונינים בעוד פרמטרים.

לא כל רכב ספורטיבי הוא 100% רכב מסלול. רכב ספורטיבי הוא עדיין רכב, בכל זאת רובנו לא נוהגים על מכוניות פורמולה.

בכל מקרה לא התכוונתי להכנס לפילוסופיה מאד עמוקה.

מה שיותר מעניין אותי הוא איזה אופציות נוספות יש פרט לטויו שדנו בו לטוב ולרע די הרבה.

למישהוא יש רשמים על הפוטנזה המדוברים\ על הדנלופ\קונטי\ על אחרים ?

האם אין באמת F1 שמיוצרים בגרמניה יותר?

פורסם

בן, טעות שלי חשבתי שקנית רביעייה במחיר הזה ...

נתן אני מבין שיש לך ניסיון לא טוב עם הטויו, כי אתה רושם "הנדסה רצינית" כאילו טויו זה חברה שמייצרת צמיגים מאתמול.

לא יודע אם אתה יודע אבל טויו מוגדרים בעולם כחברת צמיגים בין הטובות בעולם.

אני מסכים איתך שלא לכל אחד R1R מתאים אבל כל אחד עושה את הפשרות שלו וזה בסדר.

מבחינת יחס עלות\תועלת הטויו T1R\R1R מובילים את הרשימה ובהפרש ניכר, וכמו שעופר רשם חבל שזה ככה.

פורסם

לא התכוונתי להגיד שלטויו אין הנדסה רצינית, ממש לא, אני מתנצל אם הובנתי כך.

סכ"ה עניתי לשאלה לגבי איזה עוד פרמטרים יש פרט לאחיזה לטעמי.

אני בטוח דרך אגב שטויו היא חברה רצינית אחרת לא היתה מפיקה מוצר בעל אחיזה כזאת. אני יודע שהיא חברה מוערכת ורצינית.

הנסיון הפרטי שלי עם טויו לא רלוונטי, לכל חברה יש צמיגים פגומים (אם יש לי טענה היא לשרות שקיבלתי ולא לצמיג) , אני בטוח שגם למישלין יש פגמים. ממש לא התכוונתי להתעלק על השרשור לצורך זה (הסיפור ההוא נגמר).

גם אני מרגיש שחבל שהצמיג היחידי ששומעים עליו פה הוא טויו, כנראה בגלל המחיר.

חשוב עם זאת לאמר שיש עוד חברות שמיצרות צמיגים לא רעים, חבל שאנחנו לא מקבלים מספיק רשמים גם עליהם.

דווקא עופר עם הקליאו ערך השוואה מענינת בזמנו בין הקונטי המקוריים ל R1R וגם לליאור יש מידע לא רע, הייתי שמח לשמוע על עוד צמיגים.

נתן.

פורסם

הלוואי שעוד יבואנים יציעו צמיגים ראויים במחירים שווים לכל נפש.

אני בטוח שלא עולה יותר יקר לייצר את הצמיגים האחרים בקטגוריה, הכל שאלה של תמחור היצרן, היבואן מול היצרן והיבואן מול הצרכנים.

בקיצור: יש למישהו דיעות (מלבד גידי) על הדאנלופ ספורט מקס ? אני מתקשה לגבש דיעה על סמך הצמיגים שעל הרכב שלי מכיוון שהם לא במצב אידיאלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אברר מחר אצל יבואן קוהמו, נראה אם יש לו צמיג מסדרות גבוהות במידה שלנו ואשמח לשתף אם קיים מוצר במחיר אטרקטיבי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

מנסיון של 2 סטים של קונטי 2 ומעברלT1R (כבר סט שני). מעדיף את הTOYO גם בגלל אחיזה וגם בגלל המחיר 300 לאחד במידה 195 .45.15. אחרי שנה אומנם הקונטי נראים יותר טוב ויזואלית אבל ירידה בביצועים.ובאחיזה.

• תוכן חדש...