Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברצוני לרכוש רכב חדש , ובימים אלו אני מטייל מסוכנות לסוכנות .

אני חייב לציין שכיום יש לי טויוטה קורולה , והמטרה היא לא לרדת באיכות הנסיעה .

בנוסף , חייב שיהיה מרווח מאחורה ( הורים וכו' ) , וכמובן מקום לקניות , אז תא מטען בנפח גדול כמובן .

ההתלבטות היא בין הדגמים הללו :

טויוטה קורולה - מבחינת מחיר היא יקרה , אין חידוש לעומת מה שיש לי כרגע . אבל בהחלט רכב טוב - למרות הבעיות של טויוטה בזמן האחרון , מה שקצת מפחיד .

שברולט קרוז - ראיתי את הרכב , עשיתי נסיעת מבחן . מבפנים הוא נראה טוב , מקבלים חבילת איבזור הכי יפה , אבל הביקורות אומרות מנוע לא חזק , מה שמפחיד קצת . ( כמובן שיש פה עוד חישוב של ירידת ערך )

פולקסווגן ג'טה - יפה מבפנים , הרבה פחות איבזור ( אין בקרת אקלים , מערכת מובנת , וכו' ) , אבל מאוד נוחה , רמת גימור טובה ביותר , מנוע יחסית לא חזק , אם לא לומר חלש ?

יש עוד דגמים , אבל אלו העיקריים , יש הצעות ? דברים שאני צריך לקחת בחשבון ?

השברולט מפתה , אבל מפחיד אותי ירידת ערך , ואולי שהחווית נסיעה לעומת הטויוטה פשוט תהיה אכזבה , ואצטער לאחר מעשה.

כמובן שהמנוע גם מפחיד , בנסיעת מבחן הרגשתי שזה לא פנתר , מצד שני אני נהג מאוד רגוע .

פורסם

איזה טויוטה יש לך ועל איזה חוויה מדובר?

קורולה זה רכב אמין, חסכוני ויעיל, נוחות וחוויות נסיעה שם לא מצאתי, ההפך דווקא.

סקודה אוקטביה 1.2 TSI נמצאת באותה ליגה.

פורסם

פרט יותר לגבי הרכב שיש ברשותך כעת ומה התקציב שיש ברשותך לרכב חדש.

זה גם יעזור להבין, לגבי "חווית הנהיגה" שאתה טוען שישנה בטויוטה וגם יתן אולי אפשרות להעלות עוד דגמים של רכבים נוספים שיכולים לענות לדרישותייך. אני גם בדעה שהאוקטביה 1.2TSI יכולה להיות אפשרות לא רעה בכלל.

בהצלחה.

פורסם

מכל המכוניות שכתבתה רק הג'טה לדעתי טובה ויש לה את כל מה שיש

כמעת בכל מכונית ואל תשכח שזה מכונית גרמנית והיא מאוד אמינה אני נהגתי ומאוד נהנתי.

לדעתי נהיגה מהנה וטובה יש למאזדה 3 אני לא יודע למה לא רשמתה. אמינה ברמה גבוהה

וגם ה 1.6 מגיבה מהר וטוב ושלא נדבר על ה 2 ל' ככה שאני רק ממליץ.

יגיד לך משהו על עצמי אני קניתי מאזדה 3 לפני שבועיים ואני מאוד נהנה מימנה

אחרי כל המכוניות היא באמת משהו.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם
מכל המכוניות שכתבתה רק הג'טה לדעתי טובה ויש לה את כל מה שיש

כמעת בכל מכונית ואל תשכח שזה מכונית גרמנית והיא מאוד אמינה אני נהגתי ומאוד נהנתי.

לדעתי נהיגה מהנה וטובה יש למאזדה 3 אני לא יודע למה לא רשמתה. אמינה ברמה גבוהה

וגם ה 1.6 מגיבה מהר וטוב ושלא נדבר על ה 2 ל' ככה שאני רק ממליץ.

יגיד לך משהו על עצמי אני קניתי מאזדה 3 לפני שבועיים ואני מאוד נהנה מימנה

אחרי כל המכוניות היא באמת משהו.

עם כל הכבוד, כיום אין כבר את הקטע של מכוניות "גרמניות", "יפניות" וכדומה..

