Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה או MX3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמחפש יונדאי קופה לא מחפש מיאטה.

אגב, המנוע של הקופה (2.7) הוא אותו אחד כמו בטוסון, אני צודק? אם כן, תיבה ידנית לא בטוח תציל את צריכת הדלק שלו...

Insane things comes from insanely people.

פורסם

פוזה?

תקנה עונדה סיוויק 2001 תשים לה אנגל אייס,תמבונים ענקיים, ספויילר של אימפרזה טורבו. זה יכנס לך בתקציב וישאר לך כסף למערכת טובה.

פורסם

אז אתם בעצם אומרים שאם אני קונה את היונדאי קופה החדשה הביצועים שלה ממש גרועים?

דווקא אני כרגע לא הכי מחפש מכונית סוסה העיקר שתהיה לה התנהגות טובה על הכביש (לא חובה מיאטה), אז אם כן מה יותר עדיף לקנות MX3 שמורה או יונדאי משנת 2003 עם מנוע 2.0 כאילו מה יותר אני יהנה ממנו ויהיה מרוצה ממנו מבחינה של כסף, מבחינת נוחות ומבחינת אמינות וביצועים (מיבן השתיים).

תודה.

פורסם

ביצועים: MX3 בהפרש לא גדול.

כל השאר: היונדאי לוקחת ובענק.

אני מצטער אבל אני אישית לא מבין מה הטעם ברכב שרק נראה ספורטיבי ואין לו את הביצועים לגבות את המראה.

פורסם

כי תראה תאחלס אין מכונית ספורטיבית ממש אם 4 מושבים שנכנסת בתקציב שלי אתה מבין? היונדאי היא מכונית ממש יפה ביצועים סבירים וגם משנתון גבוהה יותר.

גם הכל תלוי בטעם אם הייתה מצייע לי מכונית ארוכה (לא כמו הונדה הצ'בק קופה) אם 4 מקומות ישיבה ספורטיבית (ושלא תעלה בנפח מעל 2000) אין לי בעיה לשמוע הצעות :).

פורסם

תכלס, מה שאתה מחפש זה רק יופי - וכפי שאתה רואה זה רק עניין של טעם.

מה שיפה בעינייך ובעניי חבריך נראה "ערסי" בעיני אחרים ולפעמים אפילו מכוער.

זה בסדר להחליט שיופי הוא הכי חשוב - אבל אז אל תבקש חוות דעת - פשוט תחליט מה יפה בעינייך.

אם אתה רוצה ערך מוסף, כלומר גם ביצועים, תתחיל להקשיב להמלצות - וכנראה שבסוף תצא עם רכב שקצת פחות יפה בעינייך.

אם כבר יורים לכל הכיוונים - מה עם אלפא 147 או 156 ? יישאר לך אפילו עודף

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אני אישית לא סובל אלפא רומיאו בכלל לא סובל.

אבל בגדול אם אתם אומרים לי שללכת לפי מה שיפה בעיני(שזה הינדאי החדשה) והאם היא יכולה לתת ביצועים ב 2.0(מינימלים)

כי ב 2.7 פשוט יגמר לי כל הכסף רק בגלל שאני כל הזמן יצתרך לתדלק אותה, אז אתם אומרים שכדי לי לקחת אותה?

כי תראו אני בגדול מחפש מכונית שנראית ספורטיבית ממש, אבל כמובן שרובם לא הכי ספורטיביות המיאטה לוקחת בגדול את רוב המכונית אבל זה 2 מושבים :\ אני מעונין יותר לכיון של 4 מושבים ועד מנוע 2 ליטר.

אם למישהו יש רעיון שלרכב שצינתי את הקיטריונים שלו ,שיש כזה בתקציב עד 60K שהוא גם אם פוזה וגם ביצועים ו 4 מושבים אני מוכן לשמוע.

תודה רבה לכל מי שעוזר כאן זה נותן לי חוות דעת יותר ויותר .:)

פורסם

כמו שאמרתי מקודם, מה עם הונדה פרלוד?

הרכב בצורתו מאוד מיוחד ואקזוטי, אני חושב ברמה מעל ליונדאי קופה.

עם מנוע 2.0 הביצועים נחמדים, לא רכב ספורט אבל בהחלט סוחב ומהיר.

עם טופלה כראוי היא תראה אמינות כמעט מושלמת, אצלי למעט טיפול תקופתי לא היה שום דבר מיוחד, גם אצל הבעלים הקודם לא היה.

עלות תחזוקה סבירה מאוד, אצלי דלק אוכל ממוצע 1:10, וטיפולים רגילים סביב ה600 לטיפול תקופתי במוסך מורשה הונדה.

אין לי כמעט נסיעה שלא שואלים אותי מה זה הרכב הזה וכו".

ממליץ בחום.

ד.א הרכב שלי למכירה, עם אתה מעוניין לשמוע עוד פרטים אז בהודעה פרטית

• תוכן חדש...