Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהו. התחפששתי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנוח מקסימום אבל ממש בהגזמה שבוע שגם בו תחפש עבודה.

ונרשמתי ללימודים ברגע שהשתחררתי.

אין זמן לבזבז. התחל לעבוד.

מה כולם ממהרים להתמסד ולהתברגן? :shock:

את הכיף שתוכל לעשות בשנתיים שלוש הקרובות, לא תוכל לעשות יותר לעולם!

תעבוד בעבודה לא מחייבת (מלצרות, וכדומה), תחסוך כסף, סע לחו"ל, דפוק את הראש בגואה, דפוק שוודיות בקוסומוי, תשתכר עם אוסטרליות על פסגת ה Ayer's rock ,ג'וינטים באליס ספרינגז, יש עוד מאות מקומות לבקר בהם ועכשיו זה הזמן היחידי שתוכל לעשות את זה.

תאמין לי, הבורגנות, האוניברסיטה, חברות ההי-טק, האשה ושני החארות הקטנים שישאבו ממך את כל החיים לא יברחו לשום מקום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה בהמשך... קודם לוקחים את דמי האבטלה.

חייל משוחרר לא זכאי לדמי אבטלה (אלה אם היה בקבע, ועפ"י תיאור ה36 חודש של פותח השרשור - הוא לא היה בקבע).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למשתחררים החל מ-01.07.2007 ואילך הורעו התנאים בקבלת דמי אבטלה;

http://www.working.org.il/%D7%93%D7%9E%D7%99_%D7%90%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%94/%D7%93%D7%9E%D7%99_%D7%90%D7%91%D7%98%D7%9C%D7%94_%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%97%D7%A8%D7%A8%D7%99%D7%9D/

http://www.btl.gov.il/benefits/Unemployment/pages/%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C%20%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%97%D7%A8%D7%A8%20%D7%91%D7%AA%20%D7%A9%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%94%20%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA%20%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%93%D7%91%D7%95%D7%AA.aspx

או בקיצור, חייל משוחרר צריך לעבוד לפחות חצי שנה אחרי השחרור כדי להיות זכאי לדמי אבטלה. וגם אז הוא זכאי לקבלם בעבור 70 יום בלבד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה כולם ממהרים להתמסד ולהתברגן? :shock:

את הכיף שתוכל לעשות בשנתיים שלוש הקרובות, לא תוכל לעשות יותר לעולם!

תעבוד בעבודה לא מחייבת (מלצרות, וכדומה), תחסוך כסף, סע לחו"ל, דפוק את הראש בגואה, דפוק שוודיות בקוסומוי, תשתכר עם אוסטרליות על פסגת ה Ayer's rock ,ג'וינטים באליס ספרינגז, יש עוד מאות מקומות לבקר בהם ועכשיו זה הזמן היחידי שתוכל לעשות את זה.

תאמין לי, הבורגנות, האוניברסיטה, חברות ההי-טק, האשה ושני החארות הקטנים שישאבו ממך את כל החיים לא יברחו לשום מקום.

תסלח לי אבל לזרוק שנתיים שלוש לזבל מיד אחרי הצבא מבחינתי זה לוודא שלא ייצא ממך כלום. בנוסף אני אישית לא מסוגל להתבטל כל כך הרבה זמן. אז דפקת את הראש, נהנת, מה נשאר לך אחר כך? אין לך מושג (או שיש?) כמה זה קשה ללמוד כמו שצריך בגיל כזה, ועוד אחרי שהמוח שלך התנוון בדרום אמריקה שנתיים. כמו כל דבר, גם טיול אחרי צבא צריך להיות בטעם. משום מה הדעה הרווחת היא ששירות צבאי, כשלעצמו בזבוז זמן בהרבה מקרים, הוא תרוץ לבזבז עוד זמן בלי לדפוק חשבון, וחבל, במקום זה אתה דופק לעצמך את שאר החיים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מדויק. לא הייתי יכול לנסח זאת טוב יותר בעצמי.

.

זה לא מדוייק בכלל.

וואדים,עבורך ועבור הבחור השני שגר בשוויץ זה נראה מדוייק כי אתם חיים במדינות מערביות,המנטליות (עם כמה שנדמה לכם שהיא שונה) מאוד דומה לשלנו.

העניין של "להתרחק מהישראלים" נכון אולי לטיול "אחרי צבא" שעושים או אם עושים רילוקיישן למדינה מערבית אחרת.

במדינות המזרח אתה לא תחזיק מעמד בלי הישראלים,וגם אם כן,זה לא יהיה ב"כיף גדול" לכן,בואו לא נסחף עם אימרות בומבסטיות בדמות "להתרחק מישראלים".

