Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים ב-i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב החדש הגיע (בגרסאת Inspire), לתומי חשבתי שיש ארבעה רמקולים ושני טוייטרים.

בפועל אני שומע רק שני טוייטרים ואת שני הרמקולים הקדמיים.

האם זו תקלה ספציפית ברכב? או שבגרסה הזו יש רק רמקולים קדמיים? (אני לא מצליח להבחין אם קיימים רמקולים בדלתות האחריות)

פורסם

לא מצליח להבחין ?

זה לא קשה במיוחד , גש ליד המקום שהרמקול אמור לשבת מאחורה , תניח את האוזן ליד ותשמע אם יש שם משהו מנגן .

בנוסף תבדוק ברדיו דיסק אם הכיוון נמצא ב front / rear או באמצע .

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא מצליח להבחין וויזואלית אם קיים פיזית הרמקול, הם מובנים בדלתות האחוריות אך אני לא יודע אם מאחורי רשת הפלסטיק יש רמקול או שהמקום חלול. לא שומעים את שניהם, אם זה לא היה ברור. כמובן שבדקתי בהגדרות המערכת.

השאלה אם זה ככה בדגם הזה של הרכב? או שמדובר ב"תקלה" ברכב שלי?

עד כמה "בעייתי" העניין להוסיף שני רמקולים נוספים בדלתות האחריות ברכב?

פורסם

להוסיף זה בעיה להחליף זה לא בעיה ,מפרקים תדלת (מתכוון לומר "את הדלת". כמה קשה להשתמש בשפה תקנית?) ומחליפים לרמקולים רגילים או קומפוננט .אבל ליפני זה תשקיע לדלתות הקדמיות זה יותר חשוב .תיקנה סט קומפוננט נחמד נגיד של מורל .וככה לאט לאט תשדרג את המערכת שלך .

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

בוקר טוב

קצת מוזר מה שאתה אומר ואסביר

א. כמו שאמרו לך תצמיד את האוזן לדלת האחורית ותאזין

ב. אם עדיין מבלבל אותך החלק הקדמי אז בעביר את כל ה"פדר" אחורה ותשמע אם יש מוזיקה מתנגנת ברמקולים האחוריים

ג. גש לסוכנות ותברר אם שילמת על רמקול אחורי במידה ולא אז לא במידה וכן ובכל זאת לא קיבלת אז אתה בטח יודע מה לעשות

ולסיום כל זה ממש לא משנה כי זה נשמע שאתה לא מבסוט ממה שאתה שומע אז מה זה חשוב אם תגלה שיש לך רמקולים אחוריים או לא

שורה תחתונה אתה לא שומע טוב

גש למתקין תעביר את הרמקולים הקדמיים לאחור (למיטב ידיעתי אחורה וקדימה המידה היא 6.5" ובדרך כלל הרכב הנ"ל לא מגיע עם רמקולים אחוריים) ותרכוש זוג רמקולים או קומפוננט טוב יותר שיודע לעבוד טוב עם מכשיר HU ללא מגבר

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...