Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות החלפתי את החיישן חמצן ברכב שלי (מאזדה לאנטיס 1996) מכיוון שהייתה לי צריכת דלק גבוהה (יחסית)..התחברתי למחשב והציעו לי להחליף את החיישן,לחיישן של בוש,לאחר שהחלפתי שמתי לב שצריכת דלק נשארה אותו דבר ולא שופר כלום,ועוד יותר גרוע שלאחר שבועיים נהיה לי צריכת דלק פתאום ממש גבוהה (170ק"מ ואני עומד על חצי טנק,שלפני כן הייתי מגיע ל-230ק"מ) ידוע לי שלחיישן יש 4 חוטים,יש מצב שאחד החוטים התנתק? (או בכלל לא חובר נכון?) הייתי במוסך והיה כתוב לו לאן מחברים כל חוט של צבע,למרות שבמוסך אחר המליצו לי שחיישן כזה יש להחליפו רק למקורי ולא של בוש,זה נכון?

והאם מישהו יודע איך החוטים אמורים להיות (איזה צבע לאיזה חוט)?

תודה.

Scan Speak

פורסם

כפי שהוצע לך תתחיל לחשב את תצרוכת הדלק שלך בצורה נכונה:

בתדלוק הקרוב מלא את הטנק עד הסוף ותאפס את מונה הק"מ.

בתדלוק שלאחריו מלא את הטנק שוב עד הסוף ותחלק את מספר הק"מ שנסעת מאז התדלוק הקודם במספר הלטרים שתדלקת.

פורסם

היום ירדתי לבדוק את החיישן אם הכל מחובר כמו שצריך וגיליתי שהקונקטור יצא מהמקום,כמובן שהחזרתי אותו ונראה איך זה יתקדם..

אני חוזר לשאלה שלי השניה היותר חשובה,מישהו יודע איזה צבע של חוט צריך לחבר לחוטים שבאים עם החיישן?

או שיכול לברר לי?

חשוב לי לדעת אם חיברתי נכון את ה4 חוטים למקומות הנכונים.

Scan Speak

פורסם

MAZDA MAN SAP?

בהנחה שיש לך מנוע BP ואתה מדבר על חיישן אחורי (4 פינים)

שניי חוטים לבנים מתחברים לפלג בפינים D ו C (השניים בצד ימין כאשר אתה מחזיק את הפלג לכיוון שלך)

שניי האחרים לא ממש משנה לאיפה מחברים אותם ל A או B (השניים בצד שמאל)

בהצלחה

פורסם

חבר יקר, תעלה צילום של החיישן המקורי והחיישן החדש בכדי שנוכל לדעת על מה אתה מדבר במדוייק. ייתכן מאוד שהחיישן אינו חיישן חמצן.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני בטוח שזה חיישן חמצן ב 100%.

לגבי הצבעים של החוטים-יש לי על החיישן המקורי

1)לבן

2)שחור

3)כחול

4)שחור

לגבי הצעים שיש על החיישן של בוש צריך לבדוק..

Scan Speak

• תוכן חדש...