Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש - צולמתי =]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי במהירות של 118 קמ''ש וצומלתי ע''י מצלמת מהירות בכביש שמותר בו 90 ( 28 מעל המותר )

אני נהג חדש ורציתי לשאול אם אני מקבל פסילת רישיון או רק נקודות ( 8 נקודות! ) + קנס ( 750 שקל )

שאלה שניה שלי היא שיש לי לשלם את הקנס תוך 3 חודשים, שעוד שבוע כבר הנהג חדש נגמר לי, אני יקבל את הדוח כנהג צעיר

ולא חדש.

אני נהג כבר כמעט שנתיים, עוד שבוע, ללא עבירות לא על מהירות חניה ובכלל נקי מהכל, יש מצב לוויתור/הקלה ? כי אני גם חייל.

פורסם

האוטו רשום עליך?

במקרה שכן סביר להניח שתקבל שלילה, אם רשום על אימא \ אבא אולי עדיף שזה ישאר עליהם ואתה תקבל את הקנס [אם הם מסכימים].

לא תוכל להמיר את זה לאזהרה, התנאי להמרה הוא 5 שנים רישיון בלי שום עבירה.

על השאלה אחת לפני האחרונה אני באמת לא יודע לענות לך...

פורסם

אולי התבלבלת בקשר לכך שצולמת? כי עד כמה שידוע לי המצלמות מתחילות לפעול רק כשנוסעים 30 קמ"ש מעל המותר ומעלה...או שבעצם נסעת יותר מהר?קיבלת כבר איזושהי הודעה?

פורסם

קיבלת את הדוח הביתה או שאתה מנחש על מה תפסו אותך?

עקרונית הדוח מגיע הביתה למי שהאוטו על שמו, ולכן תצטרך לשבת עם ההורים ולסגור את הפינה הזו.

מה שכן, כמדומני לא מדובר בשלילה מהסיבה הפשוטה שאם צילמו את האוטו, לא באמת ניתן להוכיח מי נהג בו.

פורסם

TSCR צודק- אני צולמתי בעבר בכביש קריית גת- באר שבע על 117 קמ"ש בכביש של 90.

קיבלתי דוח הביתה על סך של 740 שקלים ו8 נקודות.

פורסם
אולי התבלבלת בקשר לכך שצולמת? כי עד כמה שידוע לי המצלמות מתחילות לפעול רק כשנוסעים 30 קמ"ש מעל המותר ומעלה...או שבעצם נסעת יותר מהר?קיבלת כבר איזושהי הודעה?

המצלמות הקבועות בצידי הדרכים מצלמות בדרך כלל על מהירות קבועה, לעומת זאת מצלמות ניידות (6F) המצלמות מתוך רכב חונה בצד מצלמות במהירות שהוגדרה להם מתחילת עבודתן באותו היום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קיבלתי את הדו''ח הביתה, 750 שקל ו8 נקודות, נסעתי 118, בכביש של 90.

הרכב רשום על שמי.

אני מקבל שלילה בטוחה? או שקנס ונקודות?

יש איזה גורם שאפשר לפנות אליו לברר בוודאות? ( משטרת תנועה או משו ? )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...