Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לעלות בעובי הכבל (8 גייג')..הבדל מורגש. מניסיון!

לאורך כל הדרך (מסאב-לתיבה תיבה-מגבר)

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם. הסאב שודרג לפני כמה חודשים ל ES250 של HERTZ. המגבר נשאר אותו הדבר. אותה שאלה שווה להחליף כבל לעבה יותר או שזה לא ייתן כלום.

פורסם

אני עברתי ל 4 מ"מ , והרגשתי שיפור שהעומק של הבאס השתפר ופשוט נהיה פחות אלים ויותר "שלם"

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

טוב החלפתי את הכבל לכבל של MONSTER שעלה 80 ש"ח כמעט לשתי מטר. הסיבה שהלכתי על זה דווקא זה כי זה מה שמצאתי אף על פי שאני לא בטוח שהוא באמת יצדיק את ההוצאה. בכל אופן נראה בהמשך אם באמת יש הבדל.

פורסם
לא ממש

כבל עבה יותר = התנגדות נמוכה יותר ופחות איבוד כוח

יבגני, "כולה " להחליף כבל ולקבל את כל זה פתאום ? אם היו עושים את זה במבחן עיוור מה אז?(בלי שום זלזול בבעל התגובה)

למה החלפת לכבל של 40 שח למטר ? סאב של 250 RMS וגם סאב של 1000 לדעתי לא מצדיק את זה.

זו דעתי בכל מקרה , אם קנית- תתחדש ומקווה שתקבל את השיפור שרצית.

בהצלחה

פורסם

תראה אני לא יודע כמה זה ישפר. בכל מקרה מכל הכבלים שבדקתי שהיו במחיר שפוי זה היה היחיד שבאמת המוליך היה יותר עבה לא רק הבידוד. אמרתי אם כבר אני מפרק את הפלטה אז עדיף כבר להתקין כבל שהוא בטוח יותר איכותי ממה שהיה.

לא הייתי מחווט את כל הרכב עם זה אבל מכיוון שהיה מדובר ב 2 מטר חשבתי שזה לא סוף העולם.

פורסם

כבל של 16G לסאבים של 250-300W

כבל של 12-10G לסאבים עד 1000W RMS זה מעל ומעבר!

כבל של 8G לסאבים מעל 1000W זה מספיק. והותר

אתה עובד על אורך קצר. מטר עד 3 מטר.

הבדל בין כבל דק מדיי 0.75 מ"מ לכבל של 4מ"מ יהיה מורגש.

אבל הבדל בין 1.5 מ"מ לכבל של 2.5 מ"מ על סאבים של עד 500W לא יהיה מורגש!! על סאב של 1000W כן יהיה מורגש!!

כבל 2.5 מול 4 מ"מ לסאבים עד 2000W גם לא יהיה מורגש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...