אולי חוץ מהמכוניות הממש יקרות כמו פורשה, BMW וגם לגבי האחרונה אני כבר לא כל כך בטוח..

התכנון הוא גרמני, הייצור גם שם ובעוד מקומות אחרים בפלנטה.

כיום את רוב המכוניות מייצרים במשותף, כל מפעל מייצר חלקים עבור כמה יצרניות (עניין של חיסכון בכסף)

כמו שלאחרונה את דוושת התאוצה יצר מפעל CTS הסיני עבור טויוטה והונדה היפניות ופג'ו וסיטרואן הצרפתיות

כמו כן, אמינות היום זה מושג יחסי, אמינה ביחס למה?

בכל סידרת ייצור יש אקסמפלרים פגומים, זה לא אומר שהמכוניות או היצרו הן אמינות ב-100 אחוז.

לדוגמא?

ראיתי בסידרה TOP GEAR סופר-מכונית של חברת מרצדס (לא זוכר את הדגם אבל משהו עצבני) שיצאה תקולה מהמפעל,

ברגע שקלארקסון האיץ עמה ל-200 קמ"ש (היא מתוכננת למהירויות גבוהות) אז נקרעו איזשהן צינורות והמכונית שבקה,

היה צריך להחזיר אותה חזרה למפעל בגרמניה..

גם יש כאלה שאומרים "תיקח מכונית גרמנית, יש לה פח טוב.." כאילו שהפח של VW או אאודי שונה מיונדאי או פורד או מאזדה..

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אם אני מחשב נכון, אנו מדברים על תקציב של בערך 130K - 120K

אתה נמצא בדילמה שהייתי בה לפני כ3 חודשים.

רק שחסרה לי האופציה של המאזדה? אם תוכל לפרט מדוע בחרת לא לציינה?

בנוסף, הבחירה שאני עשיתי בסופו של יום היא לבחור ב308 החדשה.

אני לא חושב שהיא משתווה לטויוטה מבחינת איכות הנסיעה - הפג'ו כמובן הרבה יותר מפנקת.

ובנוסף אתה מחפש איבזור פנימי, מה שהיא יכולה להציע הרבה מעבר לג'טה.

אמינות - אנחנו בשנת 2010, אף אחד לא בונה רכבים כמו פעם מבחינת תקלות. היום המצב הרבה יותר נדיר

עצה שלי - לך לסוכנות, נסיעת מבחן + שב עם אחד הסוכנים ותבדוק אם זה באמת מתאים לך.

במידה ותרצה פנה בפרטי ואמליץ על סוכנות נהדרת.

Confidence In Motion

פורסם

דבר ראשון תודה לכל המגיבים , :)

אז אני באמת לא פירטטתי יותר מידי , טווח המחירים הוא מ 100 - 135 אלף , משהו כזה , לא נתקטנן על כמה אלפים.

הרעיון הוא באמת רכב מפנק מבחנית ישיבה , וחשוב מקום להורים שיושבים מאחורה בנסיעות משפחתיות .

כמובן שיש קניות של האישה פעם בשבוע , וזה גם לנו וגם להורים - לכן יש צורך בתא מטען מכובד .

כרגע אני נוסע בטויוטה קורולה שנת 2003 , ואני חייב לציין שהיא סוג של מטוס בהתחלת הנסיעה , מגיבה ממש מהר .

לגבי "חווית נהיגה" - אנימדבר על מנוע שקט , בידוד איכותי , בקרת אקלים , מושבים נוחים , וכדומה ..

המאזדה 3 היתה בחשבון והיא מאוד מאובזרת , אבל בגלל שהמושבים לא ממש נעימים , ומושבים לנוסעים מאחורה לא משהו , הועדפה הטויוטה במקרה כזה . ( ראוי לציין שלא עשיתי נסיעת מבחן עדיין , התרשמתי רק מישיבה בסוכנות .. )

לגבי הג'טה 1.2 - הייתי בסוכנות , יש רק 1.4 , והיא עם תג מחיר גבוה - טיפה גבוה מידי.

יונדאי i30 - כמו כן , נבדקה - איבזור יפה , תג מחיר סביר - מושבים לא נוחים מספיק ביחס לאחרות , ותא מטען קטן יחסית .

