Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני שנתיים בערך גנבו לי את כל הגרילים מהחלק הקידמי של האביזה, הצלחתי להשלים רק את החלק העליון של הגרילים אבל את הגרילים של הפנסי ערפל אני לא מצליח למצוא בשום מקום. כל פירוקיה שהייתי אומרת שאין להם את החלק הזה. אני כבר לא יודע מה לעשות.

אני נמצא באזור הצפון רוב הזמן אבל גם במרכז מידי פעם, אם מישהו שמע, ראה, יכול להמליץ על מקום עם החלק המסתורי שאין בנמצא בשום מקום בארץ אני אשמח אם יצור קשר!

*הרכב הוא איביזה 2004 1.4 16V

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אם זה באמת חשוב לך ואתה מוכן לשלם על זה (והרבה) תיתקשר לצ'מפיון ותעשה הזמנה לחלק מקורי,אין מצב שלא יהיה להם או שהם לא יכולים להזמין לך,קח בחשבון שהמחיר שלהם שחיטה לאור יום.תנסה לחפש באיביי ולעשות הזמנה לארץ יצא יותר זול אני מאמין אם תימצא.

פורסם

ובשום שלב לא חשבת לקפוץ לצ'מפיון ולקנות את החלק?

נסה להזמין מחו"ל - איביי הוא מקום מעולה להתחיל בו.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כן אני עברתי בצ'מפיון ולא אני לא מתכוון לשלם על החלק הקטן והטיפשי הזה 300 שקל ליחידה!

חיפשתי גם באיביי ואין בנמצא. אני מנסה כרגע דרך אתרים שונים בחו"ל להשיג את החלק, הקטע המצחיק זה שבאנגליה הוא עולה 30 שקל...איפה אנחנו ואיפה אנגליה.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אז למה לא להתקשר לחנות באנגליה ולהזמין משם?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם תוכל לצלם את חזית הרכב ולסמן איזה חלקים חסרים, אני אבדוק בחנויות המקומיות.

מדי פעם יש לנו אנשים שנוסעים לארץ, אז סביר להניח שלא תהיה בעיה להעביר אליך.

פורסם

אהלן !

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=203264

זה השירשור הקודם שלי על המקרה...אפשר לראות בתמונות את הגרילים החסרים של הפנסי ערפל.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

נו, 13 יורו זה 50 שקל...בהחלט לא 300 שקל!

רק שהחלק הספציפי שיש שם זה לא מה שאני צריך כי זה של דגם אחר

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
נו, 13 יורו זה 50 שקל...בהחלט לא 300 שקל!

רק שהחלק הספציפי שיש שם זה לא מה שאני צריך כי זה של דגם אחר

אם כבר 65 ש"ח אפילו טיפה יותר.

פורסם
פורסם

תודה רבה, אבל זה לא החלק הנכון. הגריל שלי הוא עם פנסי ערפל וכפי שנראה בתמונה אין מקום לפנסי ערפל.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אם תריץ חיפוש בגוגל עם המילים recambios seat תמצא מלא אתרים שמוכרים חלפים לרכב שלך.

אם תסנן את החיפוש לאתרים ספרדיים בלבד, תראה רק את אלה שרלוונטיים להצעה שלי.

אם תשתמש ב-Google Translate תוכל גם למצוא את החלק הנחוץ לך בקלות.

אם תמצא את החלקים שאתה מחפש במחיר שאתה מחפש, תעדכן אותי ואז נעבור על החלק הלוגיסטי.

בהצלחה.

פורסם

הרצתי את החיפוש אך לא מצאתי את החלק הרצוי, זה בעייתי לעשות את הדבר בספרדית שכן הגוגל טרנסלייט לא מתרגם כל כך טוב.

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...