Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mac audio z4200 או gbl gto 1004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזז ככה,

הנושא הזה נידון כ"כ הרבה פעמים בפורום וגם אני בעצמי מתלבט כמוך, חיפוש קצר ותמצא לא מעט דיונים לגבי שני המגרים הנ"ל.

סער

פורסם
אזז ככה,

הנושא הזה נידון כ"כ הרבה פעמים בפורום וגם אני בעצמי מתלבט כמוך, חיפוש קצר ותמצא לא מעט דיונים לגבי שני המגרים הנ"ל.

סער

אני שואל כי לא מצאתי דיונים על זה, בכל מקרה ההבדל בפומפה הוא 350 שקל וזה די הרבה מה שגורם לי כנראה לקחת את המאק אודיו

פורסם

תראה נתונים יבשים מראים שה-jbl יותר טוב בפועל אני לא יודע אבל לי יש את המאק אודיו והוא מרים הייבריד אוביישן את הטמפו הוא ירים יפה יפה ככה שנראה עדיף המאק...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אישית מבין השניים בחרתי את ה-GTO1004 ואני מבסוט עליו עד השמיים.

הוא מפוצץ לי את GTO1202D כבר בחצי גיין ומרים בקלות רבה זוג רמקולים נוספים.

• תוכן חדש...