Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הייתה לי בעיית שמן גיר בפיאט, המוסכניק אמר לי לא להמשיך לסוע עליה עד הטיפול, ובכל זאת נסעתי.

פתאום השתחרר משהו בקלאץ', ועכשיו לא מרגישים אותו בכלל, הפסיק לעבוד. (התחושה היא כאעלו ללחוץ על אוויר)

תיבת ההילוכים תקועה, והרכב לא מתניע.

שאלתי היא:

א. האם לדעתכם הלך כל הקלאץ?

ב. כמה בערך יעלה התיקון?

תודה רבה,

אורי.

פורסם

שלום לך,

אני מקווה בשבילך שזה רק הקלאץ', כשאתה לוחץ ומרגיש כמו ללחוץ על אוויר זה סימן של כבל קלאץ'. במקרה שלך אתה מתאר בעיה קודמת בשמן גיר, לכן אני מקווה שהבעיה שלך היא לא בגיר (שהרבה הרבה יותר יקר מקלאץ').

אני לא מומחה גדול במחיר ומעולם לא החזקתי פיאט אבל נראה לי שהמחיר לקלאץ' באזור ה-1000 שח

פורסם

לא הלך כנראה.

בדובלו אין כבל קלאץ' אלא הקלאץ' הידראולי. נזל לך כנראה כל הנוזל ממשאבה שדלפה או מהצינורות ואתה לא יכול עכשיו לשלב הילוכים בכלל כי אין הפרדה בקלאץ' - למעשה הדוושה לא עושה כלום. תצטרך לגרור למוסך.

כשאתה כותב הרכב לא מניע, האם אין סטרטר ? האם האוטו תקוע בהילוך ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המוסכניק היה אצלי עכשיו, והוא אמר שהלך הקלאץ' והסטארטר. נזק של 2500 שקל.

אני לא ממש יודע עם לסמוך עליו כי לפי הדברים שכתבת ה"לחיצה על אוויר" בדוושה בפיאט לאו דווקא מעידה על זה שהלך הקלאץ'!

הוא אומר שרק מהריח הוא יודע שהלך כל הקלאץ'....

מה אפשר לעשות?

לשלם לו את כל הכסף?

פורסם

בדובלו יש גלגל תנופה בעייתי. יכול מאוד להיות שהבעיה בכלל בגלגל התנופה,עד שלא יפרקו לא יכולים לדעת. קח את הרכב למישהו שמתמחה בדובלו.גלגל התנופה זה עסק לא זול בכלל.חוץ מזה הדיאגנוזה והמחיר נישמעים קצת מוזרים.

• תוכן חדש...