Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני שוקל לקנות פונטו 98 שעשתה 121000 ק"מ, והזהירו אותי מפני התחממות מנוע בדגם הזה

אמרו לי גם שלרכב שלא עושים איתו הרבה זמן נסיעות ארוכות ואז פתאום כן, יש סיכוי גדול להתחממות

עכשיו הבחורה שממנה אני מתכוון לקנות את הפונטו נוסעת ב6 שנים האחרונות כמעט ורק במרכז, בתוך ראשון וראשון-ת"א משהו כזה..

השאלה שלי היא אם אני ייקח אותה לנסיעות קצת יותר ארוכות של 100 ק"מ נגיד, לא בתדירות גבוהה פעם-פעמיים מקסימום בשבוע, האם תהיה לי בעיה עם המנוע?

פורסם

סיפרו לך אגדות.

הפיאט פונטו הנה ככל מכונית אחרת וכמובן שכל חלקי מע' קרור המנוע צריכים להיות תקינים כרדיאטור, משאבת מיים, צנרת, פקקי מיים בגוף המנוע, מאורר רדיאטור פועל כראו ובזמן הנכון וכו'.

אתה יכול לנסוע עם מכונית תקינה כזאת לכל מקום שתרצה וגם למרחקים ארוכים.

בברכה - רפי לין

פורסם

אם כרגע האוטו לא מתחמם (תבדוק לפני הקניה, שהוא מגיע לשליש דיי מהר, ואז קצת יותר לאט עולה עד לחצי ושמה נדלק המאוורר, והטמפרטורה לא עולה יותר מזה) ואתה תטפל כמו שצריך ותשים נוזל קירור "פרפלו" ולא מים ירוקים ב30 שקל, אז אין סיבה שהמצב יהיה יותר גרוע סתם ככה פתאום. כל הפונטו מתחממות בגלל הזנחה. אנשים קונים במקרה הטוב נוזל קירור ב30 שקל ובמקרה הפחות טוב פשוט שמים שמה מים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...