Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בכרב שני מגברים והם מידי פעם מתכבים ואחרי יום-יומיים נדלקים חזרה

וזה קרה לי על שני HU

בהתחלה חשבתי שזה הרמוט כי הוא היה משולב עם הRCA אז העברתי אחד בנפרד

ואלו לא נפילות כוח כי המגברים לא נדלקים בכלל

מה יכולהל היות הבעיה אם הפלוס והמינוס תקינים(כנראה,,איך אני מוודא מינוס תקין,,,,פלוס אני יודע שמושכים ישיר מהמצבר ובודקים ואני יעשה את זה מחר אני רק רוצה עוד עצות לבדיקה)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

איזה מגברים אלו?

מתי הוא נכבה לך? סתם ככה או שאתה מגביר? או אולי אחרי הרבה זמן של ניגון?

תן פרטים

פורסם

בלי סיבה,ושניהם ביחד (אחד מושך חיווט מהשני) ובלי קשר לווליום

אז זה כנראה או מהפלוס או מהמינוס כי את הREMOTE החלפתי כבר והבעיה היתה לי גם בHU הקודם ואין סיכוי שבשני המכשירים יש אותה הבעיה עם הREMOTE

אז השאלה שלי הייתה איך אני מוודא פלוס ומינוס תקינים

פורסם

עם אמרת שהוא עובד ואז נכבה פתאום ושוב נדלק אחרי כמה זמן אז לא בעיה בפלוס או במינוס אם אתה לא נוגע בהם בכלל. אין סיבה שהכבל יתנתק פתאום ואז אחרי כמה ימים יתחבר שוב. לדעתי זה לא בעיה בחיווט אלא במגבר.

אבל אם אתה כל זאת רוצה להיות בטוח אז מתי שהוא מתכבה תשחק אם החיבור של הפלוס או המינוס. אל תנתק את החיבור בזמן שהוא עובד כי ברור שהוא לא יעבוד אחרי הניתוק של הכבל. תגיד איזה מגברים אלו?

פורסם

אוקיי עליתי על הבעיה אבל לא יודע את הפתרון

הפלוס והמינוס תקינים (בדקתי ישירות מהמצבר) אלא זה הכבל רמוט שלא מקבל זרם (הוא עצמו תקין) וכשאני מחבר את הרמוט לפלוס (רק לצורך בדיקה) הם שוב נדלקים.

עד פה הכל בסדר....יוצא שהHU לא נותן זרם לרמוט.

אבל עוד בעיה,לא שומעים כלום,וזה לא מהכבל של הRCA כי כשאני נוגע בבננות שלו הרמקולים עושים רעשים קטנים כאלו.

בסופו של דבר יוצא שהבעיה היא במכשיר,אבל מה היא יכולה להיות אם המכשיר לא נותן כלום בRCA וגם לא נותן מתח לרמוט(וזה קרה גם בHU הקודם)...

פורסם

מה שתוכל לעשות הוא תחבר את הרמוט של שבא מהמגבר לסוויץ של האוטו וככה כול פעם שתשים סוויץ המגבר ידלק לפי דעתי פיתרון ממש טוב וחיבור זה יבוא על חשבון החיבור לHU שלך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
חוץ מפיקוד למגברים - הרמוט אצלך יוצא גם לאנטנה חשמלים או דברים נוספים בכיוון הזה?

EBARI אמר דבר מעניין, יכול להיות שהמגברים עובדים רק כשאתה מפעיל רדיו ונכבים כאשר אתה עובר לדיסק?

אם כן, אז חיברו אצלך את היציאה של האנטנה החשמלית לכבל הרימוט במקות את יציאת הרימוט.

פורסם

אני יסביר את עצמי יותר טוב.

המגברים עבדו ככה תקופה,גם עם דיסקים ופתאום נכבו.

למתח של הרמוט מחובר רק הרמוט ואני חיברתי את הרדיו דיסק מזמן ובדקתי וזה מחובר לכבל של הרמוט.

גם(!)כשחיברתי הרמוט למתח של הסוויץ',המגברים אמנם נדלקו אך לא שמעתי כלום...

• תוכן חדש...