Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לפני הזמנת נורות הDiamondVision

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני החלטתי להזמין את הנורות האלה ורציתי לשאול האם אני צריך להזמין רק את הנורות הראשיות (אצלי זה H7) האם אני צריך להזמין גם לאורות חנייה DiamondVision ?

אם כן איזה אני אמור להזמין לאיביזה 2003 הצורה החדשה דגם signo 1400 כ''ס.

תודה לעוזרים

פורסם

לא יקר בגלל שזה כולל משלוח.

חוץ מזה הנורות האלו לא חוקיות וחלשות משמעותית מנורה רגילה.

אם כבר אתה מזמין אז תזמין את האקסטרים וויז'ן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מאוד יקר. אני קניתי לפני שנה וחצי ב50 דולר כולל משלוח וזה היה נחשב מחיר זול מאוד ביחס לאחרים. (האתר שקנית ממנו מאוד מומלץ , גם אני רכשתי שם 2 סטים כאלה)

אקסטרים ויז'ן זה ז'אנר שונה לגמרי של כאלה שרוצים להשאר עם תאורה צהובה ולהאיר יותר למרחק.

מהנסיון שלי ובדיקה מול מכשיר מדידה במכון טסטים, עוצמת התאורה בסדר גמור ,טיפה חלשה יותר אבל תקנית- לא חלשות משמעותית ולא נעליים.

יש לי תמונות שצילמתי עם הנורות הרגילות (HELLA) מול אלה בכביש חשוך לחלוטין ומול קיר, אני צריך לחפש.

אני נוסע עם הנורות האלה מאז חודש יולי או אוגוסט 2008 והכל פיקס.

בנוגע לשאלת החוקיות : יש כאלה שמגיעות עם תקן אירופי ויש כאלה שלא, תקנה את אלו שהן תוצרת גרמניה.

באופן כללי : אם הרכב שלך ישן , בעל עדשה קדמית לא צלולה, בעל מאפיינים של רכב פשע או סתם נראה רכב רגיל שלא אמור להיות לו גוון תאורה כזה, אז בהחלט יש סיכוי שיעצרו אותך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא מאוד יקר. אני קניתי לפני שנה וחצי ב50 דולר כולל משלוח וזה היה נחשב מחיר זול מאוד ביחס לאחרים. (האתר שקנית ממנו מאוד מומלץ , גם אני רכשתי שם 2 סטים כאלה)

אקסטרים ויז'ן זה ז'אנר שונה לגמרי של כאלה שרוצים להשאר עם תאורה צהובה ולהאיר יותר למרחק.

מהנסיון שלי ובדיקה מול מכשיר מדידה במכון טסטים, עוצמת התאורה בסדר גמור ,טיפה חלשה יותר אבל תקנית- לא חלשות משמעותית ולא נעליים.

יש לי תמונות שצילמתי עם הנורות הרגילות (HELLA) מול אלה בכביש חשוך לחלוטין ומול קיר, אני צריך לחפש.

אני נוסע עם הנורות האלה מאז חודש יולי או אוגוסט 2008 והכל פיקס.

בנוגע לשאלת החוקיות : יש כאלה שמגיעות עם תקן אירופי ויש כאלה שלא, תקנה את אלו שהן תוצרת גרמניה.

באופן כללי : אם הרכב שלך ישן , בעל עדשה קדמית לא צלולה, בעל מאפיינים של רכב פשע או סתם נראה רכב רגיל שלא אמור להיות לו גוון תאורה כזה, אז בהחלט יש סיכוי שיעצרו אותך.

מדובר בסיאט איביזה 2003 הצורה החדשה שהן יכולות להגיע מהחברה עם קסנון מקורי אפילו בספר רכב רשום שאפשר לשים קסנון שזה מתאים אז לא אמורה להיות בעייה

איביזה 2003 לא אמורה להיות אוטו פשע וישן כי זאת הצורה החדשה קשה לזהות את השנה לא?

פורסם

בנוסף אני מעוניין בפנסי ערפל גם אבל המחיר שלהן של הדימונדויז'ן מאוד יקר לסתם נורות שכמעט ולא שימושיות ישנם איזה תחליפים טובים לפנסי הערפל H3 שיתאימו לגוון הדימונדויז'ן H7 שאני אזמין?

כי לפנסי החנייה מצאתי תחליף כמו שאייל אמר שאזמין ממנו אחרי ההזמנה של הנורות H7 לערפל אילו נורות עליי להזמין תחליפיים טובים בעלי גוון דומה מאוד או חייב גם דימונדויז'ן לפנסי הערפל?

פורסם

כפי שכולנו יודעים, פנסי ערפל מותרים לשימוש רק בערפל ,אלא אם כן בא לך בכוח שיעצרו אותך לבדיקה ולקבל דו"ח.

בשביל פעם וחצי ערפל בשנה לא הייתי נוגע באורות ערפל, אני השארתי אותם רגילים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עכשיו תוך כמה זמן מגיע החבילה ועם איזו חברת משלוחים הם שולחים את המוצר? מה הם רושמים על החבילה כדי שלא תיעצר במכס?

פורסם

אוקיי אני ביקשתי שירשמו סכום מתחת ל50 דולר ושירשמו GIFT נעדכן בהקדם אבל מתי הם יחייבו את הכרטיס אשראי שלי ותוך כמה זמן יגיע המוצר?

פורסם

למה שיעשו בעיות בגלל שרשום GIFT?

אני עשיתי מלא הזמנות מחול ועל רבים מהם היה מצויין "GIFT" אפילו מבלי שביקשתי ובחיים לא עצרו במכס.

בכל מקרה, נראה לי שאם האריזה קטנה ולא מעוררת חשד אז רוב הסיכוי שהיא לא תיעצר במכס.

פורסם

בגלל שזה משהו שנועד לרכב הGIFT מעורר חשד, אני משחרר כמה חבילות שקשורת לרכב בכל חודש כבר כמה שנים וזה דפוס חוזר ששמתי לב אליו, זה לא מחייב זו עצה מנסיוני .

Peugeot 208GTI

פורסם

אם כך אז ייתכן באמת שהGIFT מעורר חשד, במקומו של פותח השרשור הייתי מקשיב לך.

לציין שהזמנתי מזמן את הנורות הנ"ל, גם כן מחו"ל והחבילה לא נעצרה במכס.

• תוכן חדש...