Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהו. התחפששתי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין. היום הזה סוף סוף הגיע. אחרי 3 שנים, יצאתי היום הביתה בידיעה שהפעם הבאה שלי בבסיס זה כבר על אזרחי, לטופס טיולים ולבקו"ם.

לא האמנתי שאני אעבור את השלוש שנים הכי ארוכות, מייגעות וקשות של החיים שלי.

אבל עברתי. זה נגמר. שלושים ושישה חודשים עברו, לאט-לאט, אבל עברו.

ומה עכשיו? איך אני אמור לדעת כבר מה אני רוצה לעשות בחיים? מה עושים אחרי הצבא? יש חיים בחוץ? מי אני? מה אני עושה פה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תעשה את הטעות ותהיה סמרוטוט אל תגיד לעצמך עכשיו שירתתי שלוש שנים ומגיע לי לנוח את כל החפשש זה טעות קיצונית, תנוח מקסימום אבל ממש בהגזמה שבוע שגם בו תחפש עבודה. אני השתחררתי ביום רביעי ויום ראשון כבר התחלתי לעבוד. הרבה אנשים עושים את הטעות ואומרים לעצמם אני אנוח חודש ומוצאים את עצמם כמה חודשים בלי עבודה.

מברוק על החירור, איפה שירתת?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אני חושב שאתה מעט נסחף, אבל אני גם לא הקדשתי יותר מידי זמן למנוחה ונרשמתי ללימודים ברגע שהשתחררתי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מזל"ט!

עד כמה שהצבא נראה מייגע, האזרחות מייגעת הרבה יותר...

אם יש לך את הכסף, סע לחו"ל קצת לשטוף את הראש ויאללה - לעבודה :)

פורסם

לא אין מצב שאני ישר מתחיל לעבוד. אני חייב לנוח קודם. טחנתי את הצורה שלוש שנים, מספיק.

הייתי מש"ק בצאלים הרבה זמן ואז רס"פ בג'וליס.

אין לי אבל אפילו רעיון במה לעבוד, לאן לטוס, מה ללמוד? לא יודע עדיין כלום... תמיד אמרתי לעצמי שיש לי עוד הרבה זמן לחשוב על זה, ופתאום קיצרו לי את השירות ב10 ימים, והבוקר המפקד שלי הודיע לי שאני מתחפש"ש היום. אז היום הזה הגיע פתאום ואני לא מוכן....

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אין זמן לבזבז. התחל לעבוד.

אם אתה מעוניין אולי תשקול את האפשרות של לעבוד בחו"ל. גם להתרגל לחיים במקום אחר שזה יכול להיות כיף וגם לעשות כסף.

פורסם

טוס לטייל (ואם אתה באמת רוצה אתה תמיד יכול לעבוד בחול, אתה תפגוש המון ישראלים שעושים את זה, אני עבדתי באוסטרליה כמכונאי רכב ואחרי זה מכונאי יאכטות).

אני למדתי משהו אחד בחו"ל, יש כאלו שלא יסכימו איתי, אבל זה מה שלמדתי, שאתה בחו"ל תנסה כמה שיותר להתרחק מישראלים.

אתה תקשור יותר קשרים, תלמד אנשים אחרים ואין לדעת לאן תגיע (אני את אישתי הכרתי באוסטרליה, וכרגע אני גר בשוויץ).

או שתתחיל לעבוד לחסוך כסף ואז לטוס (זה מה שאני עשיתי, עבדתי 4 שנים ואז טסתי).

פורסם

ברכותיי לחבר המשתחרר. :beerchug:

אם אתה באמת רוצה אתה תמיד יכול לעבוד בחול, אתה תפגוש המון ישראלים שעושים את זה.

רק לא בעגלות בבקשה. משהו רציני, ואם תצליח לעשות את זה באופן חוקי אז בכלל יופי.

כשאתה בחו"ל תנסה כמה שיותר להתרחק מישראלים. אתה תקשור יותר קשרים, תלמד אנשים אחרים ואין לדעת לאן תגיע.

מדויק. לא הייתי יכול לנסח זאת טוב יותר בעצמי.

או שתתחיל לעבוד לחסוך כסף ואז לטוס (זה מה שאני עשיתי, עבדתי 4 שנים ואז טסתי).

או שתתחיל לעבוד במקום שבסוף יקח אותך לחו"ל (זה מה שאני עשיתי, רק שגיליתי את זה בדיעבד).

בקיצור, יש הרבה אופציות. קח את הזמן שלך לחשוב עליהן, ובינתיים תהנה ממה שהביטוח הלאומי נותן לך.

פורסם

בקיצור, יש הרבה אופציות. קח את הזמן שלך לחשוב עליהן, ובינתיים תהנה ממה שהביטוח הלאומי נותן לך.

חובות ודרישות תשלום הזויות שאי אפשר לעמוד בהם בלי עבודה? :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...