יש לא מעט מקומות בעולם שישראלים מחזיקים עמדות מפתח ותאמין לי שאתה רוצה להיות מקורב אליהם,אל תעשה טעויות של "ילד" (אני בכוונה כותב לך את זה כי ממה שיצא לי לדבר איתך אתה ממש לא נשמע כזה).

גם אותם ישראלים שאתה כביכול חושב שאתה מעדיף להתרחק מהם יכולים לקחת אותך רחוק,רוצה דוגמאות ?

חבר שעבד באל על בחו"ל הכיר בחור ישראלי שהיה פוגש כשאותו ישראלי היה טס לארץ.

היום הוא עובד כאיש מכירות בחברת היהלומים של אותו ישראלי,דבר ששידרג אותו ברמת החיים במאות אחוזים,מעבר לזה שנתן לו פתיחת דלת לענף היהלומים.

חבר אחר גר באוסטרליה, הכיר שם ישראלי שעסק כפרי לנסר במערכות תקשורת,החבר למד ממנו את המקצוע ועבד איתו כעצמאי, בין היתר היום שניהם פרוייקטרים באריקסון העולמית.

להמשיך ?

אתם באים בגישה לא נכונה ומפספסים את המטרה:

לפתוח את הראש.

עצם זה שאתם מקבעים את עצמכם "להתרחק מישראלים" אתם כבר מצמצמים לעצמכם את הזוית.

לבחור שהיה גר באוסטרליה והכיר בחורה והיום גר בשוויץ,נו אז ?

באותה מידה יכולת להכיר בחורה ולגלות שהיא ישראלית ועדיין להתאהב בה ולחזור לארץ,אז היית אומר שהישראליות דפוקות ?

אל תסגרו לכם אופציות,תיהיו עם ראש פתוח בהכל.

לפותח השרשור,

הטיפ שאני יכול לתת לך:

למרות שכולם ישדרו לך שהחיים הם מירוץ,תעשה לעצמך PAUSE ותחשוב מה אתה רוצה מהחיים שלך.

אני בכוונה אומר לך לחשוב,לא להחליט.

ההורים ילחיצו אותך ללמוד\לעבוד,החברים האחרים שיתחילו ללמוד\לעבוד גם ילחיצו אותך (מה,הם כבר עובדים ואני לא עושה כלום),אפילו החברה עלולה להלחיץ אותך.

השורה התחתונה,אף אחד מהם לא חי את החיים שלך,אתה חי את החיים שלך.

אל תחפז להרשם ללימודים אם אתה לא סגור על מה אתה רוצה ללמוד,מה מעניין אותך ומה יכול לפרנס אותך.

השורה שהדגשתי חשובה,כי הלימודים שתבחר צריכים להכיל גם את העניין וגם את הפרנסה.

אם תלמד משהו שעל הנייר עשוי להביא לכך שתקבל עשרייה נטו כל חודש,אבל בפועל מעניין לך ת'תחת,הלימודים שלך ייראו בהתאם וסבירות גבוהה שלא תסיים את הלימודים,ואם כן תסיים אותם קיימת סבירות גדולה שלא תעסוק במקצוע בפועל.

על אותו משקל,אם תמצא משהו שמאוד מעניין אותך אבל לא יכול לפרנס אותך (יש לא מעט מקצועות כאלה בארץ),אתה תלמד בהתלהבות,תסיים בהצטיינות ותלך למסגר את התואר ולתלות אותו בחדר בבית,כי אין לך משהו אחר טוב יותר לעשות איתו.

לכן,תחשוב איזה מקצוע יכול להכיל עבורך את 2 הפרמטרים,קח את הזמן עם זה,עדיף להתחיל לימודים בגיל 24 כשאתה סגור על עצמך מאשר להתחיל בגיל 21 ובזמן שתגיע לגיל 24 כבר תעבור בדרך 3 מכללות\אוניברסיטאות,ואני אפילו לא מדבר על הכסף שיישפך בדרך.

לגבי טיול,מסכים בעקרון עם האימרה שמה שלא תספיק בטיול עכשיו כנראה לא תעשה מאוחר יותר (אני לא עשיתי טיול אחרי צבא,היום,אוטוטו בן 28 אני גם לא רואה את זה קורה,כי אני בעבודה עם המון אחריות,כי אני נשוי וכי מאז שהשתחררתי מהצבא מעולם לא היה לי חופשה ארוכה יותר משבועיים,בחופשות מולדת).

