Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהיה פרארי באוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דובר חברת "בוגאטי" מוסר כי לויירון אין כסאות מאחורה ולכן עליך למצוא מקום אחר שבו גברת ניואלס תוכל למקם את ישבנה הענוג, יש לי כמה רעיונות בשבילך, כולל שיעורים בתפעול מוט הילוכים ידני ברכב אוטומטי :lol: ואילו העלמה אנדרסון מבצעת אקטים כאלו רק בפיקאפים אמריקאים, ו/או רק כאשר יש מצלמת וידאו בסביבה (ככה לפחות אמרו לי, מעולם לא ראיתי את הקלטת שלה ושל טומי לי ולכן אני לא יודע שמדובר בדקה ה 16 ו 47 שניות)

לויירון לא אבל לגאליבייה החדשה דווקא כן, אז אפשר לשלוח הודעת הרגעה לישבנה השחום של הגברת :lol:

אבל אבוי, לא תהיה פרארי בתערוכה :cry::cry::cry::cry: ובמשך שעה נוספת :cry::cry::cry:

אז לא תהיה פרארי. ולא יהיו עוד הרבה דברים. אבל כנראה שתהיינה מכונית או שתיים או אפילו ארבע שבגינן תשלם את המחיר המופקע של 89 ש"ח ותצא משם וחצי תאוותך בידך.

יודע מה, לרגל חגיגות ה-18 לקיומך והגיוס המתקרב, סע לתערוכת פריס בתחילת אוקטובר. עיר נפלאה, תערוכה נהדרת, נסיעות מבחן. תוכל לראות שם גם את כל דגמי פרארי, דחוס בין עשרות מבקרים אחרים, בדוכן מחובלל ושמור כהלכה, נגיש רק לבעלי הזמנות ושאר מיוחסים.

בתערוכת פרנקפורט האחרונה לא טרחתי להתעכב ליד דוכן פרארי ולו דקה.

חג שמח :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אין כסף ללכת לתערוכת פריס :cry:

וממ.. שוב אני אגיד אני רוצה שפרארי יהיו בתערוכה (כמובן שגם כדי לראות) אבל בנוסף כי אם כן תהיה פרארי, זה אומר שחלק מהכתבה היה נכון, וזה נותן סיכוי גבוהה יותר לחלק השני של הכתבה להיות נכון, וזה שפרארי ישווקו בארץ, ובנינו מי לא רוצה שזה יקרה? :lol:

• תוכן חדש...