Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבדיקה הזאת מאוד חשודה (רכב מהסוכנות עם 8 ק"מ על השעון לא יצא ככה ממכון נורמלי), אתה מוכן לגלות לנו את שם חברת הליסינג? (האף הבלשי שלי מהמר על זה שתיכף נקבל שם של מגרש רכב ואל של חברת ליסינג).

שלמה sixt

פורסם

הגעתי להחלטה שקודם כל ניקח את הרכב לבדיקה במוסך...

נקווה שהכל יהיה בסדר.

במידה ויהיה משהו חריג נתייעץ עם מי שצריך איך לפעול אולי לא נוכל לעשות הרבה מול חברת הליסינג אבל מכון בדיקה לא אמין שמטעה לקוחות לפי דעתי זו עבירה פלילית.

תודה לכל העונים.

פורסם

שלמה SIXT מנסיוני לא משחקים בשטויות כאלה.

הרכבים אצלם תקינים ושמורים.

בכל מקרה, אם תתגלה איזה תקלה אז כמו שציינת, יש לך חצי שנה אחריות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השאלה היא אחריות על מה...

תקרא באותיות הקטנות.

נ.ב. אם אתה צריך המלצה על מוסך טוב בצפון שיבדוק לך את הרכב על בוריו-תן קשר בפרטי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כל השרשור מזכיר לי קצת את סיפור החומוס במדבר.

איש אחד הולך במדבר, רעב צמא ועייף. לפתע הוא מבחין בבקתה קטנה בודדת מרחוק, הוא מתחיל לדמיין לעצמו

"אולי יש שם מישהוא שיכול לתת לי כוס מים"

ואז הוא ממשיך בדמיונו:

"אולי אפילו יציעו לי איזה כריך"

"אולי בעצם יש מישהוא שמכין חומוס ישי לובעצם דוכן חומוס" , זה יהיה גדול חשב לעצמו,

"חומוס עם ציפס וקולה ואני מסודר"

ואז הוא נזכר שיש לו בכיס רק 30 ש"ח והחיל לפחד:

"בטח הוא ירצה הרבה כסף תמורת החומוס שלו בגלל שהוא היחידי פה"

"מעניין כמה הוא ירצה, בטח משהוא כמו 50 ש"ח ירצה החלאה, ואז מה אני יעשה?"

"אולי אני אצליח לשכנע אותו למכור לי בפחות?"

"הוא בטח לא יסכים, הוא בטח עקשן וקמצן, בגלל זה הוא פתח חומוסיה דווקא פה"

תןך כדי מחשבות מגיע ידידנו לבקתה, דוחף את הדלת בכח, רואה איש יושב במטבח (מרוב עצבים הוא לא שם לב שאין פה שום חומוסיה) ואש מיד הוא צועק עליו:

"אתה יכול לקחת את החומוס של ולדחוף אותו לתKת, השתגעת 50 ש"ח בשביל חומוס? "

ולסיפור שלנו:

קנית רכב שנראה בבדיקה די טוב, במחיר טוב, מחברה טובה, לא ציינת שיש לך איזשהיא סיבה לחשוד שהרכב לא תקין חוץ מזה שזה נראה יותר מידי טוב.

מיד שולחים אותך פה לעשות בדיקת קניה נוספת, מפתחים סיפורים ובלאגאן.

קנית רכב חדש, תתחדש. כמו תמיד קח את הרכב למוסך שאתה סומך עליו שיעבור ויבדוק.

אולי סוף סוף מצאנו מכון בדיקה שלא רק מכסת"ח :wink:

פורסם

לא אמרת באיזה רכב מדובר וכמה ק"מ.

אגב - אתה מוזמן לחפש פה משתמש בשם MR SHANKLY שלקח סיריון לבדיקה במכון לפי בחירתו והיא יצאה מושלמת לגמרי.

הוא גם מספר שאיש המכירות התבאס לחלוטין שהוא מוציא רכב כזה החוצה, אם היה יודע היה דואג שאחד המקורבים לצלחת ירכוש אותו.

• תוכן חדש...