Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא רק נגיד שכל הפקאצות שהתקבצו שם ונלחמו כאילו מחלקים בגדים בחינם לא התברכו במנת משכל גדולה במיוחד...

חנות בגדים, רגילה לחלוטין, בלי שום הנחות מיוחדות או וואט אבר לכבוד הפתיחה, חנות שאם תבוא אליה בעוד שבוע הסחורה תהיה בדיוק אותה סחורה ובדיוק באותו מחיר, נראית כמו שדה קרב. פשוט עצוב :?

פורסם

אני יושב ביציע ג' הרבה שנים ורק במשחקי אליפות וזה גם במקרים נדירים יש כזאת מהומה , ועוד אומרים עליונו שאנחנו פראי אדם :)

אגב הייתי במילאנו בחנות שלהם ויש להם בגדים זבלה וזה בלשון עדינה.

פורסם

הייתי שם ב6 בערב היה תור פשוט ענק לחנות הזו.

הגועל הזה קרה מ3 סיבות :

1. הפרסום האגרסיבי.

2. מנסים לחקות את ארה"ב.

3. רוב האנשים לא מבינים שזה לא הבגד אלא איך שהוא יושב על הגוף.

• אחראי פורום
פורסם

זה היה מחזה עצוב ועלוב.

יותר עלוב מזה - למה בחדשות 10 דוחפים את זה כאייטם ראשון?!

מישהו שם לב לסדר הכתבות? קודם עדר פקאצות שרבות על בגדים לא משהו, אח"כ ביקור מהותי של בכיר אמריקאי

ורק בסוף מצאו דקה לילד המסכן שנדרס למוות.

זו כתבה שצריכה לפאר את התוכנית של גיא פינס, אם כבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עכשיו מישהו מוכן להגיד מה מיוחד כל כך בחברת בגדים הזאת?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני דווקא ממש לא שולל את האפשרות ש- 80% מעדר הבהמות שצבאו על דלתות החנות הם בכלל אנשים שנשכרו במיוחד בשביל זה. רק ככה החנות קיבלה את החשיפה שלה בכל אמצעי תקשורת בארץ.

להזכיר לכם מה היה עם השקות של מוצרים של אפל וסוני בארה"ב? תורים של מאות מטרים וכולם היו אנשים שנשכרו בשביל זה.

לא צריך להתרגש מדי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש הבדל בין השקת מוצרים ייחודיים שעבורם יש את הפנאטים (מה שנקרא באנגלית innovators) ובין פתיחה של חנות בגדים שלחצי עמישראל יש פריטים שלהם ממסעות בחו"ל.

אותי עדיין הדהים לראות כמה טמבלים יש בארץ - אנשים שבאמת ובתמים לא יכלו לחכות כמה ימים עד יעבור הזעם, או חשבו שלא יהיה כזה לחץ (או יותר גרוע - באמת האמינו שכל הפריטים הטובים ייגמרו ולא ישאר כלום).

אגב, הבגדים של H&M לא רעים, במיוחד ביחס לתג המחיר הנמוך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה רק אני או שהחנות והבגדים נראים , לפחות לי אישית , כמו מחסני אופנה?

הבגדים לא נראים משהו בכלל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אני דווקא ממש לא שולל את האפשרות ש- 80% מעדר הבהמות שצבאו על דלתות החנות הם בכלל אנשים שנשכרו במיוחד בשביל זה.

הלוואי, הלוואי והיית צודק, תאמין לי. זה מה שהכי עצוב,

שבארץ אף חברה לא צריכה לשכור בהמות שידמו היסטריה,

העדר יבוא גם יבוא, וירמוס כל מה שנקרה בדרכו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...