לגבי 308 - הסוכנות היתה סגורה , אך אני אבדוק אותה ואנסה נסיעת מבחן , בהחלט מעניינת , אני חושש שתא המטען שם יהיה קטן מידי , אבל אבדוק כי אני אוהב את הנוחות של פיגו'.

לגבי ירידת ערך , יש הבדלים רציניים בן הרכבים ?

ברור לי שהיפניות שומרות ערך טוב יותר , השאלה עד כמה , בהנחה שאמכור בעוד כ-7 שנים את הרכב ...

פורסם

חולגי ,

כרגע לא לקחתי את הפוקוס כאפשרות , אני בהחלט אגיע לסוכנות להתרשם ממנה .

זו בהחלט החלטה לא פשוטה , ואני רוצה לבדוק את כל האפשרויות שלי , תודה :)

פורסם

טויוטה חד משמעית !

ועזוב אותך על כל הקישקושים של הריקול האחרון שהיה לחברה , זה יתוקן ובזה ניגמר הסיפור.

אבל כאן , מתחיל הסיפור האמיתי: שום רכב גרמני לא יהיה אמין כמו טויוטה , שלא לדבר על מחירי הטיפולים של צמפיון

מוטורס שיעלו לך 30% יותר מאשר טויוטה בתקופת האחריות.

השוק של טויוטה הרבה יותר טוב משל הגרמניות הצונחות , ולמרות שגם מזדה 3 המכוערת לדעתי נמצאת בתקציבך

היתי אישית רוכש טויוטה שניראת ב 4 ליגות יותר יפה מהמזדה , לא פחות חסכונית , ובטח לא פחות אמינה.

כנס לתוך המזדה , אחכ לטויוטה ותבין על מה אני מדבר .

רכב גרמני שווה למי שמוכן לשלם עליו תרתי משמע , כלומר אין ספק שרמת החומרים היא יותר טובה (לא הביצועים)

והרכב הגרמני ניראה אולי טוב ויוקרתי יותר אך בזה זה ניגמר ומסתכם , ובמוסך ממשיך ומתעצם כולל ירידת ערך גבוהה יותר מהיפני.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

יש לך טויוטה חדשה? אני לא יכול להבין איך מי שיש לו טויוטה חדשה יכול להמליץ עליה בכזאת התלהבות, למען האמת, גם מי שאין לו אותה לא יכול להמליץ עליה בזאת התלהבות, דבר שני, אתה הראשון ששמעתי שמעדיף את הקורולה בגלל המראה, האוטו מכוער, דבר שלישי, יש הרבה רכבים אמינים לא חייבים קורולה בשביל אמינות, אפשר מאזדה ואפשר הונדה.

פורסם
יש לך טויוטה חדשה? אני לא יכול להבין איך מי שיש לו טויוטה חדשה יכול להמליץ עליה בכזאת התלהבות, למען האמת, גם מי שאין לו אותה לא יכול להמליץ עליה בזאת התלהבות, דבר שני, אתה הראשון ששמעתי שמעדיף את הקורולה בגלל המראה, האוטו מכוער, דבר שלישי, יש הרבה רכבים אמינים לא חייבים קורולה בשביל אמינות, אפשר מאזדה ואפשר הונדה.

אין לי טויוטה אך לשכנים שלי יש.

עניין ההתלהבות ? זאת חברת על למי שלא יודע , ורק להשכלה כללית טויטה לא מעניינת אותי אני חובב מכוניות ספורט בלבד

ונוסע ב EVO 8 שאתה רואה בתמונה , ככה שגם טויוטה ומזדה והונדה בשבילי אישית הן עגלות יפניות ותו לא.

עניין היופי הוא סוביקטיבי ומה שניראה לך יפה לי לא בהכרח...

ואם כבר אז הונדה שנראת בליגה אחת מעל הטויוטה ובטח מהמזדה אך עולה יותר בצורה משמעותית ואינה בתקציבו של המבקש

מאחר והלה רוצה רכב חדש.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

אני הייתי בוחר בפוקוס סטיישן שני ליטר.

אמנם קצה ערומה מבחינת אבזור אך עם תרומה מעולה לכסף

מחירה הוא 125500 ש"ח בלבד

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...