Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

שמי עודד ואני חדש בפורום.

ברשותי סקודה אוקטביה 2008 שאני מאוד מאוד מרוצה ממנה. בקרוב אאלץ להחליף אותה ברכב בעל לפחות שישה מושבים, היות ויש לי שלושה ילדים ואני מצפה לילד נוסף בקרוב. ידוע לי כי גזרת המיניואנים בעייתית מבחינת תא מטען (C4 פיקאסו, מאזדה5 וכד'), ולכן אני מחפש שילוב של רכב כנ"ל אך עם תא מטען סביר. האם ללכת על קאיה קרניבל או מאזדה MPV או בכלל רכב אחר. התקציב שלי הוא סביב 125,000 ש"ח.

תודה מראש,

עודד

פורסם

כל עוד אתה זקוק רק ל-6 מושבים אני ממליץ לבדוק את הונדה FRV.

רכב בתכנון בהשראת המולטיפלה מציע תא נוסעים מרווח ונוח ל6 נוסעים ב-2 שורות (3 מקדימה ו-3 מאחורה).

היות והמושב הנוסף נמצא בין 2 הכיסאות הקדמיים תא המטען לא נפגע בכלל.

הוא מצויידת במנוע ה-1.8 של הסיויק ובגיר 5 הילוכים ומציע ביצועים טובים לצד צריכת דלק חסכונית ביחס למתחרות.

שבת שלום ומזל טוב!

פורסם

FRV במקום ראשון בלי ספק.

הגדולים יותר כמו גרנדיס, SMAX/GALAXY יתנו 7 מקומות אמיתיים עם תא מטען סביר.

היתה לי גרנדיס, רכב מצוין עם התנהגות כביש טובה לקטגוריה, מזגן מצוין (יחידה נפרדת לחלק האחורי), אמינה מאוד וכמובן מרווחת.

הבעיה היא שהן שתייניות דלק גדולות, במיוחד הMPV שציינת.

הקרניבל הוא עגלה בלי סוס.

פורסם

בתור בעלים מרוצה מאוד של פיאט מולטיפלה, גם אני ממליץ על ה-FRV בזכות סידור המושבים בשתי שורות. מאוד נח לשים תינוק במושב האמצעי הקדמי, זה מאפשר גישה מאוד נוחה אליו. כמובן, לא לשכוח לבטל כרית אויר ימנית...

אם יש לך סבלנות ואתה אוהב גיר ידני, כמוני, אז חפש מולטיפלה טורבו דיזל ותהנה ממנוע חזק וחסכוני. הבעיה היא שבמודלים החדישים המולטיפלה הפכה למאוד נדירה.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה FRV . הכי קרוב במימדים לרכב משפחתי מבחינת האורך ולכן נח מאוד לשימוש עירוני כולל ביצוע חניות.

מרווח מאוד מבפנים ובעל תא מטען הגדול משל מיניוואנים אמיתיים כמו גראנדיס ו MPV.

לא הייתי מחפש משהו אחר.

ששי כהן

wheel

פורסם
FRV במקום ראשון בלי ספק.

הגדולים יותר כמו גרנדיס, SMAX/GALAXY יתנו 7 מקומות אמיתיים עם תא מטען סביר.

היתה לי גרנדיס, רכב מצוין עם התנהגות כביש טובה לקטגוריה, מזגן מצוין (יחידה נפרדת לחלק האחורי), אמינה מאוד וכמובן מרווחת.

הבעיה היא שהן שתייניות דלק גדולות, במיוחד הMPV שציינת.

הקרניבל הוא עגלה בלי סוס.

ראשית, תודה על התגובה. אתה כותב כי הייתה לך גרנדיס. למה החלפת אותה, והאם היא באמת אמינה? מה לגבי הדעה כי חלקי החילוף במיצובישי יקרים. אני מבקש לדעת למה יש לך דעה שלילית על הקרניבל.

תודה,

עודד

פורסם

החלפתי אותה כי נמאס לי להיות נהג אוטובוס. סתם מרד של משבר גיל ה40...

חזרתי לאלפא.

הרכב היה חדש כך שלא נזקקתי לשום חלפים פרט לטיפולים שוטפים. עשיתי אתו בסך הכל 50000 ק"מ וטיפול אחד (לא זוכר כמה עלה) ללא שום בעיה או ציוץ של אמינות.

הקרניבל פשוט לא סוחב, מסריח מסולר ובעל הנדסת אנוש עתיקה כך שהרגשת הנהיגה באוטובוס רק מוקצנת בו.

• תוכן חדש...