מה שכן,אל "תשכח את עצמך" בטיול,משמע, דפקת חצי שנה טיול,קרעת את העולם,עברת על אנג'ליקה,ג'וליה,טיאנה ושות' ?

תחזור לקרקע ותתחיל לבנות את עצמך.

שיהיה לך שחרור קל ונעים!

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תקשיב טוב חבוב.

זה התקופה הכי טובה בחיים שלך.

דיר באלאק להירשם ללימודים או להתחיל את המירוץ של החיים שלך עכשיו.

קח לך שנתיים שלוש בהן אתה מבלה, סע לחו"ל, חופש מוחלט, לא תהיה לך הזדמנות כזו בחיים (רק בגיל 70 ואז , זה כמו לשחק סנוקר עם חבל).

כל החיים אתה תרדוף אחרי עבודה, הישגים ורכוש, זה קשקוש אחד גדול, את טעם הטיול שעשיתי אחרי השירות לא אשכח בחיים.

פורסם

ילדון, הגיע הזמן. שיהיה שחרור נעים.

אני השתחררתי, נחתי לי 4 חודשים והתחלתי לעבוד.

לגבי חו"ל - לא חייב מיד עם השחרור.

אני נסעתי לפני השחרור ובקרוב אתן גיחה נוספת (הפעם לאיטליה) :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תאמין לי, הבורגנות, האוניברסיטה, חברות ההי-טק, האשה ושני החארות הקטנים שישאבו ממך את כל החיים לא יברחו לשום מקום.[/

אחת התגובות שלך :D

אני דווקא בעד שלא צריך למשוך את זה יותר מדיי זמן, גג שנה ואז להתחיל לבנות לעצמיך את העתיד.

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא, תעשה מה בראש שלך.. הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות זה להקשיב לעצות של אחרים. תעשה מה שאתה רוצה, תיסע או לא תיסע לאן שאתה רוצה.

שיהיה בהצלחה ורק טוב !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

אבל הדיעות פה כל כך מחולקות שזה לא עזה לי בכלל... נראה לי באמת אני אנוח קודם איזה חודש +- לפני שאני אתחיל לעבוד, אחרי זה אני אשפר בגרויות ופסיכומטרי, אטוס לטייל לכמה חודשים, ורק כשאחזור אתחיל ללמוד.

בינתיים- החפש"ש נועד למנוחה... 13 שעות שינה בלילה ברבאק!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
תסלח לי אבל לזרוק שנתיים שלוש לזבל מיד אחרי הצבא מבחינתי זה לוודא שלא ייצא ממך כלום.... וחבל, במקום זה אתה דופק לעצמך את שאר החיים.

תתקשר אלי בגיל 40, תספר לי אם אתה מצטער שלא נסעת או שלא.

בעצם אל תתקשר, אני כבר יודע את התשובה.:wink:

אני לא מבין איך ללכת ללמוד בגיל 24 במקום 21 זה "לדפוק לעצמך את החיים".

פורסם
תתקשר אלי בגיל 40, תספר לי אם אתה מצטער שלא נסעת או שלא.

בעצם אל תתקשר, אני כבר יודע את התשובה.:wink:

אני לא מבין איך ללכת ללמוד בגיל 24 במקום 21 זה "לדפוק לעצמך את החיים".

יפה אמרת! אני רואה איך אנשים מסביבי בני 24-26 מתקשים, זה פשוט מאוחר מידי להתחיל. אני לא אומר לא לטוס לשום מקום אבל שנתיים\שלוש זה המון זמן, הרבה יותר מידי, וזה מפגין חוסר אחריות. אולי זה נשמע מאעפן אבל חור בקורות החיים שלך לא נראה טוב. אני טס מתי שאני יכול, בקיץ אני בחו"ל, ובחופשים הקצרים יותר אני טס לאירופה. אני לא פוסל פנאי, זה חשוב מן הסתם.

ברור שהכל יחסי לבנאדם ולציפיות שלו.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

BAGIRA,

לא קשור לשרשור, פשוט עניין אותי איך הגבת כשגילית שאתה "לא אפוי" ?

האם במקביל לזה שאתה גילית שאתה לא אפוי,יאשה קיבל את הידיעה המרעישה שהוא "אפוי יתר" ?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת, תחתוך ממני ומיאשה קוביות ואתה יכול לעשות לוח שח-מט בסטנדרט אולימפי שכל רוסי ישמח לשחק עליו.:lol:

דרך אגב, מכיר ד"ר האפ-בייקד?

drha.jpg

• תוכן חדש...