Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לשתף אתכם,

אני גר בבנין משותף שיש חניה משותפת ל 3 בינינים

אצלנו כל חניה פנויה מסומנת בירוק, הדיירים מרוב חוצפתם צבעו חזרה לאפור ורשמו "חניה פרטית" ואף אחד לא מדבר איתם

לדעתי זה לא הגיוני שאנשים מחנים על אדום לבן ומקבלים קנסות ואנשים אחרים חונים בחניה שלא שלהם בכלל !,

עוד דבר אחד הדיירים שכבר רשם את החניה שלו כפרטית ובעצם לפי הטאבו היא פנויה , חניתי בחניה הזו והוא השאיר לי פתק שהחניה פרטית.

יש משהו שאשפר לעשות ?

Suzuki Jimny

פורסם

תוסיף ליד איפה שרשום חניה פרטית מספר הדירה ומספר הבנין נגיד חניה פרטית 8/46 ותמחוק את מה שהי לפני יותר פשוט מיזה אין או שתעשו אספת כונה ותסדירו את עינין החניות

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

גם לנו היה מקרה דומה, שכנים חדשים שהגיעו עם שתי מכוניות החליטו להחנות אחת מהן על החניה שלנו (אומנם לא שמו שם שלט שזה שלהם, אבל גם לנו לא היה שם שלט) כמה צעקות עליהם, הוכחה שבטאבו זה שלנו, ושלט שזו חניה פרטית שלנו גרמו להם להעיף משם את האוטו השני :roll:

פורסם

אצלנו כל חניה פנויה מסומנת בירוק, הדיירים מרוב חוצפתם צבעו חזרה לאפור ורשמו "חניה פרטית" ואף אחד לא מדבר איתם

יש משהו שאשפר לעשות ?

לדעתי ניתן לפנות למוקד העירוני בעיר מגורך, להציג לפיקוח את הבעיה, ולנסות לראות אם החניה מופיעה כשטח חניה ציבורית או כשטח פרטי של בעל הדירות (טאבו).

לבקש שיצבעו חזרה את המדרכות לצבע הנכון ולהציג את מצוקת החניה שנוצרה כתוצאה מסיפוח השטח של הדיירים בתור רכוש שלהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו פותח השרשור - גם אני גר במקום בו החנייה משותפת ל-3 בניינים (עם הסדר כלשהו, לא בטאבו, מה שייך למי).

אבל אצלנו יותר חזירים - הריב הוא כבר על מקום החנייה השני...

אם החנייה איננה רשומה בטאבו, זו קצת בעיה (לא רק לפנות שכן "פולש", אלא גם פולש אמיתי שאינו גר כלל במקום).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם מדובר בחניה השייכת לדיירים (רכוש משותף הרשום בטאבו), הצבע אינו קובע לאיזה בנין היא שייכת ואין לו כל משמעות זולת נוחות זיהוי.

אם החניה שייכת לכלל הדיירים במיבנים, אזי ראשון תופס ראשון זוכה גם אם הוא תפס 8 חניות עבור 8 רכבים לבני משפחתו. נכון שזאת חזירות אבל יתכן עדיין על גבול החוקי, במיוחד אם לא מדובר במשהו סיסטמתי.

מצד שני, צריכה להיות סוג של הלימה בין דיירים כך שזכותו של האחר לא תקופח. אם הדיירים לא מגיעים להבנה ביניהם ומישהו חש מקופח וועדי בתים לא מצליחים לפתור זאת, תמיד אפשר לנסות לבקש סעד מן המפקח על בתים משותפים.

אם מדובר בחניה השייכת רק לבנין שלך, ודיירי הבנין מקבלים את זה שמדובר במקום שלך, אזי בשלב ראשון פשוט תחנה שם ותשאיר את ריכבך מספר ימים כדי ליצור עובדה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש כמה שלא הבינו כנראה אני ינסה להסביר את עצמי

יש חניות פנויות לפי הטאבו

עכשיו הדיירים צבעו את אותה חניה(הפנויה) בצבע כתום לדוגמא ורשמו בגדול חניה פרטית,והיא לא, ובגלל אנשים כמוהם אין חניה ואנשים מקבלות קנסות של חניה על אדום לבן.

וזאת חנייה שיש ל 3 בניינים כמעט לכל דייר יש חניה משלו ויש עוד חניות פנויות לאורחים(ש"נגנבו")...

Suzuki Jimny

פורסם

חניה פרטית היא חניה שרשומה בטאבו צמודה לדירה.

חניה שאינה רשומה בטאבו כצמודה לדירה, היא חניה של כל הדיירים - פירושו שטח משותף שלכל דייר יש בו זכות. אם כל הדיירים מסכימים, אפשר להצמיד שטח ציבורי כלשהו לדייר ספציפי.

כן צבע, לא צבע, אין לזה כל משמעות זולת טעמי נוחות של הדיירים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא נראה לי שכולם הבינו אותך,

בכל מקרה, הבעיה המתוארת שלך שיש מספר שכנים שהשתלטו על חניות של כלל הבניין ולא על החניה המסומנת שלך, האם לא כך?

לדעתי אתה צריך לברר מי מפקח על זה ולדאוג להשים שלטים בסגנון " זוהי לא חניה פרטית, מי שיסמן אותה כחניה פרטית ייקנס וחשוף בפני תביעה" משהו בסגנון.

בהצלחה

פורסם

מציע לך לפנות לועד שיפתור את העניין, ואם אתם חברים באגודה לתרבות הדיור, זה הזמן לערב אותם בעניין. יש להם פקחים עם סמכות משפטית מסויימת בעניינים האלה בדיוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לי זה נשמע כמו זיוף וזה לא צחוק בכלל, יש מצב שיש פה עבירה פלילית.

תפנה לעיריה ושאל אותם מה עושים אם אזרח מחליט לצבוע מדרכה או להציב תמרור מסויים על דעת עצמו, אני בטוח שתקבל הנחיות איך לפעול.

בהצלחה.

פורסם
חייב לשתף אתכם,

אני גר בבנין משותף שיש חניה משותפת ל 3 בינינים

לדעתי זה לא הגיוני שאנשים מחנים על אדום לבן ומקבלים קנסות ואנשים אחרים חונים בחניה שלא שלהם בכלל !,

עוד דבר אחד הדיירים שכבר רשם את החניה שלו כפרטית ובעצם לפי הטאבו היא פנויה , חניתי בחניה הזו והוא השאיר לי פתק שהחניה פרטית.

יש משהו שאשפר לעשות ?

תמשיך להחנות שם, ושהוא שם את הרכב, תשאיר לו פתק שאתה מבקש להזיז את הרכב משם כיוון שזאת חנייה פרטית.

פורסם
לי זה נשמע כמו זיוף וזה לא צחוק בכלל, יש מצב שיש פה עבירה פלילית.

תפנה לעיריה ושאל אותם מה עושים אם אזרח מחליט לצבוע מדרכה או להציב תמרור מסויים על דעת עצמו, אני בטוח שתקבל הנחיות איך לפעול.

בהצלחה.

+1

הצבת תמרור ללא אישורים מהגורמים המתאימים היא עברה.

לגבי צביעת מדרכה טרם הסתכלתי בספר החוקים, אך אני משערת ופחושבת שלפי ההגיון הבריא שאסור לצבוע מדרכה בדומה לאיסור של הצבת תמרור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...