Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU pioneer - ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לחפש, גם באתר של פיוניר אבל לא הגעתי למסקנה חד-משמעית. אנא עזרתכם

מהו דגם הHU המינימלי (מבחינת מחיר/סדרה) של pioneer שיש בו את התכונות הבאות:

קרוס 3WAY מלא (רצוי מאוד 4WAY אבל זה מעיף אותי כנראה לHIGH-END, אז לא משנה)

time correction חובה

parametric EQ (לא משנה כרגע מספר הערוצים)

ipod full control - רצוי בלי adapter יקרים

steering wheel control capability - כניסה אחורית למתאם שליטה מההגה

AUX IN - לא משנה איפה (קדימה/אחורה)

1DIN/2DIN לא משנה לי.

תודה!

פורסם

BIOS: אתה בטוח שזה הדגם המינימלי? יש לעידן את ה80PRS, לדעתי HU מדהים. אין משהו מסדרת ה6000/7000/8000 עם התכונות הללו?

שגיא - הקלריון פיקס-פוקס, אבל בא לי pioneer :-)

אני בוחן את העניין ומשמעותו, תכלס זה לא שדרוג חובה.

במקביל אני מבשל פה משהו משמעותי יותר.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל ה80 הוא המחליף של ה880 לא?

בכל מקרה עידו - אתה רושם שבא לך פיוניר

היה לך פעם פיוניר?

איך אתה יודע שאתה תאהב את המוצר? ניסית לגשת לחנות לסטריאו לרכב או לבית פיוניר של עוזי רדיו ולנסות לתפעל אחד כזה?

תנסה לפני שאתה רץ על עיוור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שום מכשיר לפני דגם ה 880 לא תומך 3WAY (אלא אם אתה מדבר על מכשירים ישנים יותר כדוגמת ה 9600 וה 8600).

אם אני לא טועה, ה P80RS או ה 880II או איך שלא קוראים לו (זה שהחליף את ה 880 הותיק) כבר מכיל תמיכה מובנת ב IPOD ורק צריך כבל, בלי מתאם.

לגבי השליטה מההגה, אם אתה מעוניין לחבר את השליטה המקורית של הרכב למכשיר תזדקק למתאם. אם אתה מעוניין לחבר שלט אלחוטי של פיוניר שיושב על ההגה אז אין שום בעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - תודה, זה מה שחיפשתי!!! (אגב יש לי מתאם שליטה מההגה, צריך רק יהיה להחליף לו כבל ממשק מקלריון לפיוניר, גרושים)

ישראל - נראה מכשיר רציני מאוד, אבל הוא מ-2006 ולכן אין לו IPOD

אדי - היה לי הרבה פיונירים, ואני אוהב את המכשירים והתפעול שלהם, בייחוד של הסדרות המתקדמות יותר לעומת אלפיין/קלריון

לצערי נראה שהמחירים של המכשירים עם התכונות שאני רוצה גבוהים מידי בשביל להצדיק שדרוג כזה...

פורסם

המכשירים האלה עולים בגזרת ה-3000 ש"ח, עידן, ה785 שווה בערך 1000 ש"ח.... הם לא ממש נפוצים כיד2 גם..

יקר!

(למרות שבקרוב ה785 יהפוך לאספנות ומחירו יעלה) :-o

• תוכן חדש...