Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידון הרכב של ynet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני דיי בטוח שזה אאוטלנדר, פשוט בארץ לרוב שיווקו אותו עם פנסים כאלה מאחורה

http://lh3.ggpht.com/_WbirUEVmn9g/RtBoCsXwiSI/AAAAAAAAARk/yLNbanE1_-k/P8250126.JPG

במקום אלה שתואמים לתמונה.

http://carphotos.cardomain.com/ride_images/2/3867/401/22165200015_large.jpg

אתה בטוח?

http://www.4wdaction.com.au/shed/images/uploads/big/1020_5534_Outlander%204x4.jpg

פורסם

לדעתי מדובר ב- CHEVROLET EPICA דור אחרון. נמכרת בארץ, אמנם לא בכמויות אבת יש מספר פריטים.

מי שחושב שאני צודק שירגיש חופשי לשלוח ל - YNET, אני לא מוכן להקליק אישור על התקנון שלהם.

בהצלחה

פורסם

מי שחושב שאני צודק שירגיש חופשי לשלוח ל - YNET, אני לא מוכן להקליק אישור על התקנון שלהם.

בהצלחה

מה הבעיה בתקנון שלהם?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
לדעתי מדובר ב- CHEVROLET EPICA דור אחרון. נמכרת בארץ, אמנם לא בכמויות אבת יש מספר פריטים.

בהצלחה

לפי החלק הלבן בפנס בחידה של ynet, זאת לא אפיקה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אבל האווטלנדר לא בדיוק עונה להגדרה: "גם השבוע מתפרסמת כאן תמונת פרט של מכונית מסוימת, המשווקות בישראל. כמו תמיד, מדובר במכונית שיוצרה לאחרונה, ואשר מיובאת ארצה באופן סדיר."

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אם זה באמת אאוטלנדר, אז YNET רמאים. רשום שם שזו "מכונית שיוצרה לאחרונה", והאאוטלנדר הזו לא נמכרת בארץ כבר 3 שנים (שלא לדבר על כך שהיא כבר לא מיוצרת).

פורסם

זו לו האאוטלנדר. ניתן לראות בתמונה של האאוטלנדר שהחלק המסומן של הפנס הולך כלפי מעלה, בעוד שבתמונה שפרסמו בYNET ניתן לראות שהפנס מופנה כלפי מעלה.

פורסם

נו, היא יוצרה לאחרונה (לפני כמה שנים) ומיובאת ארצה באופן סדיר (הדגם החדש). מה אתם רוצים, שיאכילו אתכם בכפית?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זו לו האאוטלנדר. ניתן לראות בתמונה של האאוטלנדר שהחלק המסומן של הפנס הולך כלפי מעלה, בעוד שבתמונה שפרסמו בYNET ניתן לראות שהפנס מופנה כלפי מעלה.

תחתוך את התמונה שצורה כזאת שזה יהיה ישר וזהו בחיים לא תבכין שהפנס למעלה.

פורסם

אין טעם לענות על השאלונים של Ynet.

ב-2008, לקראת פסח, השתתפתי בחידון בשיתוף Ynet וסוכנות שברולט בארץ, כאשר הפרס לעונים המהירים ביותר היה זוג כרטיסים לתערוכת אוטומוטור.

אני עניתי על כל השאלות בזמן הקצר ביותר שיכולתי. אני לא זוכר אם ישר קיבלתי תשובה, או שלאחר כמה ימים קיבלתי תשובה לאימייל, אבל זכיתי בזוג כרטיסים. נאמר לי שהכרטיסים ישלחו אליי תוך כמה ימים לדואר. חשוב לציין שנתוני האישיים בהם נקבתי בתחילת השאלון היו אמיתיים ותקפים לחלוטין.

הכרטיסים לא נשלחו, ולאחר שפניתי ל Ynet ולסוכנות שברולט, נאמר לי שהם ישלחו אליי כרטיסים בהקדם.

זה לא קרה.

לבסוף שילמתי מחיר מלא על זוג כרטיסים בכניסה לתערוכה.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• תוכן חדש...