Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהו ריסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנת 2006 קניתי רייסר מודל 95 מיד ראשונה עשיתי יישור קו לרכב כולל טיימינג ומשאבת מים לאחר חצי שנה הלך המנוע אחרי שהרכב עבר 150000 ק"מ בלבד. יש ליניסיון רב עם מכוניות זולות מאד. ולפי דעתי המכוניות הזולות שכדאי לקנות הן פיאסטה שרייד סוופיט וגאסטי. קניתי לפני חצי שנה פיאסטה 95 עם מערכת איכותית וטסט לחצי שנה ב-2500 ש"ח והשבוע העברתי את הרכב טסט בהצלחה ללא כל השקעה כספית מלבד האגרה. לאחי מצאתי סוויפט 92 עם טסט לשנה ב-2000 ש"ח רכב שמור מבחינה מיכנית וחיצונית.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשנת 2006 קניתי רייסר מודל 95 מיד ראשונה עשיתי יישור קו לרכב כולל טיימינג ומשאבת מים לאחר חצי שנה הלך המנוע אחרי שהרכב עבר 150000 ק"מ בלבד. יש ליניסיון רב עם מכוניות זולות מאד. ולפי דעתי המכוניות הזולות שכדאי לקנות הן פיאסטה שרייד סוופיט וגאסטי. קניתי לפני חצי שנה פיאסטה 95 עם מערכת איכותית וטסט לחצי שנה ב-2500 ש"ח והשבוע העברתי את הרכב טסט בהצלחה ללא כל השקעה כספית מלבד האגרה. לאחי מצאתי סוויפט 92 עם טסט לשנה ב-2000 ש"ח רכב שמור מבחינה מיכנית וחיצונית.

איני דוחה את הפיאסטה,להפך,רכב מעולה,רק אין לי תא מטען.

אתה בהחלט מאשש את הסברה שלי שכן ניתן למצוא רכב בתחום שיש לי,1500-2500 .

פורסם
השאלה גם, למה אתה מצפה מרכב כזה.

אם אתה מודע ומוכן לזה, שהרכב לא נח\מפנק\בטיחותי\מתנהג,

אם מצאת אחד שמור, עם טסט לשנה (או קרוב לזה), צמיגים תקינים, במצב נסיעה, כמובן.

אתה מכניס את הרכב למוסך שאתה סומך עליו, ובמוסך מודיעים לך שנכון לעכשיו לא חייבים להשקיע בו סכומים רציניים לתיקונים (רציניים גם ביחס למחיר של הרכב),

ואתה מודע, שמשתלם לנסוע ברכב כזה עד לתקלה רצינית ראשונה (ואחרי זה למכור את הרכב לפירוק תמורת 500 ש"ח),

לך על זה - לא השקעת בקניה , לא תפסיד ירידת ערך, לא חבל על השריטות בחניה.

בכל יקרה, לבנות על האמינות לאורך שנים (אפילו בודדות) - לא הייתי בונה.

אולי תופתע,אבל מסתובבות מאות ריסר דיהו שמשרתות את הנוהגים בהם בהחלט טוב,הכל יחסי כמובן.

אין לי ספק שיש גם פאלטות,לכן בודקים קודם לכן.

פורסם

רכב ראשון קניתי לפני צבא היה דייהו רייסר 95 1.5 ידני, האוטו עלה זול ושמור(מסבתא של חבר)

בכל מקרה האוטו אמין(יחסית) פשוט מאוד

דבר אחד שהייתי סובל ממנו והבנתי שזה כרוני באוטו, החלפתי ראש מנוע 3 פעמים לפחות במשך שנתיים,

חוץ מהעובדה הזאת, קח בחשבון שרכב בן 15 שנה על הכביש וכך כל החלקים אם זה משאבת מים,צינורות אגזוז וכל מיני.

אבל אם תשקיע מידי פעם האוטו ישרת אותך

פורסם

אז בסדר, הבנו שיש רכבים נורמליים ושמורים, למרות שעדיין ידרשו מידי פעם השקעה, אני הייתי מעדיף את הסובארו לאונה פי כמה וכמה על הרייסר, המנוע הזה פשוט מסרב למות.

פורסם
אז בסדר, הבנו שיש רכבים נורמליים ושמורים, למרות שעדיין ידרשו מידי פעם השקעה, אני הייתי מעדיף את הסובארו לאונה פי כמה וכמה על הרייסר, המנוע הזה פשוט מסרב למות.

אני מסכים איתך !

כמה עולה כזו ליאונה ?

פורסם

אין מחירים לרכבים כאלה.

יכול להיות שתמצא איזה סבא חביב שיהיה מוכן למכור לך ליאנה שמורה ב1000 ש"ח.

אני יכול לספר לך שלפני שנה אבא של חבר שלי ניסה למכור ליאונה 93 גמורה לחלוטין הציעו לו 12000 הוא סרב, אמרתי לו שהוא משוגע, בסוף מכר ב13000 לא האמנתי.

קח בחשבון שטיפול 10 ושני צמיגים עולים כמו הרכב, יכול להיות שבעל הרכב בכלל לא טיפל ולקח בחשבון שהוא מעיף את הצרה הזאת למישהו אחר..

פורסם

תשמע, רכב ישן אתה לא קונה בגלל הסמל שעל המכסה המנוע אלא בגלל הטיפולים שהוא עבר ואם הוא שמור.

אני יכול לספר לך מניסיון, שאני קניתי רנו קליאו RT 1.4 שנת 91 ב1900 שקל והיא נסעה פשוט מעולה. היישור קוו היחיד שעשיתי לה היה שמן מנוע. כיום יש לי רנו קליאו 94 שכבר עולה בסביבות ה7 אלף גם כן אוטו ישן אבל בלי בעיות בכלל ואפילו נוח ומפנק.

בקיצור, אל תצפה להוצאה של 1500 שקל וזהו. יש ביטוחים (שלי עלה 3600 על הנהג חדש חובה +1000 צד ג')

דלק וכו'. הכל תלוי במה תמצא. אם האוטו מטופל יש מה לחשוב . אם לא אז לא.

Renault clio RT 1994

פורסם
תשמע, רכב ישן אתה לא קונה בגלל הסמל שעל המכסה המנוע אלא בגלל הטיפולים שהוא עבר ואם הוא שמור.

אני יכול לספר לך מניסיון, שאני קניתי רנו קליאו RT 1.4 שנת 91 ב1900 שקל והיא נסעה פשוט מעולה. היישור קוו היחיד שעשיתי לה היה שמן מנוע. כיום יש לי רנו קליאו 94 שכבר עולה בסביבות ה7 אלף גם כן אוטו ישן אבל בלי בעיות בכלל ואפילו נוח ומפנק.

בקיצור, אל תצפה להוצאה של 1500 שקל וזהו. יש ביטוחים (שלי עלה 3600 על הנהג חדש חובה +1000 צד ג')

דלק וכו'. הכל תלוי במה תמצא. אם האוטו מטופל יש מה לחשוב . אם לא אז לא.

תודה על דברי העידוד.

• תוכן חדש...