Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהיה פרארי באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד שמידע לא רשמי, אבל יש לי סיבות להאמין שכן תהיה פרארי באוטומוטור.

1. היה כתוב בעיתון, למה שישקרו לנו? כמובן שלא נסתמך רק על זה אבל זה עוד משהו...

2."ביום ראשון נכריז על הפתעה עולמית של יצרן מהרציניים באירופה." - נכתב במבזקים החמים שלהם

3.בwall של הפייסבוק של רבמוטור נמצאת התמונה הזו, זו לא תמונה של הFANS או משהו זה הם העלו את זה

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs233.snc3/22070_315836640389_310791160389_5220119_6379424_n.jpg

אני לא חושב שזאת הפרארי שתוצג, אבל אם זה פורסם יחד עם תמונות שלהם של בניית הביתנים והכל, כנראה שיש סיבה שהם שמו פרארי.

4. חבר שלי אמר לי שהוא ראה את הפרסומת של האוטומוטור והייתה שם פרארי, אני סומך עליו שאם הוא זיהה שם פרארי זו כנראה הייתה פרארי, להבדיל מהאנשים בפייסבוק של האוטומוטור ששואלים לגבי EVO ספיידר, הוא מבין משהו במכוניות...

אז יכול להיות שהם פשוט כרגע שמרו על זה בסוד, וביום ראשון הם באמת עומדים לחשוף את זה שפרארי יהיו...

מצד שני יכול להיות שאני סתם אופטימי, והעיתונים באמת שיקרו, והם בכלל מתכוונים להפתיע אותנו עם משהו אחר.

והתמונה, כנראה היא סתם שם, כמו שיש להם קוניגסג בהדמייה של ביתן סיטרואן ואקליפס בביתן מיצובישי...

והפרסומת, יכול להיות שהם סתם שמו תמונות מתערוכות אחרות או משהו, כי הריי כלום שם עוד לא מוכן.

בכ"מ מה אתם חושבים? יכול להיות שעוד יש תקווה להציל את האוטומוטור הזה? :?

פורסם

1. היה כתוב בעיתון, למה שישקרו לנו? ...

בלי שום קשר לפרארי בתערוכה או לא, תרשה לי להגיב על הציטוט הנ"ל:

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בלי שום קשר לפרארי בתערוכה או לא, תרשה לי להגיב על הציטוט הנ"ל:

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

בד"כ הם לא משקרים סתם מציגים דברים מנקודת מבט מסויימת, לא?... :oops:

אגב, בעיקרון, להגיד שלא תהיה פרארי, ואז שבוע לפני פתיחת התערוכה להפיל את זה בבום, אני חושב שזה תרגיל שיווקי מאוד טוב, שפשוט יגרום לכולם לדהור לקופות זה חתיכת הפתעה, בגלל זה גם כל העניין נשמע הגיוני... הריי הם יודעים שמאז הכתבה כולם פשוט מצפים שתהיה שם פרארי.

נקווה לפחות שאם יהיה פרארי, שזה יהיה ה458, אותה ואת הקליפורניה לא ראיתי,אבל הקליפורניה פחות מעניינת

גיא:

לא שידוע לי...

פורסם

ירון,

אני יודע בן כמה אתה אבל בכל קפיצה קטנה לאירופה אתה יכול לראות כמויות מרשימות של פרארי אז זה לא שהם מכריזים על ההגעה של בוגאטי ויירון שתמורת 350 ש"ח אתה מקבל אותה לעשר דקות עם מפלה אנדרסון שיורדת לך ובנתיים ביונסה יושבת בכיסא האחורי ושרה לך "I"M A SINGLE LADY,I"M A SINGLE LADY".

עם כל הכבוד הרב לפרארי, עדיין אפשר להגיד "כולה פרארי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא. התערוכה מתה. הסיבה היחידה ללכת לשם זה לבקר את שכנינו ממועדון ה5.

אבל בעצם ניתן לעשות את זה בחינם ביד אליהו.

פורסם
ירון,

אני יודע בן כמה אתה אבל בכל קפיצה קטנה לאירופה אתה יכול לראות כמויות מרשימות של פרארי אז זה לא שהם מכריזים על ההגעה של בוגאטי ויירון שתמורת 350 ש"ח אתה מקבל אותה לעשר דקות עם מפלה אנדרסון שיורדת לך ובנתיים ביונסה יושבת בכיסא האחורי ושרה לך "I"M A SINGLE LADY,I"M A SINGLE LADY".

עם כל הכבוד הרב לפרארי, עדיין אפשר להגיד "כולה פרארי".

