Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי רכב מחברת ליסינג גדולה באיזור חיפה.

לקחתי את הרכב לבדיקה במכון שנקרא צ'קפויינט בצ'ק פוסט, שהכל היה בסדר מלבד 3 דברים קטנים.

על החוזה לקניית הרכב חתם אבי מבלי לקרוא...

לאחר הקנייה עיינתי בחוזה וראיתי שחברת הליסינג לא נתנה לנו את כל הפרטים שהיינו אמורים לקבל כמו:בדיקת הרכב והערכת שמאי ולמה שימש הרכב.

התחלתי להסתכל לאחור ולחשוד טיפה ואני חושש שאולי בדיקת הרכב שביצעתי במכון לא הייתה הכי מדוייקת ואמינה מפני שבודק הרכב התפעל כנראה יותר מידי: מה בחרו בשבילך את הרכב במיוחד? האוטו נראה חדש.. עדיף 100K ק"מ מחוץ לעיר ולא 50K בתוך העיר, אל תרוץ לעשות טיפול חבל על הכסף חברות ליסינג מטפלות בזמן.

הדברים היחידים שהוא רשם:

1.שילדה ומרכב, ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקוני פח וצבע.

2.חשמל: חסר מכסה מצבר.

3.צמיגים:חסר בורג גלגל רזרבי.

לאחר גלישה באתרי מכוניות הבנתי שיש קשרים בין סוכנויות רכב ומכוני בדיקה ולכן זה קצת הלחיץ אותי (שילמו סכום לא קטן) אם אוכל לקבל ייעוץ מה כדאי לי לעשות? האם לבדוק את הרכב במכון נוסף?

תודה לעונים

פורסם

אתה יכול לקחת אותו למוסך שאתה סומך עליו (אם אין לך כזה אז חפש בפורום) ולבקש דעה.

חוץ מזה - כבר קנית את הרכב אז אתה לא יכול לבוא בטענות לאף אחד, רק לקוות לטוב....

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

אם אתה כ"כ חושש, גם למוסך שיבדוק את הרכב ביסודיות, או לחלופין למכון בדיקה אחר,

ואם תגלה ממצאים ששונים מהותית ממה שיצא בבדיקה הראשונה, גש עם אביך אל חברת

הליסינג, שבו איתם, תראו להם את התוצאות, ואל תצאו משם עד שיפצו אותכם, או לחלופין

יחזירו לכם את הכסף תמורת הרכב.

סביר מאוד שלא תגלה כלום, אבל רק שתישן בשקט, אולי כדאי... ;-)

פורסם

נכון שלחברת הליסינג אני לא יכול לבוא בטענות כי חתמנו על חוזה.

אבל אם יתגלה משהו חריג שלא דיווחו לי עליו בבדיקה מה אני עושה?

פורסם

גם אם קנית את הרכב ויתגלה שחברת הליסינג פעלה שלא בתום לב, ניתן לבטל את העיסקה.

על פניו נראה שהבדיקה קצת מכורה אם רק אלו הליקויים שנתגלו.

בד"כ מכוני בדיקה פועלים בשיטה הצפת כל בעייה אפשרית כדי לכסות את עצמם, אני מאמין שרכב עם 100K יעלה יותר ליקויים (במיוחד מליסינג) במכון בדיקה.

אם אתה לא שקט זכותך לדרוש את ספר הרכב שמראה את מועדי הטיפולים לעומת הקילומטר שהרכב עבר.

נ.ב האם קנית את הרכב ישירות מחברת הליסינג או דרך סוחר?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
גם אם קנית את הרכב ויתגלה שחברת הליסינג פעלה שלא בתום לב, ניתן לבטל את העיסקה.

על פניו נראה שהבדיקה קצת מכורה אם רק אלו הליקויים שנתגלו.

בד"כ מכוני בדיקה פועלים בשיטה הצפת כל בעייה אפשרית כדי לכסות את עצמם, אני מאמין שרכב עם 100K יעלה יותר ליקויים (במיוחד מליסינג) במכון בדיקה.

אם אתה לא שקט זכותך לדרוש את ספר הרכב שמראה את מועדי הטיפולים לעומת הקילומטר שהרכב עבר.

נ.ב האם קנית את הרכב ישירות מחברת הליסינג או דרך סוחר?

קניתי את הרכב ישירות מחברת הליסינג.

קיבלתי כמה דפים מודפסים שבהם מפורטים הטיפולים שעבר הרכב התאריכים והק"מ של כל טיפול תואמים וכל הטיפולים הם לפי הוראות היצרן כלומר החליפו מה שצריך ללא תיקונים אחרים למעט בלמים.

אין שום דבר לגבי החלפת צמיגים ותיקוני פח וצבע. האם הצמיגים אמורים להיות חלק מזה?

פורסם

יש איזו הנחה שאומרת שחברות הליסינג לא מבצעות תעלולים בזמן מכירת הרכב, (בשונה מסוחרים) אם הקילומטרז' תואם לטיפולים ולשעון הקילומטראז' זה כבר טוב.

לגבי שאר הדברים, אם אתה רוצה להיות רגוע, כנס לבדיקה במכון שאתה סומך עליו ותעביר את הרכב בדיקה נוספת.

איזה שנה הרכב?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
יש איזו הנחה שאומרת שחברות הליסינג לא מבצעות תעלולים בזמן מכירת הרכב, (בשונה מסוחרים) אם הקילומטרז' תואם לטיפולים ולשעון הקילומטראז' זה כבר טוב.

לגבי שאר הדברים, אם אתה רוצה להיות רגוע, כנס לבדיקה במכון שאתה סומך עליו ותעביר את הרכב בדיקה נוספת.

איזה שנה הרכב?

שנת 2007

פורסם

אתה יכול להעלות את דף הבדיקה לפה?

פורסם

לפי דעתי אם הבדיקה אמיתית אזי הרכב במצב מושלם.

אם אתה בספק,רק בשביל השקט הנפשי הייתי עושה לו בדיקה חדשה במקום אחר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

העיניין גם שקנינו את הרכב במחיר טוב (לפי דעתי) בערך 18% פחות מהמחירון וקיבלנו גם אחריות ל-6 חודשים.

ולפי מה שאני מבין אם יש להם רכבים טובים הם לא ממהרים להוריד מחיר...

פורסם

לפי דעתי,גם אם תיקח לבדיקה וייצא הכול שחור,אז מה אתה חושב שאתה יכול לעשות? האמן לי ,אני חושב שהם מכוסים מכל הכיוונים טוב טוב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

קניתי רכב מחברת ליסינג גדולה באיזור חיפה.

נכון שלחברת הליסינג אני לא יכול לבוא בטענות...

קניתי את הרכב ישירות מחברת הליסינג.

הבדיקה הזאת מאוד חשודה (רכב מהסוכנות עם 8 ק"מ על השעון לא יצא ככה ממכון נורמלי), אתה מוכן לגלות לנו את שם חברת הליסינג? (האף הבלשי שלי מהמר על זה שתיכף נקבל שם של מגרש רכב ואל של חברת ליסינג).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...