Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני לקראת הורדת ראש מנוע עקב החלפת אטם ראש.

בחברה האטם ראש עולה 800 ש"ח

כמו כן סט שלייפ מקורי שלם עולה 2000 ש"ח מקורי

לאחר חיפושים מצאתי סט קומפלט של חברת GASKET ב800 ש"ח

המחיר מעולה השאלה האם הייתם שמים אטם ראש ושאר אטמים לא מקוריים

מה שכן אני אישית לא שמעתי או מכיר את החברה!

הרכב המדובר הינו אקורד TYPE R 2002.

אודה על עזרתכם.

פורסם

אתה תעשה טעות מאוד חמורה אם לא תשים אטם ראש מקורי,שלא נגיד מחברה שנקראת GASKET שזה אטם באנגלית..

לפחות סט של EL-RING ROL משהו מוכר קצת..

ולפי מה שאני זוכר סט שלייף של ROL להונדה עולה 420 ש"ח באיזור הזה..

פורסם

שלא תעז להשתמש באטם ראש הזה, אתמול רכשתי סט שלייף של לאנטיס 97, עלה לי 300ש"ח, ביקשתי שיהיה יפני, כשהגעתי לבית לא ראיתי שום איזכור לארץ הייצור, קצת חפירות בגוגל והגעתי לאתר סיני של החברה, היום החזרתי את הסט וקיבלתי את כספי בחזרה.

מה שקנית ניקרא "OEM GASKET" עם קרטון בצבע לבן עם כיתוב בצבע כחול או צהוב?

בכל מקרה רכוש סט אטמים יפנים תתאמץ ואולי תמצא, סט מומלץ הוא של TAKOMA יפני, או אם תמצא סט של ELRING(בהמלצתו של מרק).

פורסם

בדוק היטב עם מכונאים בפורום בד"כ ראש מנוע בהונדה VTEC לא מצליח גם אם שמים אטם ראש מקורי מהסיבה שהבלוק מנוע מאלומיניום והסליבים שוקעים שם . בדוק עלויות של מנוע מיבוא לפעמים זה יצא יותר משתלם. כמו כן אם ראש מנוע לא מצליח כל החלקים שהשקעת ירדו לטמיון ואז תגיע בלית ברירה לאופציה של החלפת מנוע.

פורסם

נראה לי שלא מצליח יותר בגלל הכיוון שהבלוק מתעוות,אבל בכול מקרה עשיתי המון ראשים של V TEC ורק פעם אחת חזרו אלי עם בעיה אבל זה בגלל שרכב התחמם כול כך שכול הבלוק התעוות והמכונאי לא בדק את זה אפילו.

פורסם

טוב חברים קודם כל תודה על התגובות

בסופו של דבר הורדנו את הראש האטם נשרף בין צילינדר 2 ל 3 ובין מעברי המים.

קניתי אטם ראש מקורי לTYPER וזוג מחזירי שמן מקורי הונדה.

חוץ מזה החלפה של סט גומיות שסתומים , התאמת שסתומים ויישור שטח ראש.

מחר או מחרתיים אני אעלה תמונות.

תודה על העזרה ולילה טוב.

• תוכן חדש...