זה לא משנה, 17 אגב, במאי 18 מזל טוב לי... בכ"מ ראיתי פרארים ולמבורגינים במפעלים/גלריות שלהם נהיה צנועים ולא ניתן כמות, וראיתי מזראטים, ויצא לי כבר לראות מספיק מכוניות על בצפון מגף, אבל כבר עבר הרבה זמן, ואולי שהייתי שם עברו לידי כמה סוסים שרק העפתי מבט כאילו היו איזה SLK או משהו, אבל אחרי שנתיים, זה עבר, ועכשיו שאני יראה פרארי אני שוב יתלהב כמו ילד בן 5 שקיבל קלף נדיר של פוקימון :roll:

האמת אני יותר רוצה שתהיה פרארי בתערוכה, כי זה בעצם אומר שיכול להיות מאוחר יותר תהיה לנו כאן סוכנות של פרארי, ולזה אני שואף :D

פורסם
זה לא משנה, 17 אגב, במאי 18 מזל טוב לי... בכ"מ ראיתי פרארים ולמבורגינים במפעלים/גלריות שלהם נהיה צנועים ולא ניתן כמות, וראיתי מזראטים, ויצא לי כבר לראות מספיק מכוניות על בצפון מגף, אבל כבר עבר הרבה זמן, ואולי שהייתי שם עברו לידי כמה סוסים שרק העפתי מבט כאילו היו איזה SLK או משהו, אבל אחרי שנתיים, זה עבר, ועכשיו שאני יראה פרארי אני שוב יתלהב כמו ילד בן 5 שקיבל קלף נדיר של פוקימון :roll:

האמת אני יותר רוצה שתהיה פרארי בתערוכה, כי זה בעצם אומר שיכול להיות מאוחר יותר תהיה לנו כאן סוכנות של פרארי, ולזה אני שואף :D

אתה שואף? הייתי אומר היחידים שיכולים לשאוף שיפתחו בארץ סוכנות פרארי זה עשירים שיש להם את הכסף לקנות פרארי ואין להם עכשיו את היכולת לקנות.

וראינו איך הביאו למבורגיני גאיירדו ספיידר ואיך פתחו כאן מיד אחרי זה סוכנות למבורגיני....

כנ"ל המאייבך והרולס רוייס.

פורסם
אתה שואף? הייתי אומר היחידים שיכולים לשאוף שיפתחו בארץ סוכנות פרארי זה עשירים שיש להם את הכסף לקנות פרארי ואין להם עכשיו את היכולת לקנות.

וראינו איך הביאו למבורגיני גאיירדו ספיידר ואיך פתחו כאן מיד אחרי זה סוכנות למבורגיני....

כנ"ל המאייבך והרולס רוייס.

זה לא קשור, שהביאו את הלמבורגיני לא אמרו שיפתחו סוכונת הם סתם רצו לבדוק אם יש לאנשים עניין ברכב...

פה הם אמרו שהם פותחים סוכנות והם גם מביאים לאוטומוטור, עכשיו אנחנו רואים שאין פרארי באוטומוטור אז כנראה שגם לא תיפתח סוכנות והכל סתם דיבורים, כשנראה שמשהו קורה ובאמת מביאים פרארי לאוטומוטור, אפשר להיות אופטימיים ולהאמין שוואלה יש מצב :-)

פורסם

תן לי להזכיר לך שהפרסום על תחילת היבוא של פרארי ומזראטי לישראל היה בדה מרקר בלבד. אף אתר או עיתון אחר לא פרסם את הידיעה, ולא בכדי. אני יכול להגיד לך ממקור ראשון שאף אחד מבכירי התעשייה בארץ לא יודע במה מדובר.

הקשר בין פרארי למכוניות על הוא כמו הקשר (בישראל) בין פלאפון למכשירים סלולריים. לכן, לא מפתיע שהם משתמשים בלוגו החברה או בדגמים שלה כדי לפרסם את התערוכה. בכל אופן, היה להם משתלם בהרבה להכריז על ההגעה של פרארי מראש ולא לשמור את זה בסוד.

פורסם

אכן תגיע יצרנית אירופאית לא צפויה לתערוכה, מחר נדע על כך אז פשוט נחכה למחר ונדע במקום סתם לנחש מה יגיע...

והגיוני יותר שההפתעה שלהם רק מחר תגיע מהאוניה לנמל אשדוד,אחרת היה פה תמונות וההפתעה הייתה נהרסת להם.

פורסם
ירון,

.

דובר חברת "בוגאטי" מוסר כי לויירון אין כסאות מאחורה ולכן עליך למצוא מקום אחר שבו גברת ניואלס תוכל למקם את ישבנה הענוג, יש לי כמה רעיונות בשבילך, כולל שיעורים בתפעול מוט הילוכים ידני ברכב אוטומטי :lol: ואילו העלמה אנדרסון מבצעת אקטים כאלו רק בפיקאפים אמריקאים, ו/או רק כאשר יש מצלמת וידאו בסביבה (ככה לפחות אמרו לי, מעולם לא ראיתי את הקלטת שלה ושל טומי לי ולכן אני לא יודע שמדובר בדקה ה 16 ו 47 שניות)

• תוכן חדש...