Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לדעת כמה דברים לגבי השלילה הארוכה שקיבלתי.

קיבלתי שלילה לתקופה של 7 חודשים, בניכוי פסילה מנהלתית של 2 חודשים. (ככה כתוב בפרוטוקול וכבר הייתי בפסילה מנהלתית לפני כשנה במשך חודשיים) מה שאומר שיש לי שלילה לחמישה חודשים בפועל. את הפסילה קיבלתי בתאריך

10.1.2010 מישהו יכול להגיד לי באיזה תאריך הפסילה שלי נגמרת והאם אני צריך להוציא רישיון מחדש ואיך מחזירים לי את הרישיון תודה.

פורסם

אני מאוד מכווה בשבילך שהפקדת את הרשיון. כי הזמן מתחיל לדפוק מיום הפקדה. תספור מיום הפקדה 5 חודשים ולך למשטרה איפה שהפקדת.

פורסם

הפסילה מתחילה ברגע הפקדת הרשיון ולא לפני המועד של המשפט (המאוחר מביניהם).

אם הפקדת ביום המשפט ב 10.6 תוכל ללכת למשרד הרישוי עם אישור ההפקדה ולקבל את הרשיון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לדעתי הוא לא יוכל לגשת למשרד הרישוי לקבל את הרישיון

הוא יצטרך לעשות תאוריה + טסט מחדש,

על שלילה של עד 90 יום - תאוריה מחדש בלבד

על שלילה מעל ל 90 יום - תאוריה + טסט

פורסם

אני הפקדתי את הרישיון שלי אחרי שיצאתי מהבית משפט וקבלתי אישור על ההפקדה.

ודבר שני יש לי שאלה שמעניינת אותי שאני מקבל את הרישיון בחזרה במשרד הרישוי איך זה מתעדכן למשטרה שחזר לי הרישיון כי אני מפחד שנגיד יעצרו אותי וזה לא יהיה להם מעודכן (לכו תבינו):|

שניר אין מצב אתה טועה דיברתי עם עו"ד שלי אתמול והוא אמר לי שאני לוקח פשוט את הרישיון ממשרד הרישוי וגם הפקידה בבית משפט אמרה לי אותו דבר.

פורסם
הפסילה מתחילה ברגע הפקדת הרשיון ולא לפני המועד של המשפט (המאוחר מביניהם).

אם הפקדת ביום המשפט ב 10.6 תוכל ללכת למשרד הרישוי עם אישור ההפקדה ולקבל את הרשיון.

תיקון קטן.

הפסילה מתחילה מהרגע שהכריזו עליו פסול.

מיניין הימים יתחיל מהרגע שרשיון נהיגה ששולם יופקד כהלכה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...