Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה. כרגע הכל נשמע פצצה חוץ מזה שלפעמים אני שם לב שיש דיליי לסאב(?) יש מצב שזה כי אין לי 6X9 אחוריים או מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

פורסם

הכוונה שאני שומע בשיר מסויים את הבאס באיחור קטן. יכול ליהיות שהבעיה בשיר? (צרוב) או שהבעיה היא בכיוון?

גם אני לא חושב שאני צריך לפי מה שקראתי פה במשך כמה חודשים לפני ההתקנה הבנתי שלא צריך אבל עכשיו איך אני פותר את הבעיה הזאת? זה משהו מוכר?

פורסם

אמת, אחד של MACAUDIO ואחד פחות מוכר (אין לי מושג אפילו מה השם של החברה) אבל הם עובדים זהה לחלוטין..שניהם מייצרים את האיחור בבאס.

פורסם

פתרנו את הבעיה , שתי סאבים שונים לעולם לא יתמזגו כמו שצריך לעומת שתי סאבים תאומים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אוקיי תודה על התשובה, אבל לפי דעתי זה לא מדוייק כי באמת שומעים בהם מדויק, פשוט יש שיר אחד שכל הבאס (גם שמשאירים שמיעה של באס לבד ושני הסאבים תואמים בצליל) הוא מאחר בקצת את השיר.

פורסם

כל סאב מקבל ערוץ בגישור? או שהם מחוברים במקביל? ( אלוהים יודע כמה סלילים כל אחד מהם )

שורה תחתונה גם אם נגיד שהם מחוברים במקביל 2 אוהם סופי ( סתם לשם המחשה , שזה המצב הכי טוב ) לא יעזור שום דין שבעולם שהבאס שלך ישמע טוב מכמה סיבות:

1. שתי סאבים שונים אפילו עם קוטר שווה לא יתנו תוצאה טובה מהסיבה הפשוטה שכל אחד עובד שונה מהשני

2. המגבר שלך הוא 4 ערוצים סטנדרטי ביותר , לא יודע כמה הוא נותן בגישור אבל אני מניח שלא מספיק ועוד ב2 אוהם בגישור , בד"כ נותן תוצאה דיי עלובה.

3. בדקת כמה נפח דורש כל סאב , התאמת את התיבה בשבילו?

יש עוד סיבות אבל הבנת את הפואטנה לא?

לא רוצה להיות האיש הרע , וכל הכבוד לך על ההשקעה אבל זה פשוט לא יהיה מוצלח בחיים.

עצה שלי , תחליף לסאב יחיד או שתי סאבים תואמים אם אתה מתעקש.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לדעתי הכי קריטי שתבדוק איך מחוברים הסאבים למגבר,אם המעגל הסופי למשל 2 אום והמגבר לא יורד בגישור ל2 אום הוא יכול להישרף במוקדם או במאוחר.

• תוכן חדש...