Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהו ריסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דומה מאוד לקדט וכמה חלקים אפילו זהים. אמינות מכאנית טובה, היקפית לא. רכב מיושן.

למה מיושן צריך להפריע לי ?

הרי הנסועה היא לא ארוכה

הפקקים משותפים לחדש ולישן

ומה כונתך היקפית לא !?

מה לשאול בקניה ? משהו כרוני יש לריסר ? על מה להקפיד ?

פורסם

ולמה אתה חושב שב1500 שקל אתה קונה רכב במצב נסיעה טוב?

לדעתי עם זה נסיעות קצרות כמו שאתה אומר נסה טוסטוס 50 סמ"ק זה מסתדר מעולה עם התקציב, רכב במחיר הזה הוא שחוט.

פורסם

רכב מיושן "מפריע" לפעמים כי הוא לא תמיד בטוח,לא תמיד נוח,לא תמיד חזק,לא תמיד מתנהג,לא תמיד הכול תקין בו,לא תמיד חסכוני והרשימה ארוכה.

היום אנו רגילים לסטנדרטים שונים לחלוטין מאלו שהיו נהוגים בתחילת שנות ה-80 (שם שורשי הרייסר...) ועניין זה מורגש כשמתיישבים ליד הגה של רכב "מיושן".

מצד שני,מה כבר אפשר לדרוש ב-1500 ש"ח..

אמינות היקפית אני מניח שהכוונה הייתה לכל מה שהוא לא מכניקה טהורה כלומר פלסטיקה,מנגנוני דלתות/חלונות,מערכות חשמליות,גימורים וכיו"ב.

מכל מקום,צריך להקפיד לרכוש רכב תקין שכן כל תיקון יכול להגיע לעלות מחיר הרכב,צמיגים יעלו 50% מהרכב,מצבר 30% וכן הלאה...

לפעמים כדאי אולי לוותר על רכישת גרוטאה כשאין כסף כי הזול עולה ביוקר....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אצל אבא שלי היה כזה רכב שנקנה מהסוכנות ב 1994 והיה אצלנו 8 שנים עד שלא ירד מהכביש בעקבות תאונה.

כשכתבתי אמינות היקפית זה כלל גם משאבת מים, רדיאטור, חלקי מערכת חשמל, ציריות קידמיות, מערכת פליטה.

פורסם

דייהו שעולה 1500 שקלים גם שווה 1500 שקלים. אל תצפה ליותר מדי.

כשכתבתי אמינות היקפית זה כלל גם משאבת מים, רדיאטור, חלקי מערכת חשמל, ציריות קידמיות, מערכת פליטה.

מה היקפי במשבאת מים, רדיאטור, צריות ואגזוז? זה בדיוק נכנס לקטגוריה: "אמינות מכאנית".

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
ולמה אתה חושב שב1500 שקל אתה קונה רכב במצב נסיעה טוב?

לדעתי עם זה נסיעות קצרות כמו שאתה אומר נסה טוסטוס 50 סמ"ק זה מסתדר מעולה עם התקציב, רכב במחיר הזה הוא שחוט.

שמעתי שטוסטוס זה דבר לא זול,השמועות אומרות שמצב רוכבי הדו גלגלי הפך גרוע פי כמה אחרי כל הפקקים שהיו באיילון,יש אומרים המחירי ביטוח עוד יעלו.

דבר נוסף הוא שאני צריך להסיע עוד נפשות ובעיקר ציוד.

איזה פתרון יצירתי יש לכם הנהגים המנוסים כאן ?

פורסם
לא תמיד הכול תקין בו

לדעתי כאשר מדובר ברכב בתקציב כזה, אז צריך להחליף סדר מילים לא עם תמיד. סביר להניח שמי שקונה רכב כזה אין לו כסף לתחזק אותו, לתקן אותו וכד'. הוא יסע ברכב עד שזה לא יעצור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1500 שקל לרכב, מה עם ביטוח? מה רכב לא מתקלקל? בייחוד רכב ב1500 שקל? מה רכב לא שותה דלק? מה לא צריך לשלם חנייה? מה אין דוחות? אם אתה חושב ש1500 שקל נגמר הסיפור אז צא מהחלום.

אני על סוזוקי סויפט 1300 סמ"ק שילמתי, עם דלק עם דוחות עם קנסות עם חנייה, עם תיקונים ועם מוסכים שילמתי קרוב ל20 אלף שקל וזה עוד שהאוטו היה שמור מאוד מבחור זקן והרכב עלה 4 אלף שקל.

אוטו זה עניין יקר, לדעתי מונית ספיישל עדיפה במקרה שלך.

פורסם
1500 שקל לרכב, מה עם ביטוח? מה רכב לא מתקלקל? בייחוד רכב ב1500 שקל? מה רכב לא שותה דלק? מה לא צריך לשלם חנייה? מה אין דוחות? אם אתה חושב ש1500 שקל נגמר הסיפור אז צא מהחלום.

אני על סוזוקי סויפט 1300 סמ"ק שילמתי, עם דלק עם דוחות עם קנסות עם חנייה, עם תיקונים ועם מוסכים שילמתי קרוב ל20 אלף שקל וזה עוד שהאוטו היה שמור מאוד מבחור זקן והרכב עלה 4 אלף שקל.

אוטו זה עניין יקר, לדעתי מונית ספיישל עדיפה במקרה שלך.

20000 ?:?

אולי בגלל שזה סוזוקי ? לפי מה שאני שומע מבעלי דיהו הרכב נאמן ואמין,לא שיא הטכנולוגיה,אבל גם לא 20000 :|

עזוב דלק,אבל כמה אפשר להשאיר במוסך ? הרי בסופו של דבר אנחנו לא פראיירים.

פורסם

הרכב היה אצלינו 5 שנים בגלל שאי אפשר היה להפטר ממנו...

נקנה ב-50 אלף נמכר ב-17.500

מה שאני זוכר זה הגיר שהלך , 4000 שקל ממממ וזהו נראה לי בכללי היה בסדר

אם אתה קונה רכב ב-1500 אתה נכנס לבור בלי תחתית

מניסיון עם פיגו 309 שעלתה 3000 שקל והמשך ידוע ...

מזל שיש את פרויקט הגריטה לפחות ה-3 אלף חזרו אליי :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני קניתי רכב שלישי לבית את הדייהו,מודל 94 כבר שנה אצלי,נוסעת היטב ובטסט עברה חלק למעט 2 צמיגים אחוריים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...