Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וידאו, מנסה להשתלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא!

אני לא עושה את זה בשביל פוזה!

אני רק מנסה ללמוד להשתלט במקום בלי אנשים ובלי לסכן אף אחד

אם תוכלו להגיד לי איפה אני טועה שאני לא מצליח להמשיך לנסוע.

ואני כבר מודע לזה שהולכות להיות תגובות רעות.

http://www.youtube.com/watch?v=YOiBVqzOZyo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ועוד אחד

http://www.youtube.com/watch?v=5paIcOedDSg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תודה..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

ללא ספק קורס נהיגה מתקדמת. יעלה לך הרבה פחות מלתקן נזק של מפגש במדרכה וסביר להניח שתהנה פי כמה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

יותר מידי היגוי נגדי ויישור מאוחר מידי כשהאוטו מתחיל להתיישר מההחלקה.

ועוד לא דיברנו על תזמון יצירת ההחלקה, זווית, קו , מבט וכו'..

אבל עזוב אותך משטויות ומלימוד באינטרנט! לך לקורס נהיגה מתקדמת..

עודד.

גילוי נאות:

אני מדריך לנהיגה מתקדמת כ7 שנים..

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יפה בתור התחלה אבל הכל לא כשר לפסח, אתה צריך "לעזור" לרכב להיכנס להחלקה לא רק ע"י בלם היד אלא עם ידי העברת משקל קדימה והצידה, כיצד לעשות את זה תלמד בקורס או אחרי 8 סטים של צמיגים, בחירה שלך :lol:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בשביל ההתחלה הייתי מציע לך לנסות לא להשתמש בברקסים כדי לצאת ממהחלקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבל על האוטו , האזור שאתה מתאמן פשוט לא גדול מספיק , ואתה תיכנס עם האיביזה לתוך המדרכה ותגרום נזק רב לאוטו

א- אהבתי שאתה לא מסכן אף אחד חוץ מאת הרכב ואת עצמך

ב- כולם פה אומרים לך לקורס לך לקורס , חבר'ה קורס בארץ מאוד יקר וכמה פעמים שהוא יתאמן לא יאכלו לו את הצמיגים , הוא צריך לעבוד קשה בשביל לגמור את הצמיגים על האספלט של החנייה (זה לא חצץ ולא אוטו עם 400 סוסים )

עצה הכי טובה שלי זה לשנות מקום למקום אחר גדול יותר בלי המדרכה באמצע ופשוט לנסות לקחת פניות ולהחליק אני יגיד לך את האמת מקום נחמד אבל פתוח וקצת מסוכן כי משטרה יכולה לקלוט זה הסינמה סיטי רמת השרון יום שבת בבוקר המקום ריק מנפש חייה אתה נוסע רחוק לתוך החניה הגדולה שלהם ושם אתה יכול ליהנות כמובן עד ששוטר יקלוט אותך ואז :twisted:

פורסם

אוקיי תודה רבה חברים...

החלטתי שאני לא ימשיך כבר ללמוד לבד, אולי בע"ה באמצע החודש אני יגש לקורס נהיגה מתקדמת.

תודה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אני הייתי מתאמן במגרשי חניה של אוטובוסים.

כמו שכבר אמרו לך תחפש מקום בלי המכשולים באמצע [גם תהיה אמיץ יותר מבחינת מהירות וגם מרווח לטעויות יהיה גדול יותר].

הטכניקות הבסיסיות לדריפטים הם:

1. העברת משקל , אם לדוגמא הסיבוב הוא שמאלה כמו שניסית לפני האפקס של הסיבוב אתה שובר חד ימינה ואז שמאלה .

2. במקום שיש חיכוך נמוך עם הכביש [חול \ מים , נגיעה בברקס תוך כדי סיבוב יגרמו להחלקה]

3. כמובן אמברקס.

4. עודף כוח בגלגלים האחוריים וצמיגים מתאימים לדריפטים.

חג שמח.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ב- כולם פה אומרים לך לקורס לך לקורס , חבר'ה קורס בארץ מאוד יקר וכמה פעמים שהוא יתאמן לא יאכלו לו את הצמיגים , הוא צריך לעבוד קשה בשביל לגמור את הצמיגים על האספלט של החנייה (זה לא חצץ ולא אוטו עם 400 סוסים )

זה הרבה יותר גרוע מפרפור עם 400 כ"ס, האנד-ברייק גורם לשחיקה של הצמיג במקום אחד ולא מפזר את השחיקה לאורך כל הצמיג,

מה שיכול לגרום די בקלות ל flat spots ולצמיג הרוס.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם אתה לא רוצה להרוס צמיגים אל תחליק עם האוטו או שתחכה לגשם. והעלות של קורס נהיגה ספורטיבית היא אפסית יחסית למה שאתה מקבל, בייחוד אם אתה בעלים של מכונית ספורטיבית שמבקום לנחש איך אמורים להשתמש בה אז באמת תדע.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

חס וחלילה אני לא דיברתי על הבלם יד , זה פשוט התעללות באוטו להרים בלם יד , אני מדבר בהתחלה ללמוד מזה לנסוע על 60 לדוגמה ולשבור הגה לראות איך הרכב מגיב מה קצה היכולת שלו בסיבוב אם הוא מאבד את זה ב60 ,70 , או אולי אפילו יש לו צמיגים גמורים והוא מרגיש חוסר שליטה ב40 קמ"ש את זה אני אומר לבדוק . לקנות קונוסים קטנים מאיזה חנות צעצועים ולשים אותה על הכביש הנטוש ולנסות לעבור בינהם בהתחלה לאט אחר כך להגביר מהירות להגיע ברמת האפשר כמובן לקצה היכולת של האוטו ושל השטח שעליו אתה מתאמן.

• תוכן חדש...